siwi Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 preklapet datum, kdyz je hodinovka dole. - slysim poprve, mi trochu priblizte pls, prej by se nemelo jen preklapet datum mezi 21-3hodinou. ?!?!? Přesně tak. Prostě datum nastavuj mimo tento interval. Hodinovka dole znamená někde kolem 6. hodiny. Tam nehrozí, že bys mohl strhnout překlápěcí mechanismus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Ok díky, jen sem se chtěl ubezpečit že to dělám správně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Já musím říct, že jak jsem si s koupí HC před Vánoci nebyl jistý a říkal jsem si, že když mi nesednou, že je zas pustím, tak zjišťuju, že jsou na ruce prakticky pořád. Mám je jako každodenní hodinky a strašně mi vyhovují. Jsou ideální kombinací kvality a ceny, takže se můžu těšit z kvalitních hodinek na ruce a nemám o ně srach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 No já už chvilku řeším, jestli si je koupit. Jednu chvíli jsem byl už v podstatě rozhodnutý a jediné co mi zabránilo si je v Praze od Benyho odnést bylo, že jsem zapomněl karty v hotelu a ráno brzo musel odjet Jenže od té doby se mi to zase v hlavě pomíchalo a špekuluju, jestli nemám chvíli vydržet na Bondovky. Sudé a liché dny se ten názor střídá a ne a ne se to nějak usadit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krabicka3 Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 Bondovky jsou jen o tom, ze jsou bondovky. HC se mi libi urcite vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 jediny fyzicky rozdiel v kvalite medzi HC a bondovkami je podla mna spona... inac je to cisto o tom, co sa ti paci viac a ci si ochotny si priplatit za vacsi image omegy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Rozhodnuto, budou LHC a Omegy jsem prozatím pustil z hlavy. Teď jen uvažuju, kde je koupím. Ale sakra chlapi... Za tu dobu už se tady v prodejním vlákně objevily dvoje, oboje bych bral, ale prostě nechci ty černé. To se tam ty modré neobjeví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 (upraveno) jedny sa mi prave objavuju na stole... ja som ich kupil normalne v kamennom obchode na tahu za 770? + 70? spona... tu stovku co usetris za zanovne to podla mna nestoji, nove su nove. su to lestenky a tie vyniknu najviac ked su nove Upraveno 23. června 2015 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 (upraveno) No to mě zajímá... Kdy si je koupil a kde? Jestli se můžu zeptat... Já se totiž po velkém průzkumu trhu dostal u nás na cca 940?. Což je celkem rozdíl. Upraveno 23. června 2015 uživatelem lloffass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 kupoval som ich pred rokom tu: http://www.central.sk/sk/zoznam-obchodov/modne_doplnky_sperk_hodinky/overnight povodna cena 880?, zlava cca 12%. ale moze byt ze zdrazeli, neviem... kazdopadne su to "rovnocenne" hodinky k bondovkam a aquaracerom, takze stale je to bezkonkurencna cena... drzim palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richard1122 Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 (upraveno) lloffass: v profilu máš, že jsi z Ostravy tak zajdi do Deal hodinářství tam ti ty modré objednají sice už podražili od doby co jsem tam koupil černé (změnil se kurz eura), ale nějakou slevu dostaneš, když se zeptáš Upraveno 23. června 2015 uživatelem richard1122 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Deal je taky ve výběru... Ale faktem je, že když se poptáš u různých AD, tak to rozpětí ceny od katalogové, kterou mají všichni napsanou, po tu, za kterou jsou ochotni prodat, je cca 6000,- , což se mi u hodinek za 30 kKč zdá už celkem výrazné. A kdyby byly za 800?, tak bych tomu byl samozřejmě daleko radši, než 950 - 1000?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 LHC jsou vysoko na mém seznamu na pozici "první pořádné hodinky po 40 letech života". Na kolik vyjde pravidelný servis? Jaká je doporučená frekvence servisování? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Jsou to automaty bez chrona s ETOu 2824-2, která je poměrně bezúdržbová. Moje zkušenost se stejným kalibrem je asi taková - po pěti letech jsem zašel k hodináři, ten do nich kouknul, změřil to a zas je zavřel s tím, že se mám za pět let ukázat. Nevzal si za to nic, takže jsem mu vnutil kilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathauscz Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 K rozměru... 39 mi přijde hodně málo a spíš je to skoro ženský rozměr. 42 a víc si myslím je pro průměrného chlapa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Ale pozor, LHC vypadají na ruce o něco větší, než jsou. Takže chlap s útlejším zápěstím klidně snese i 39. Odesláno z mého LENOVO YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 K rozměru... 39 mi přijde hodně málo a spíš je to skoro ženský rozměr. 42 a víc si myslím je pro průměrného chlapa. To přeci neni pravda. Oblekovky jsou casto do 39mm. Jinak LHC jsou i 41 mm. Viz foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 suhlasim, LHC su o hodne vacsie ako sa z rozmeru 41 moze zdat. maju mohutne nozicky, velku korunku s velkou ochranou, tah je 21mm siroky po celej svojej dlzke... podla mna 41ky su idealne "male" hodinky pre velkych chlapov (zapastia 20+ kedze na ich tlapach tenke tahy vyzeraju trochu zzenstilo), zato si s mojim 18,5cm zapastim viem na sebe predstavit aj 39ky... treba vyskusat na predajni a nebat sa oficialnych rozmerov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Zkoušel někdo naisntalovat modrou lunetu na černé Hydry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Zkoušel někdo naisntalovat modrou lunetu na černé Hydry? Nikde jsem to tu neviděl. Ale ty už beztak asi brzy tyhle vody opustíš. Nebo se mýlím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se