Andrew Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 Pánové klid, chci jí udělat radost a vím, že právě ta barva jí udělá větší radost, než velikost RAM. S těmi filmy to nebylo myšleno jako pro běžné použití, ale jako maximální zátěž, děti nemáme, takže hry nehrozí. Naopak občas se bude přenášet, takže ta 17" by byla už moc. Vybírám tedy právě z 15,6" a více méně z těch, co jsem uvedl. Zajímají mne rozdíly v kvalitě zpracování (sám mám Dell, ale to je jiná písnička) a také případně u té Toshiby v praktickém rozdílu mezi procesory.
Liqid Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 Já bych byl pro HP. Výkonnostně je to zlatý střed. Sám mám Paviliona již cca 6 let a no problemo.
filo-boxer Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 Nebo si vyber podle parametru, na barvu se vyprdni a dokup takovou tu nalepovaci folii v cervene. Da se to koupit primo na miru a sedi to perfektne.
mondeo2 Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 Nebo si vyber podle parametru, na barvu se vyprdni a dokup takovou tu nalepovaci folii v cervene. Da se to koupit primo na miru a sedi to perfektne.+1
Návštěvník Kamil Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 - musí být červený Kasli na kompromisy.
El Nano Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 Já bych byl pro HP. Výkonnostně je to zlatý střed. Sám mám Paviliona již cca 6 let a no problemo.podle nějakých těch wristshotu máme toho stejného že? Všichni říkají, že HP nee a že Paviliony byly fórový apod. A já zatím žádnej problém, akorát jsem ho musel nedávno rozebrat komplet a zprovoznit větráček. Ty plasty jsou sice trochu měkký, když to zmáčkeš, ale jinak v poho. A třeba taťkovi na DELLu se už roztřepil kablík od nabíječky (bezplatně vyměnená) a zlomil se pant...no ale stejně se teším na novýho DELLa... jenom nevím co s těma osmičkama budu dělat
nAscA Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 U vsech tech notesu je tragicke rozliseni.... Prece jen je to neco na co se kouka nejvice... Jsem taky pro nalepovaci folii.
Andrew Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 Pánové všem děkuju, s fólií bych neuspěl, nakonec jsme spolu s ženou koupili to HP a vypadá to v pohodě, ženě se líbí a to je hlavní. Na to její surfování to stačí, dokoupil jsem barevně laděnou myšku a už vám z něho píšu
Liqid Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2013 podle nějakých těch wristshotu máme toho stejného že? Všichni říkají, že HP nee a že Paviliony byly fórový apod. A já zatím žádnej problém, akorát jsem ho musel nedávno rozebrat komplet a zprovoznit větráček. Ty plasty jsou sice trochu měkký, když to zmáčkeš, ale jinak v poho. A třeba taťkovi na DELLu se už roztřepil kablík od nabíječky (bezplatně vyměnená) a zlomil se pant...no ale stejně se teším na novýho DELLa... jenom nevím co s těma osmičkama budu dělat Tak tak, máme stejné HP. Já mám zase špatnou zkušenost s Acerem. Popraskané plasty nejen kolem pantů, rozpadlá nabíječka, urvané konektory atd.Tak dlouho se chodí s Acerem do práce, až se víko utrhne.
busdriver Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2013 Nemáte někdo tip na nějakej slušnej servis na notebooky v Praze? Vylomil se mi jeden pant, co drží displej. Nejradši bych si to opravil sám (oba panty stojej 10$), ale myslim, že při mojí šikovnosti by notebook nejspíš shořel .
funf5 Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2013 Objednej si pant a já ti ho vyměním, rozborky a sborky těchto zařízení dělám pro sebe a okolí už dlouho...Nemáte někdo tip na nějakej slušnej servis na notebooky v Praze? Vylomil se mi jeden pant, co drží displej. Nejradši bych si to opravil sám (oba panty stojej 10$), ale myslim, že při mojí šikovnosti by notebook nejspíš shořel .
revue gt Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Zdravím Vás,potřeboval bych radu.Nahrával jsem na mobil trochu tajně, takže je to se šuměním. Potřeboval bych nějaký program, na kterém by šlo trochu odstranit. Je to pro mě celkem důležité. Nahrávka je s příponou .amrMám XP a nejlépe bych bral program v češtině, ale pokusím štěstí i s jiným.Dík za pomoc
funf5 Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Stáhni si tohle http://www.nch.com.au/wavepad/index.html je to ale v angličtině, pro xp také, *.amr a odstranění šumu to umí Zdravím Vás,potřeboval bych radu.Nahrával jsem na mobil trochu tajně, takže je to se šuměním. Potřeboval bych nějaký program, na kterém by šlo trochu odstranit. Je to pro mě celkem důležité. Nahrávka je s příponou .amrMám XP a nejlépe bych bral program v češtině, ale pokusím štěstí i s jiným.Dík za pomoc
revue gt Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 dík za odkaz,je to bezplatná verze ?Stáhni si tohle http://www.nch.com.au/wavepad/index.html je to ale v angličtině, pro xp také, *.amr a odstranění šumu to umí
Ripley Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Můžu poprosit o tip na kvalitní program typu Internet Security ? Koupil jsem nový PC a chtěl bych žít v relativním klidu. Zároveň bych potřeboval, aby dokázal uhlídat Outlook. Díky moc .
jartop Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Borci... Mám Widle 8 a když najedu šipkou k pravému okraji, tak se mi vždy zobrazí panel nastavení a čas. Lze to zakázat v nastavení touchpadu (okrajové gesto - zobrazit panel nástrojů), ale po uspání a probuzení pc to znovu naskakuje (v nastavení je to samozřejmě zablokováno). Nevíte, kde to natvrdo vypnout? Díky za info.
kaliw124 Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 neporadil by někdo.... kdysi sem si vytvarel tabulky do diplomky s predstihem- normalne ve wordu ovsem v jinem dokumentu, nez skrabu DP. jejich hodne, takze je znova delat by bylo umorny. pokud tabulky i s daty kopiruji do dalsiho dokumentu, text mi je obteka. pokud posunu nad tabulkou text vyse ci nize, tabulka zustava na stejnem miste, coz mi rozhazuje text . neni tam nekde fce propojeni s textem. vyjadril sem se srozumitelne? docela by mi to bodlo. jinak kdyz ji vytvorim normalne v tom danem dokumentu tak se pohybuje s textem kam potrebuju.
VS Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 (upraveno) neporadil by někdo.... kdysi sem si vytvarel tabulky do diplomky s predstihem- normalne ve wordu ovsem v jinem dokumentu, nez skrabu DP. jejich hodne, takze je znova delat by bylo umorny. pokud tabulky i s daty kopiruji do dalsiho dokumentu, text mi je obteka. pokud posunu nad tabulkou text vyse ci nize, tabulka zustava na stejnem miste, coz mi rozhazuje text . neni tam nekde fce propojeni s textem. vyjadril sem se srozumitelne? docela by mi to bodlo. jinak kdyz ji vytvorim normalne v tom danem dokumentu tak se pohybuje s textem kam potrebuju.Vložit - Soubor nebo Vložit - Objekt - Vytvořit ze souboruNa místo cursoru se vloží celý soubor, který si vybereš.Copy/Paste nefunguje vždycky tak, jak by mělo. Upraveno 24. září 2013 uživatelem VS
kaliw124 Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 ee. u tabulky jsou vlastnosti a tam je obtekani, tak "zadne". ale diky + hlavne ze to jde! nenapadlo me, ze kdyz jsem nic nenastavoval spesl u obou pripadu, tak jeden si postavi horni radek (hlavu).
Remio Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Prosím o radu místní IT profíky:Po několika letech bezproblémového provozu mi PC při startu hlásí, že NTLDR not found. Tahle hláška vyskočí hned po bios oknu. V kompu mám 3 disky na SATA. Pokud ponechám 2 (ten se zavaděčem OS a SSD), systém naběhne a já mohu připojit zbylý disk a vše funguje jak má. Tákže je primární problém v základní desce, posledním disku, nebo někde jinde?Budu nově instalovat OS na ten SSD, ale chci problému přijít na kloub, abych případně zálohoval data uložená na discích.Děkuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se