Jeronimo Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Už nevím co bych. Opravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Nic neobvyklého tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Myslím, ze se to bude dost tlouct. Přeci jenom ta modrá je docela tmava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Někdo tu prodával černé hydry s červenou luneto a nevypadalo to zle. Modrá by podle mě nemusela být vůbec od věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Myslím, že ta modrá bude ve výsledku hodně podobná černé na cifru a bude to působit jenom dojmem nesladěnosti a omylu v odstínech, než promyšleným záměrem. Červená je jiné kafe, tam je kontrast a vypadá docela dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Snažím si to představit. Modrá barva na lunetě je dost teplá, takový jakoby hodně mírně dozelena. Podle mě by to nemuselo vypadat zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Na Tudorkách se nic netluče, naopak. Není to moc dobrý příklad, prostě bych to chtěl vidět. Varianta čených Hyder a červené lunety je taky pěkná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Modrou lunetu s černým cifrem kombinuje i Christopher Ward u Tridentů a vůbec to nevypadá špatně... Sent from my MI 3W using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 No jsem zvědavý, kdo se do tuningu pustí první a jaký bude výsledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Na Tudorkách se nic netluče, naopak. Není to moc dobrý příklad, prostě bych to chtěl vidět. Varianta čených Hyder a červené lunety je taky pěkná. Jo, takhle nějak by to asi vypadalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAN2 Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 tak po 2 mesicich uzivani HQcek z nich mam, v porovnani s predchozimi Seiko 5 sports, rozporuplne pocity smerujici spis k minusove hodnote. pisu to proto, ze to treba nekomu pomuze pri vyberu.. 1) + velikost 41mm se v dnesni dobe zda mala, ale hodinky vypadaji skutecne na ruce vetsi. mam obvod zapesti 19cm a nepusobi nijak subtilne2) + hmotnost. jsou tezsi nez seika a ty nebyly zadny drobek. pokud si pamatuju, tak na vaze asi 180g3) - kvalita spony a tahu, pro me nejvetsi zklamani. spona je forova (oproti seikam) a tah je takovej jakoby volnej, trochu rachta. seika to delaly taky, ale staly 5x min4) - rezerva chodu. je to dany asi mym linym povolanim, ale casto se stava, ze nevydrzi do rana bezet. winder, jasne, ale seika to davaly...5) - eta 2824 rucni natah. tohle nesouvisi primo az tak s HQ, jako se strojkem. na netu je dost nazoru tykajicich se "soft metal issue", kde lidi pisou zkusenosti o ohoblovanych koleckach po par mesicich denniho rucniho natahu, jinde zase pisou, ze "occasionally ok", manual taktne mlci6) - material. tady vazne nevim, ale pripada mi, ze jsou z nejakyho horsiho materialu nez byly seika. chovam se k nim (vzhledem k tomu, ze jsou 2 mesice stary) opravdu hodne, hodne slusne a na spone a tahu jsou mraky skrabancu. nevyhoda lestenyho povrchu.7) - vzhledem k tomu, ze mam dost agresivni pot (nemuzu nosit kozeny pasky, jsou do roka rozpadly) jsem si vsiml, ze tah lehce zapacha. takovej "metalickej" smrad, jako kdyz drzite klice ve zpoceny ruce. seika na to netrpely. a hlavne mi nepiste, at je dam do krabice a vezmu si stary seika :-) jo a dal jsem za ne tusim 730eur pokud is pamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 (upraveno) ...daj ich do krabice a nos seika! ta spona stvala aj mna, vyriesil som to dokupenim motylovky a plna spokojnost. s ostatnymi vecami co pises problem nemam... a to som mal uz dvoje seika !! Upraveno 4. září 2015 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Mně spona nikdy nijak nevadila a provedení tahu jako takového mi přišlo velice kvalitní. Stejně kvalitní mi přišlo i zpracování hodinek. Ani já nevedu nikterak aktivní život, ale strojek mi přes noc v chodu vydržel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Nedalo mi to a včera jsem večer před spaním odložil LHC na poličku a jdu měřit jak dlouho budou tikat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 To je dost zvláštní zkušenost. Zpracování mi na nich přišlo vzhledem k ceně super. Materiál bude všude stejnej, stejný vlasovky mám na Béčkách i Omegách..:-) A jestli smrdí, tak pod vodu, zubní kartáček a je to. Jsou to přeci potápky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wadee Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Preco sa vam spona nepozdavala? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 At nezakládám nové téma, poznává někdo tento mesh?Vite kde jej sehnat?Děkuji za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 (upraveno) To je úplně běžný "milanese mesh", ne ? Třeba tady:http://www.strapcode.com/store/22mm-stainless-steel-reform-heavy-thick-mesh-watch-bracelet-diver-clasp-band-p-1255.html#.VeoU94rc-nM Upraveno 4. září 2015 uživatelem Mitak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flashman Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 tak po 2 mesicich uzivani HQcek z nich mam, v porovnani s predchozimi Seiko 5 sports, rozporuplne pocity smerujici spis k minusove hodnote. pisu to proto, ze to treba nekomu pomuze pri vyberu.. 1) + velikost 41mm se v dnesni dobe zda mala, ale hodinky vypadaji skutecne na ruce vetsi. mam obvod zapesti 19cm a nepusobi nijak subtilne2) + hmotnost. jsou tezsi nez seika a ty nebyly zadny drobek. pokud si pamatuju, tak na vaze asi 180g3) - kvalita spony a tahu, pro me nejvetsi zklamani. spona je forova (oproti seikam) a tah je takovej jakoby volnej, trochu rachta. seika to delaly taky, ale staly 5x min4) - rezerva chodu. je to dany asi mym linym povolanim, ale casto se stava, ze nevydrzi do rana bezet. winder, jasne, ale seika to davaly...5) - eta 2824 rucni natah. tohle nesouvisi primo az tak s HQ, jako se strojkem. na netu je dost nazoru tykajicich se "soft metal issue", kde lidi pisou zkusenosti o ohoblovanych koleckach po par mesicich denniho rucniho natahu, jinde zase pisou, ze "occasionally ok", manual taktne mlci6) - material. tady vazne nevim, ale pripada mi, ze jsou z nejakyho horsiho materialu nez byly seika. chovam se k nim (vzhledem k tomu, ze jsou 2 mesice stary) opravdu hodne, hodne slusne a na spone a tahu jsou mraky skrabancu. nevyhoda lestenyho povrchu.7) - vzhledem k tomu, ze mam dost agresivni pot (nemuzu nosit kozeny pasky, jsou do roka rozpadly) jsem si vsiml, ze tah lehce zapacha. takovej "metalickej" smrad, jako kdyz drzite klice ve zpoceny ruce. seika na to netrpely. a hlavne mi nepiste, at je dam do krabice a vezmu si stary seika :-) jo a dal jsem za ne tusim 730eur pokud is pamatuju. Nechci prudit, ale toto hodnocení se mi zdá mimo mísu. Nerozumím škrábancům na leštěních částech tahu a spony, když většina je v matu, měl jsem několik hodinek s Etou 2824 a i když jsem je sundal na celý den, nikdy jsem neměl problém s výdrží, naopak jsem byl vždy překvapen kvalitou a přesností nad deklarované hodnoty. Seiko jsou super hodinky, měl jsem jich několik a stále je v rodině máme, ale tento příspěvek mi připadá, jako takové plácnutí do vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 To je úplně běžný "milanese mesh", ne ? Třeba tady:http://www.strapcode.com/store/22mm-stainless-steel-reform-heavy-thick-mesh-watch-bracelet-diver-clasp-band-p-1255.html#.VeoU94rc-nMMesh to je, ma ale dobre nastavitelnou sponu, jen asi bude potreba pribrousit u stezejek, Lonziny jsou totiz 21mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se