Přejít na obsah

Primky ve sportu!

Doporučené příspěvky

@DOSA a co jsi nám tímto sračka papírem chtěl říci? Že jsou to české hodinky? No to ani omylem. Doporučuji: přečíst si ty dementní podmínky pro udělení, případně zde na Chronomagu nalézt komentáře k oněm podmínkám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za DOSA, já si až doteď myslel, že Czech made je něco ofiko a on je to jen další soukromý spolek, který ze rozhodl vydávat za peníze vlastní certifikáty, dle vlastních kritérií.

Něco jak když si soused nalepil na schránku Prověřená společnost a přitom jsme všichni věděli, že faktury platí hodně po splatnosti a výplaty se zpožděním.

Odkaz ke komentáři

Možná by se chtělo podívat na činnost ČSJ a jejich obchodní model a na to, jak dovedně znásilňují původní označení "czech made." A pak bych se už reakce místních patriotů vůbec nedivil. Vrána k vráně, jednoduché. MPM prostě ne a příživnictví na úspěchu druhých... to už tuplem ne. Ale zase jsem se po ránu správně natěšil na reakce... :)

Odkaz ke komentáři

Právě teď, gunman napsal:

Díky za DOSA, já si až doteď myslel, že Czech made je něco ofiko a on je to jen další soukromý spolek, který ze rozhodl vydávat za peníze vlastní certifikáty, dle vlastních kritérií.

Něco jak když si soused nalepil na schránku Prověřená společnost a přitom jsme všichni věděli, že faktury platí hodně po splatnosti a výplaty se zpožděním.

Je to fakt šméčko, stačí se podívat na podmínky. Mimochodem, v souvislosti s MPM zde několikrát citováno a analyzováno. Bohužel, jak na příkladu DOSA vidno, osvěty není nikdy dost.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...