Daemonultimate Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Fajnový prošití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Děkuji .Parádní práce mistra Zrna ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Nojo, spravne zvoleny barevny prositi dela divy. Mam sice radeji tahy, ale tohle je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Hmm,no nevím, ta hnědá s modrou mě tahá za oči.Lépe řečeno,řemen s hodinkama a prošití.Možná,kdyby ten řemen byl černej s modrým prošitím,bylo by to luxusní,ale hnědá a modrá,je tak možná pro ...dobrá..To je zatím nejhorší fotka těchto krasavic,kterou jsem tady viděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Jsem sice na tahy, ale kombinace hnede s modrym prositim nevypada vubec spatne. Za sebe - palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 (upraveno) Daftro každému se líbí něco jiného ..já od tebe zatím nic neviděl, tak nemohu kibicovat ... Upraveno 15. května 2016 uživatelem kartagos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 ... sakra sakra ... cim dalej, tym viac lutujem ze som ich predal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 misoo, vždycky se dají koupit znovu Netušíte někdo, na kolik vyjde origo guma se sponou k LHC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 guma asi okolo 4,5K..Spona nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 ved hej jasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Tak přehozeno na gumu :-) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Ta guma krásně lícuje s pouzdrem. Takhle by to šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 ..Je ohromně pohodlná a na léto k vodě ideální ..Už jsme tam měl kůži , tah i gumu a každá změna byla zajímavá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 S tou gumou z nich úplně spadne ten punc nablýskaných leštěnek a jsou z nich bezva volnočasovky. Večer přehodit na tah a můžou klidně do divadla. Fakt mám tyhle univerzálky moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 lloffass přesně jak píšeš . Každá změna udělala z hodinek jinou použitelnost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Potvrzuju - guma je skvělá http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/95884-srovnání-starých-a-nových-lhc/?p=1687725 Za sebe musím říct, že mě jen mrzí, že není v nabídce tato guma i ve verzi s trnovkou (myslím, že guma pro LHC chrono 47,5mm s trnovkou existovala). Zvykl jsem si totiž ze svých silikonových řemínků na pohodlnost a univerzální vzhled- všechny výhody gumy i řemínku v jednom - a jako bonus schopnost složit hodinky "naplacato", dát je do pytlíku a do kapsy (viz společná fotka se Seiko Sumo níže)... a to u téhle tvarované, k pouzdru přiléhající, čistokrevné TOOL gumy s mohutnou diver překlápecí sponou trochu postrádám. Co je na ní ale opravdu skvělé, je lícování s pouzdrem, kdy perfektně vyniknou krásné dlouhé nožky Hyder. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Máte to parádní, hoši. I těm "červeným" moc sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 (upraveno) Díky Siwi ..Já je dnes vzal na výlet do muzea miniatur ....Seřizovat je tedy podle věžních hodin nebudu Upraveno 26. května 2016 uživatelem kartagos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Předpokládám, ze dobře jdou ty Gulliverovy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Jasně :-) ..Však víš jak je to s mojí přesností hodinek .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se