Přejít na obsah

Longines Hydro Conquest Automatic

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak se hlasim dalsi do rady s LHC. U Bechyneho jsem si koupil origo kozeny reminek za 1700,- a nechal zmerit

+ 4,9 sec / den

296 amplitude

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 3,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pokud jsi hodinky kupoval u AD v kamenné prodejně, vezmi je tam a zeptej se jich. Bude asi potřeba vyměnit celou sponu. Strojek bych po pádu taky nechal zkontrolovat, když už tam hodinky budou. 

Poslal som ich do autoriz.servisu. Boli krátko po záruke. Nech to pozrú aj vo vnútri a doladia presnosť. Uvidíme..

Odesláno

Hm, to je pro mě cesta opačným směrem. Už ty 42mm mi jsou trochu velký. :-(

Chlapi, tady se řeší blbosti s indexama a aby někdo napsal, že se začaly LHC dělat ve velikosti 44 mm (viz inzerce), to ne. Jsem ze sebe před chvilkou udělal prima kašpara...

L3.841.4.56.6

Odesláno

Hm, to je pro mě cesta opačným směrem. Už ty 42mm mi jsou trochu velký. :-(

Opačným směrem to má Longines přece dlouho pokrytý LHC 39mm, ne? Nemusíš se trápit s 41mm...

Odesláno

Jsou i v automatu. Tady se vážně moc nevyskytujou, asi bys musel zalovit v jiných vodách.

Odesláno

V koscomu mi tvrdili, že neexistují... no ale když se tam podívám na sortiment např. seika tak jim toho tam chybí víc, to je pravda...

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Nove hydry...

- 41 a 43mm

- cierna, seda, modra farba

- nova keramicka luneta so zubkovanim po celom obvode

- novy cifernik

- nova sekundovka

- novy gumeny remen

- novy zuzujuci sa tah

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno (upraveno)

hodne pekne! jeste kdyby nejak poresil ten font cislic, to je jediny co mi asi vadi jinak jsou skvele.

jinak na sem svym koupil ZRC remen, ktery se mi hodne libi.

Upraveno uživatelem moralles
Odesláno

Font číslic na lunetě si půjčili od ChW? :lol2:  Podle mě to moc nepasuje k těm, co jsou na cifru. Ale jinak velké plus za keramiku!

Odesláno (upraveno)

Nové Hydry - alespoň podle obrázkú - vypadají jako DOSPĚLÉ hodinky. Uvidí se, jak budou působit naživo. Na to, kolik věcí se na nich změnilo, se podle mne povedlo zachovat LHC DNA. Docela mě překvapuje, že mi nechybí ty klínovité indexy na lunetě.

Nevím, jak budou vypadat ty šedé... ale černé 43 na gumě ve mě zažehly docela solidní chronochtíč..

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Teda fakt palec nahoru. Z myho pohledu vylepsili skoro vse co se dalo, keramicka luneta, kalibr s 64hod rezervou, fajn cifr. A nechali zakladni znaky vcetne ochrany korunky. Nevidel jsem zatim jak to bude s cenou, ale jestli to neprepali, tak to bude u entry potapek super volba.

Odesláno (upraveno)

Škoda, že neohlásili hned i 39mm verzi, protože v modré variantě bych je bral okamžitě všema deseti. Ciferník je fakt hezky čistší a ta nová luneta fajnová. Jen se bojím, že menší verze nebude.

Upraveno uživatelem SelfishMan

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...