Přejít na obsah

Longines Hydro Conquest Automatic

Radius

Doporučené příspěvky

Hmm,no nevím, ta hnědá s modrou mě tahá za oči.Lépe řečeno,řemen s hodinkama a prošití.Možná,kdyby ten řemen byl černej s modrým prošitím,bylo by to luxusní,ale hnědá a modrá,je tak možná pro ...dobrá..To je zatím nejhorší fotka těchto krasavic,kterou jsem tady viděl...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potvrzuju - guma je skvělá :) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/95884-srovnání-starých-a-nových-lhc/?p=1687725

post-30813-0-34108000-1463836955.jpeg

Za sebe musím říct, že mě jen mrzí, že není v nabídce tato guma i ve verzi s trnovkou (myslím, že guma pro LHC chrono 47,5mm s trnovkou existovala). Zvykl jsem si totiž ze svých silikonových řemínků na pohodlnost a univerzální vzhled- všechny výhody gumy i řemínku v jednom - a jako bonus schopnost složit hodinky "naplacato", dát je do pytlíku a do kapsy (viz společná fotka se Seiko Sumo níže)... a to u téhle tvarované, k pouzdru přiléhající, čistokrevné TOOL gumy s mohutnou diver překlápecí sponou trochu postrádám. Co je na ní ale opravdu skvělé, je lícování s pouzdrem, kdy perfektně vyniknou krásné dlouhé nožky Hyder.

post-30813-0-18770500-1463837713.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...