Humanzero Odesláno 7. října Nahlásit Odesláno 7. října Před hodinou, Jehlan napsal: SoFi Taky těší trochu korekce, chtělo by to pár dni… takhle je to kapka v moři
Humanzero Odesláno 7. října Nahlásit Odesláno 7. října ORCL snad půjde ještě dolů a to pořádně....už od začátku přepálený, všichni jen zakázky, smlouvy o kolik narostou tržby...co z toho nikoho nezajímá...já na první místo většinou dávám marži...když roste ideální.. Ještě že je kouzlo amerických akcií...zavčasu max každého čtvrtletí vidíš trend.
Jehlan Odesláno 7. října Autor Nahlásit Odesláno 7. října před 4 hodinami, Kotlick napsal: Používáte někdo placenou verzi Investing.com PRO? Je to k čemu? Kromě klasické Patrie, kde musíš být přihlášený, jinak je zpoždění aktualizace... třeba pro monitoring Erste ERST Technical Analysis, RSI and Moving Averages - Investing.com , ale sleduju i ERSTE Stock Vienna A € Fonds | Fondskurs | Chart | 970995 | AT0000858147 - je rychlejší. Jinak pro USA yahoo PayPal Holdings, Inc. (PYPL) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance A na stříbro/zlato mi plně stačí graf na Investiční zlato | prodej | výkup | Zlaťák.cz
Jeronimo Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Já jak jsem dvě stránky zpět nevěděl kam alokovat třetinu volných prostředků určených na investice, tak jsem je ze zoufalství nacpal do zlata. Dnes + 7,45% Myslím, že jsem měl ještě přisypat. 1 1
Jehlan Odesláno 8. října Autor Nahlásit Odesláno 8. října před 1 hodinou, Jeronimo napsal: Já jak jsem dvě stránky zpět nevěděl kam alokovat třetinu volných prostředků určených na investice, tak jsem je ze zoufalství nacpal do zlata. Dnes + 7,45% Myslím, že jsem měl ještě přisypat. To si tak koupíš stříbro gram za 31kč a necháš si ho poslat poštou a než přijde, je g/33kč 2 1
hinkle Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Kdy tohle silenstvi skonci…. Abych stihl tesne pred koncem prodat..
Jeronimo Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října (upraveno) Před hodinou, hinkle napsal: Kdy tohle silenstvi skonci…. Abych stihl tesne pred koncem prodat.. Nevím, ale myslím, že co se týče zlata tak trend bude ještě nějakou dobu pokračovat. Nikdy v životě jsem nekupoval něco v peaku až teď. Upraveno 8. října uživatelem Jeronimo
redd Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Mi povídej. Jsem uprodal pod 225, aby 30 minut na to šlo o 10 USD nahoru...
geometr Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října před 2 hodinami, Prochy68 napsal: AMD nemá pořád dost Ještě jsem neuprodával 1
Humanzero Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října (upraveno) za mě to začne 22.10. Q3 výsledky IBM a Tesla. IT sektor má projekce ziskovosti +20,9%. Jakmile nebudou čísla půjde to raketově dolů...Oracle byl jen malinkatá jednohubka Upraveno 8. října uživatelem Humanzero
Prochy68 Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října tak jsem vzal cihlicku, slusnej rozdil za 3 roky 1 1
Humanzero Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října před 3 hodinami, Zlý Jabko napsal: Myslíš včetně NVDA, jo? včetně...pokud z těch firem analytici neuvidí, že AI firmám nenese(nešetří) mld$ půjde pád. NVDA je divný případ...AI tam nese stovky mld$ ale všichni jsou namlsaný desítkami % nekonečného růstu...
Zlý Jabko Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Jasný, jak na to koukám, je to jak gordickej uzel. NVDA dodává čipy co bere od TSM, ti berou mašiny ASML, všechno se to dodává AMD, INTL, OpenAI, META, MSFT, ORCL a GOOG (a kdovíkomu ještě), čím víc se nakupuje, tím víc se vyrábí, aby se předehnali. A keše mají dost. Bublinečka, to tu dlouho nebylo. No co, u NVDA mám +70% za rok, tak si to asi brzy vyberu a po vzoru Warrenově sednu na cash 1 1
Humanzero Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října před 41 minutami, Zlý Jabko napsal: Jasný, jak na to koukám, je to jak gordickej uzel. NVDA dodává čipy co bere od TSM, ti berou mašiny ASML, všechno se to dodává AMD, INTL, OpenAI, META, MSFT, ORCL a GOOG (a kdovíkomu ještě), čím víc se nakupuje, tím víc se vyrábí, aby se předehnali. A keše mají dost. Bublinečka, to tu dlouho nebylo. No co, u NVDA mám +70% za rok, tak si to asi brzy vyberu a po vzoru Warrenově sednu na cash tak jsou IT(AI) firmy a IT(AI) firmy. U AI Start upů jsou ty ceny fakt mimo když nevidělali ani $ všechno je to sázka do loterie jestli uspějí....u vydělávajících IT firem je řetězec firem, který je nenahraditelný...jde jen o to nehnat se za zakázkami z kterých je pár procent. Chci vidět přínosy 300mld co vrazí MSSF, META, GOOG, AMZ do AI. Pokud nebudou z investicí příjmy a úspory celý to spadne...těm firmám pod nima (AMD/NVDA) spadnou zakázky další patro to samé....AI ano, otázka jestli tak hrrr a jestli to přinese okamžitý peněžní přínos. Nahrazení živých operátorů přiblblými ""ai něco" co má předpřipravené odpovědi, chapGPT což taky nedělá nic objevného než dává dohromady věci už vyřčené, objevené. Za mě AI ještě vůbec není 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se