Přejít na obsah

Longines Hydro Conquest Automatic

Radius

Doporučené příspěvky

No tak jsem poměřil a jsem sám překvapený... Příjemně. Odloženy na poličku se zastavily bez tří minut za 42 hodin!  :eek:  :clap:

A to teda podotýkám, že před odložením jsem je nijak na to měření nepřipravoval. Prostě celý den naprosto běžného nošení a večer pár hodin sezení u telky a vína. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já naměřil velmi podobnou hodnotu. Já jsem z nich naopak naprosto nadšený. Jdou maximálně přesně - vejdou se do jedné sekundy za den - vypadají velmi dobře, jsou akorát velké, sluší jim tah i barevné NATO, ke kvalitě zpracování nemám jedinou připomínku.

post-34705-0-97449100-1441610161_thumb.jpg

post-34705-0-52808300-1441610224_thumb.jpg

post-34705-0-35811700-1441610271_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odkaz ke komentáři

Nechci prudit, ale toto hodnocení se mi zdá mimo mísu. Nerozumím škrábancům na leštěních částech tahu a spony, když většina je v matu, měl jsem několik hodinek s Etou 2824 a i když jsem je sundal na celý den, nikdy jsem neměl problém s výdrží, naopak jsem byl vždy překvapen kvalitou a přesností nad deklarované hodnoty. Seiko jsou super hodinky, měl jsem jich několik a stále je v rodině máme, ale tento příspěvek mi připadá, jako takové plácnutí do vody  :crying_anim02:

stacilo napsat "nesouhlasim, mam jine zkusenosti" a drzet se obsahu podobne, jak to pochopili a udelali osatni. na ofenzivni blaboly tady (nejspis) neni nikdo zvedavy.

Odkaz ke komentáři

stacilo napsat "nesouhlasim, mam jine zkusenosti" a drzet se obsahu podobne, jak to pochopili a udelali osatni. na ofenzivni blaboly tady (nejspis) neni nikdo zvedavy.

Já myslím, že to napsal docela dobře. Mě naopak ten tvůj odsudek přišel nějak hodně přísnej. Z toho, cos napsal, je vlastně jediný, co opravdy souvisí s tím konkrétním typem, kvalita tahu. Mám několik hodinek na tahu a HC mi nepřijdou ničím horší. Dokonce mi kombinace matu a lesku přijde velice pěkná a působí luxusně. A zbytek tvojí "recenze"? Nadáváš na rezervu a ruční nátah, což se ale netýká těch hodinek, ale obecně ETA 2824, která se ale používá velmi široce a jedná se o velmi osvědčený kalibr. Pokud ti nestačí rezerva chodu 42 hod, pak je asi potřeba si přiznat, že nejsi typ na automaty a koupit něco v quartzu. Občasný ruční nátah asi nebude problém. Jestli ti tah sm.dí, tak ho asi budeš muset občas vyčistit. 

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odkaz ke komentáři

Myslím, že ani ostřejší názory - pokud jsou tedy v rámci slušnosti (vzpomeňme na nedávné hašteření ve vlákně o osobních fotkách a hodnocení slečen...) - nemusí ničemu vadit. Naopak. Vyprovokují více lidí napsat svůj názor, třeba nesouhlasný. Nebo třeba jako mně ke změření rezervy chodu. Vlákno se pak obohatí o spoustu informací, které by zde třeba vůbec nebyly a kdo pak do budoucna hledá a vybírá co nového pořídí, tak má k dispozici daleko více informací z více stran. A udělat si osobní filtr, např. když jednomu se zdá tah lagricový a dalším pěti v pohodě, je pak každého věc. A ona ta forma občas dokáže diskuzi rozproudit více, než suché konstatování. :)  

Odkaz ke komentáři

Horší je, že jsem se dnes odpoledne svých Longinesek zbavil. Takže budu mít lunetu, ale nebudu mít zase hodinky. To je peklo tady.

Tak to jsem zvědavej, jak se tenhle příběh bude vyvíjet. Zápletka je každopádně zajímavá - luneta bez hodinek. To je horší než hodinky bez lunety :D

Odkaz ke komentáři

No, už je to tak. Ráno jsem koupil lunetu a odpoledne prodal hodinky. Dobrý co. To tu asi ještě nebylo. Asi ji dám na Seika, nebo pověsím na špagát, který si omotám kolem ruky místo kotvičky, jak to tady poslední dobou frčí. Hehehe..

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

Jeronimo, mas modru lunetu navyse? Ja mam na svojej (na tom striebornom okraji) maly tukanec, tak ze by som ti od nej pomohol? :) Aj ked prave rozmyslam, ze modry cif s ciernou lunetou by nemusel byt marny... :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...