Exiztence Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Možná hloupá otázka, ale co jsou vůbec kvalitní značky obrub ? Držet se výrobců brýlí jako Rayban, Persol nebo jsou dobré i značky co dělají brýle jen mimochodem jako Porsche Design, Tag Heuer, Tom Ford ? Jelikož mi přijde škoda jít opět na LASIK ale rád bych stále viděl ostře tak dumám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 To je na dlouho... Jsou módní brandy, které mají obruby jen jako doplněk k hadrům, parfémům atd. těch jsou desítky, ne-li stovky a pak jsou ti, kdo to fakt dělají (vývoj / výroba) a často jako OEM pro výše zmíněné Z těch klasiků branže bych zmínil třeba Rodenstock (mám od nich dvoje, z toho jedny titanové s logem Porsche Design) a Eschenbach... P.S. Jo a kdybych já měl na moje zboží (úplně jiná branže) takové pohádkové procento marže, jaké se točí na brýlových obrubách, tak bych měl na každý týden v roce jiné RLX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 A pak jsou takoví, co inovují, jako třeba Starck ve spolupráci s Mikli. Mám od nich poslední 2 měsíce obrubu z řady Bioop a je to pecka. Nožičky jsou na kloubu, který se pohybuje všemi směry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 (upraveno) Pěkné, ale není spíše žádoucí, aby skla byla vůči oku "v jedné poloze" a ne furt jinak? Upraveno 15. února 2016 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Ono to na ksichtě sedí jak má, nijak to necestuje, jen si prostě neulomíš nožičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Já si stejně všechny obroučky do roka a do dne zničím. Nejčastěji si na ně sednu, popřípadě šlápnu, protože je pořád sundavám a někam odkladám a pak na ně zapomenu, pes nebo dítě mi je při hře strhne z nosu... Dokonce jsem si jedny rozbil přímo na nose, když jsem vrazil do cedule, kterou jsem prostě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Potřebuju poradit. V obroučkách na dioptrické brýle se vůbec nevyznám, myslím kvalita značek a podobně, tak bych poprosil o radu. Původně jsem chtěl koupit klasiku Ray Bany, ale hrozně se mi zalíbily jedny Hilfigery. Chci samozřejmě ať brýle něco vydrží, čili otázka je jasná, má cenu jít do Hilfigerů co do kvality? Nebo prostě vybrat něco u Ray Banu raději? Jen pro jistotu, Hilfigery jsou za 2800 kč, slevněné ze 3800 myslím, to je skrz cena/kvalita posouzení.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr82 Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Nosím už skoro 2 roky bezobroučkové Hilfigery a spokojenost. Kvality bych se nebál. Ceny byla tehdy asi 2600,-. Potřebuju poradit. V obroučkách na dioptrické brýle se vůbec nevyznám, myslím kvalita značek a podobně, tak bych poprosil o radu. Původně jsem chtěl koupit klasiku Ray Bany, ale hrozně se mi zalíbily jedny Hilfigery. Chci samozřejmě ať brýle něco vydrží, čili otázka je jasná, má cenu jít do Hilfigerů co do kvality? Nebo prostě vybrat něco u Ray Banu raději? Jen pro jistotu, Hilfigery jsou za 2800 kč, slevněné ze 3800 myslím, to je skrz cena/kvalita posouzení.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Nosím už skoro 2 roky bezobroučkové Hilfigery a spokojenost. Kvality bych se nebál. Ceny byla tehdy asi 2600,-. Díky, tak je asi zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Nějaké doporučení kde v Praze mají výběr Persolu ? Hlavně asi 649/714ky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassman Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Nějaké doporučení kde v Praze mají výběr Persolu ? Hlavně asi 649/714kyTed jsem kupoval jedny Persoly v Nekazance (http://www.bryle-online.cz/bryle-persol), nebyly skladem, takze na nezavaznou objednavku, zkusenost velmi dobra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Včera jsem tam byl a mam objednáno, tak uvidime.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Hodím jen tak zkušebně dotaz. Dnes nám předepsali brýle pro malýho (necelý 4 roky). Paráda :-(. Nicméně máte někdo zkušenost s tímhle segmentem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 A pak jsou takoví, co inovují, jako třeba Starck ve spolupráci s Mikli. Mám od nich poslední 2 měsíce obrubu z řady Bioop a je to pecka. Nožičky jsou na kloubu, který se pohybuje všemi směry. Já je mám také, jako první brýle, sedly nejlépe ze všech, kvalita. Pořídil jsem je s Zeiss skly a jsem maximálně spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Zkusím se zeptat tady. Včera se mi při zavírání obrouček mých letitých oakleyek stalo tohle: Dá se to opravit? Stačí na opravu případně nějaká normální optika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 L.a eyeworks (studio Zilka) nebo Moscot (optika V Jame) oboje super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Tak mě potěšilo, že se brýle dnes ještě opravují. Dal jsem měnit poškrábaná skla, k nové plasty okolo uší a takové ty plasty, co to drží na nose. Pak je ještě vyčistili a seřídili. Za litr skoro nový brejle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Tak to mě taky potěšilo! Děkuji, zkusím se poptat. Přece jen dávat k ledu hodinky za x tisíc se mi nechce. Snad to půjde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Poraďte mi prosím výrobce obrouček, který dělá kvalitně vyrobené kousky. Po letech si pořizuji brýle a rád bych něco jako Seiko - odolný kousek za dostupnou cenu. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se