lloffass Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 No tak jsem poměřil a jsem sám překvapený... Příjemně. Odloženy na poličku se zastavily bez tří minut za 42 hodin! A to teda podotýkám, že před odložením jsem je nijak na to měření nepřipravoval. Prostě celý den naprosto běžného nošení a večer pár hodin sezení u telky a vína. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 (upraveno) Já naměřil velmi podobnou hodnotu. Já jsem z nich naopak naprosto nadšený. Jdou maximálně přesně - vejdou se do jedné sekundy za den - vypadají velmi dobře, jsou akorát velké, sluší jim tah i barevné NATO, ke kvalitě zpracování nemám jedinou připomínku. Upraveno 7. září 2015 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAN2 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Nechci prudit, ale toto hodnocení se mi zdá mimo mísu. Nerozumím škrábancům na leštěních částech tahu a spony, když většina je v matu, měl jsem několik hodinek s Etou 2824 a i když jsem je sundal na celý den, nikdy jsem neměl problém s výdrží, naopak jsem byl vždy překvapen kvalitou a přesností nad deklarované hodnoty. Seiko jsou super hodinky, měl jsem jich několik a stále je v rodině máme, ale tento příspěvek mi připadá, jako takové plácnutí do vody stacilo napsat "nesouhlasim, mam jine zkusenosti" a drzet se obsahu podobne, jak to pochopili a udelali osatni. na ofenzivni blaboly tady (nejspis) neni nikdo zvedavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 (upraveno) stacilo napsat "nesouhlasim, mam jine zkusenosti" a drzet se obsahu podobne, jak to pochopili a udelali osatni. na ofenzivni blaboly tady (nejspis) neni nikdo zvedavy.Já myslím, že to napsal docela dobře. Mě naopak ten tvůj odsudek přišel nějak hodně přísnej. Z toho, cos napsal, je vlastně jediný, co opravdy souvisí s tím konkrétním typem, kvalita tahu. Mám několik hodinek na tahu a HC mi nepřijdou ničím horší. Dokonce mi kombinace matu a lesku přijde velice pěkná a působí luxusně. A zbytek tvojí "recenze"? Nadáváš na rezervu a ruční nátah, což se ale netýká těch hodinek, ale obecně ETA 2824, která se ale používá velmi široce a jedná se o velmi osvědčený kalibr. Pokud ti nestačí rezerva chodu 42 hod, pak je asi potřeba si přiznat, že nejsi typ na automaty a koupit něco v quartzu. Občasný ruční nátah asi nebude problém. Jestli ti tah sm.dí, tak ho asi budeš muset občas vyčistit. Upraveno 8. září 2015 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Myslím, že ani ostřejší názory - pokud jsou tedy v rámci slušnosti (vzpomeňme na nedávné hašteření ve vlákně o osobních fotkách a hodnocení slečen...) - nemusí ničemu vadit. Naopak. Vyprovokují více lidí napsat svůj názor, třeba nesouhlasný. Nebo třeba jako mně ke změření rezervy chodu. Vlákno se pak obohatí o spoustu informací, které by zde třeba vůbec nebyly a kdo pak do budoucna hledá a vybírá co nového pořídí, tak má k dispozici daleko více informací z více stran. A udělat si osobní filtr, např. když jednomu se zdá tah lagricový a dalším pěti v pohodě, je pak každého věc. A ona ta forma občas dokáže diskuzi rozproudit více, než suché konstatování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Chlapíci, takže modrá luneta na černé Hydry je na cestě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Tak to hořím zvědavostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 To hoříme dva Čistě pro zajímavost jak to bude vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Myslím že blbe ale zkusit se má vsechno. .. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Já bych to tak tragicky neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Já myslím, že by to naopak mohlo vypadat líp než s červenou lunetou, které tu nedávno také proběhly. V tomhle případě bude mít modrá k černý svoji hloubkou blízko. No fakt jsem zvědavej, už aby tu bylo foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Horší je, že jsem se dnes odpoledne svých Longinesek zbavil. Takže budu mít lunetu, ale nebudu mít zase hodinky. To je peklo tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 No tak to jsi moc dobře vymyslel :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Cože? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Horší je, že jsem se dnes odpoledne svých Longinesek zbavil. Takže budu mít lunetu, ale nebudu mít zase hodinky. To je peklo tady. Tak to jsem zvědavej, jak se tenhle příběh bude vyvíjet. Zápletka je každopádně zajímavá - luneta bez hodinek. To je horší než hodinky bez lunety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 (upraveno) No, už je to tak. Ráno jsem koupil lunetu a odpoledne prodal hodinky. Dobrý co. To tu asi ještě nebylo. Asi ji dám na Seika, nebo pověsím na špagát, který si omotám kolem ruky místo kotvičky, jak to tady poslední dobou frčí. Hehehe.. Upraveno 13. září 2015 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Tak na provázek a na krk - to bude originální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 To vypadá, že si budu muset na vyřešení estetického rébusu chvíli počkat, než se osamělé lunety ujme jiný experimentátor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Jeronimo, mas modru lunetu navyse? Ja mam na svojej (na tom striebornom okraji) maly tukanec, tak ze by som ti od nej pomohol? Aj ked prave rozmyslam, ze modry cif s ciernou lunetou by nemusel byt marny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Nebojte sa nic chlapci. Na spojení modré lunety a černých Hyder se usilovně pracuje. Zatím pytlačí na Seikách. Misoo, na téhle jsou taky ťukance a škrábance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se