Lynx12 Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2024 @warann Rádo se stalo, já mám už nějaký rok 20.000 a stále spokojenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2024 @Lynx12 jasny. Jak uz jsem psal vetsi PB mam, ted potrebuju neco kompaktniho a lehlyho na cesty bo ta cihla od Adata na tenhle ucel moc neni. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2024 V 3. 11. 2024 v 19:46, papun napsal: Ovšem vůbec si nevím rady s procesorem. Když se budeme bavit o Intelu, ktereý je skoro ve všech těchto PC, tak dá se ještě počítat s řadou i3 a třeba jen dvěma jádry? Něco takového? Děkuji https://www.gigacomputer.cz/zbozi/1500408-hp-prodesk-400-g6-sff.html Vzhledem k pozadavkum Windows 11 bych se podival na 4 jadro az 8 jadro architektury Core 8. generace a dale. Pentium Gold G5600 v dnesni dobe bych nevolil, i kdyz oficialne podminky splnuje (windows-11-supported-intel-processors). U slabsich pocitacu trvaji vetsi updaty Windows neprimerene dlouho a Mrkvosoft uzivatele v ramci stahovani stale novych a novych oprav opravdu nesetri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2024 Jelikož se tu nic nedělo, tak jsem to ještě řešil jinde. A včera v noci končila zajímavá akce (-750 Kč) tak jsem už objednal, ale nakonec toto. i3, 8100, 8. generace (Coffe Lake), 3,6 GHz, 4 jádra https://www.gigacomputer.cz/zbozi/1553571-fujitsu-esprimo-d738-e94-sff.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2024 @papun Uplne v pohode, deda bude spokojeny. Core i3-8100 je mnohem vykonejsi nez Pentium Gold a zaroven ma oficialni podporu Windows 11. Mas splneno 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2024 (upraveno) V 4. 11. 2024 v 19:20, Lynx12 napsal: Mám dobrou zkušenost s PB Viking Tak s mensim zpozdenim uz ji mam. Rozmerove i vahou se zda vyhovujici, v provozu teprve otestuju. U toho koukam, ze na mape na hrnku na me kouka Spanelsko, kde to vsechno zacalo . Takze dikes. Upraveno 20. listopadu 2024 uživatelem warann 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 22. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2024 @warann Rádo se stalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 Zdravím pánové. Dotaz, bratranci jsem zazálohoval email Outlook pod Office 365 (tedy myslel jsem si, že zazálohoval). Jedná se o file s příponou OST. Když jsem potřeboval do mejlu vlézt, Outlook tento soubor nebere. Dočetl jsem se, že by to měl být file PST. Poradíte, jak z toho ven? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 https://mspoweruser.com/cs/convert-ost-to-pst/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 Mám doma starou Synology DS216j, ten rok nevím přesně. V ní jsou dva disky v raid. Kdybych koupil novou, např. DS923+ nebo tu čtyřkovou a osadil jí dvěma novými a dvěma současnými disky, fungovalo by to jako "dvě uložiště"? To stávající 2+2TB - 2TB a vedle toho nové např 4+4TB - 4TB? Asi se ptám blbě, prostě dva na sobě nezávislé raid uložiště vedle sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 (upraveno) To neporadím, ale v rámci redukcie rizika fyzického zničenia mi roky funguje obstarožná dvojdisková DS213j a vzdialená jednodisková DS118, ktoré sa medzi sebou navzájom synchronizujú cez Synology Drive ShareSync. Funguje to pomerne spoľahlivo. Chvíľu som tiež fungoval so synchronizovanou treťou DS118, no problem. No neviem, či je to riziko zničenia zaujímavý faktor aj pre teba, alebo len potrebuješ bezbolestne zväčšiť úložný priestor a využiť staré disky. Upraveno 25. prosince 2024 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 Zdar, nechce se mi to hledat. Android umí whats app treba na tabletu bez sim, jako přidružený zařízení k mobilu nebo jak to nazvat? Díkes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 před 2 minutami, warann napsal: Zdar, nechce se mi to hledat. Android umí whats app treba na tabletu bez sim, jako přidružený zařízení k mobilu nebo jak to nazvat? Díkes. Pokud na tablet pustis WiFi pres hotspot mobilu tak ano.. tedy pokud jsem pochopil dotaz spravne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 před 4 minutami, warann napsal: Zdar, nechce se mi to hledat. Android umí whats app treba na tabletu bez sim, jako přidružený zařízení k mobilu nebo jak to nazvat? Díkes. https://web.whatsapp.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 (upraveno) před 4 minutami, mtruelle napsal: Pokud na tablet pustis WiFi pres hotspot mobilu tak ano.. tedy pokud jsem pochopil dotaz spravne. To byla rychlost . Jo asi jo, proste napr. na macu mam nainstalovany whats app, ktery funguje jako takova pohodlnejsi periferie mobilu, zvlast pri videohovoru. Pokud vim, driv to neslo, takze ted uz snad jo. Diky. Upraveno 25. prosince 2024 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 před 4 minutami, juk napsal: https://web.whatsapp.com/ To samozrejme vidim, ale nemaje zadny zarizeni s androidem, tak to nemam jak vyzkouset. Chtel jsem to overit pro mati. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 před 3 minutami, warann napsal: To samozrejme vidim, ale nemaje zadny zarizeni s androidem, tak to nemam jak vyzkouset. Chtel jsem to overit pro mati. Web mi přijde lepší, jak aplikace. Funguje v prohlížeči na různých operačních systémech i zařízeních. Ale hlavní je, aby to bylo pro mámu co nejvíc intuitivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 před 34 minutami, juk napsal: Web mi přijde lepší, jak aplikace. Funguje v prohlížeči na různých operačních systémech i zařízeních. Ale hlavní je, aby to bylo pro mámu co nejvíc intuitivní. Tak vidis, web mi uplne nedosel neb to jsem nikdy nepotreboval. Ale appka mi prijde pro ni lepsi. Pokud teda bude chodit. Mamka ma “svoje” zarizeni, na ktera je zvykla a i kdyz je na svuj vek asi nadprumerne zdatna (uziva plnohodnotne smartphone, tablet, ntb), tak preci jen 80+ je trochu znat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 před 14 minutami, warann napsal: Tak vidis, web mi uplne nedosel neb to jsem nikdy nepotreboval. Ale appka mi prijde pro ni lepsi. Pokud teda bude chodit. Mamka ma “svoje” zarizeni, na ktera je zvykla a i kdyz je na svuj vek asi nadprumerne zdatna (uziva plnohodnotne smartphone, tablet, ntb), tak preci jen 80+ je trochu znat. Tak to před maminkou smekám! Je dobrá. Jestli je zvyklá na apky, tak nic neměnit. Zarazilo mě to spouštění hotspotu, být připojený na jedné síti. Tyhle věci už dokáží potrápit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 před 7 minutami, juk napsal: Tak to před maminkou smekám! Je dobrá. Jestli je zvyklá na apky, tak nic neměnit. Zarazilo mě to spouštění hotspotu, být připojený na jedné síti. Tyhle věci už dokáží potrápit. Hele, teoreticky by si s tim mohla poradit sama, kdyby byl zadrhel, tak ji to dokadim pri navsteve. Dukezita je ta moznost, ze to jde. Takze dikes a pekny svatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se