Lynx12 Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu @warann Rádo se stalo, já mám už nějaký rok 20.000 a stále spokojenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu @Lynx12 jasny. Jak uz jsem psal vetsi PB mam, ted potrebuju neco kompaktniho a lehlyho na cesty bo ta cihla od Adata na tenhle ucel moc neni. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu V 3. 11. 2024 v 19:46, papun napsal: Ovšem vůbec si nevím rady s procesorem. Když se budeme bavit o Intelu, ktereý je skoro ve všech těchto PC, tak dá se ještě počítat s řadou i3 a třeba jen dvěma jádry? Něco takového? Děkuji https://www.gigacomputer.cz/zbozi/1500408-hp-prodesk-400-g6-sff.html Vzhledem k pozadavkum Windows 11 bych se podival na 4 jadro az 8 jadro architektury Core 8. generace a dale. Pentium Gold G5600 v dnesni dobe bych nevolil, i kdyz oficialne podminky splnuje (windows-11-supported-intel-processors). U slabsich pocitacu trvaji vetsi updaty Windows neprimerene dlouho a Mrkvosoft uzivatele v ramci stahovani stale novych a novych oprav opravdu nesetri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Jelikož se tu nic nedělo, tak jsem to ještě řešil jinde. A včera v noci končila zajímavá akce (-750 Kč) tak jsem už objednal, ale nakonec toto. i3, 8100, 8. generace (Coffe Lake), 3,6 GHz, 4 jádra https://www.gigacomputer.cz/zbozi/1553571-fujitsu-esprimo-d738-e94-sff.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu @papun Uplne v pohode, deda bude spokojeny. Core i3-8100 je mnohem vykonejsi nez Pentium Gold a zaroven ma oficialni podporu Windows 11. Mas splneno 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno středa v 13:52 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 13:52 (upraveno) V 4. 11. 2024 v 19:20, Lynx12 napsal: Mám dobrou zkušenost s PB Viking Tak s mensim zpozdenim uz ji mam. Rozmerove i vahou se zda vyhovujici, v provozu teprve otestuju. U toho koukam, ze na mape na hrnku na me kouka Spanelsko, kde to vsechno zacalo . Takze dikes. Upraveno středa v 13:53 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se