geometr Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Je potřeba to vůbec ripovat? Nejde to prostě zkopírovat do úložiště a nějakým softem přehrát. Našel jsem třeba tenhle článek, ale jestli je to úvaha úplně mimo mísu, tak se omlouvám za OT: https://www.chip.cz/komercni-sdeleni/naucte-windows-10-prehravat-filmy-z-dvd/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Spojovat VOBy natvrdo a ještě je natvrdo přejmenovat na MPG je prasárna největšího zrna, navíc takřka s jistotou, že v místech přechodů jednotlivých VObů dojde k výpadkům a výsledný soubor bude parametrově nekorektní. K těmto účelům slouží celá řada softů, třeba freeware DVDVob2Mpg (http://www.dvdvobtompg.com/), kde stačí vybrat požadované VOBy, cílovou složku, zatrhnout "Convert input files and add them to one single file" a dát "Convert to MPG". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Zdar magove! Je nejaka moznost porizovat na Androidu video, ktere se bude ukladat nekde rovnou online nekam mimo uloziste telefonu? Treba na google disk nebo tak? Tedy kdyz poridim video, aby nezustalo (jen) v telefonu? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teret Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Pokud to je až po pořízení videa, tak to umí jakákoliv cloud služba ať už od Google Microsoftu apod, stačí jen zapnout synchronizaci příslušné složky. V závislosti na celkové velikosti video bude potřeba si doplatit za místo v cloudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teret Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Pokud to má být ve stylu bezpečnostní kamery, tak je to otázka použité aplikace, ale v zásadě je to opět o synchronizaci příslušného adresáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 (upraveno) Jedna se normalne o porizeni videa. Takze mam najit slozku, kam se video uklada v telefonu a tam nastavit synchronizaci? Mrknu na to... Dekuji. Edit: Hm, tak asi sem debil nebo to muj cinsky telefon neumi. Slozku s videama sem nasel, ale lze tam maximalne zobrazit velikost souboru nebo vytvorit novou slozku. Upraveno 26. února 2021 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Třeba aplikace Fotky Google. Přes tu si lze jednak prohlížet fotky a videa v telefonu (stejně jako ve vestavěné) a i synchronizovat. Pokud chceš synchronizovat hned někde venku (a ne až po příchodu k nějaké Wi-Fi) je potřeba mít povolenu synchronizaci na mobilních datech a pro videa mít dostatečnou porci dat od operátora. V aplikací pak jdou vybrat i jiné složky pro synchronizaci, než ta, kde se standardně ukládají fotky a videa (typický nějaká složka s názvem DCIM). A samozřejmě dost místa od Googlu. Ale jinak, jestli máš číňana, někde na kloudu už všechno máš, neboj, jenom nevíš kde a čínská vláda tě k tomu nepustí :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Mám spáchat obrázkovej návod pro Google Fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Diky. Akorat bych chtel ukladat jen video (to normalne neporizuju, takze jen video) a to sem pres google fotky nezjistil jak. Bud vsecko nebo nic... A ano, video realnem case zalohovat. Pak uz na to nemusi byt kdy. Diky za nasmerovani, budu to jeste zkouset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Jo, tak to si myslim, že je to buď všecko, nebo nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Tos mne nepotesil ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Ale tak určitě jde po pořízení videa ho najít ve složce, dát sdílet - Disk Google - nahrát na disk (třeba; pujde to i pro jiné cloudové služby, pokud máš). Akorát teda růčo, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Rucne to neni reseni. Zkratka nezbytne musi byt video zalohovane mimo zarizeni uz pri porizovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Ne. Xenomorfus hledá něco zcela jiného. Jde mu o to, aby video se už v průbhu natáčení ukládalo mimo přístroj. V principu to jde. Je jen potřeba si v obchodě Google Play najít potřebnou aplikaci. Hledej něco jako "Bezpečnostní kamera", "Sledovací systém" nebo tak. Kdysi jsem na něco takového viděl recenzi, ale konkrétně nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Něco jako tohle?https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.scamera.securitycameraOdesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Mám asi 15 let myš Logitech Anywhere MX a bohužel mi spadla a přestaly mi fungovat boční tlačítka, takže se rozhoduju, jestli vzít MX Anywhere 3 nebo MX Master 3, mám to na klasickou kancelářskou práci , grafik nejsem. Chybí mi na 3 řadě boční pohyb kolečka, který jsem měl nastavený na copy/paste, jde to udělat na druhém kolečku u MX Master? díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 (upraveno) Porosím místní IT mágy - jak zablokovat možnost instalace programů z MS Store, dětem na W10 PRO, bez účtu MS, oni jako User. Díky Upraveno 15. března 2021 uživatelem vaba změna W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 V 12. 3. 2021 v 13:10, Moty napsal: Mám asi 15 let myš Logitech Anywhere MX a bohužel mi spadla a přestaly mi fungovat boční tlačítka, takže se rozhoduju, jestli vzít MX Anywhere 3 nebo MX Master 3, mám to na klasickou kancelářskou práci , grafik nejsem. Chybí mi na 3 řadě boční pohyb kolečka, který jsem měl nastavený na copy/paste, jde to udělat na druhém kolečku u MX Master? díky moc Ahoj zkoušel jsem to na MX Master 2... ale řekl bych že v tom rozdíl nebude... na kolečku jde nastavit jen toto v APP: Na tlačítka to nastavit jde. Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 6 minutami, Tomsn napsal: Ahoj zkoušel jsem to na MX Master 2... ale řekl bych že v tom rozdíl nebude... na kolečku jde nastavit jen toto v APP: Na tlačítka to nastavit jde. Tom Já myslel to horní, u MX Anywhere to boční ani není, ale obávám se, že to nepujde. Nechápu, proč zrovna tuhle funkci+nastavení enter na tlačítko u kolečka zrušili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12345 Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Ahoj, měl bych prosbu na Pc gramotnější kolegy Mám starý NTB lenovo T410 a k němu připojený dva monitory, funguje to skvěle, ale když jedou oba monitory, nejde už používat obrazovka noťasu. To je to jediný co mi chybí ke štěstí. Neví někdo jak vyřešit. Díval sem se, že jsou nějaký usb krabičky, rozbočovače atd, ale jsem z toho trošku jelen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se