Radik Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Jak sem tak koukám, tak vážně lituju toho, že jsem svoje modrý tenkrát pustil Ty nový vůbec nevypadají špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Rezervu jsem ještě neměřil. Ale od pátku večera do neděle do večera jsem je odložil a šly normálně (po 49 hodinách). Po dvou týdnech jsem na +10 vteřinách. Rezerva podle mě těch 60 bude. Proto jsem je nakonec taky vzal. Eterny KTD mají jen 42. Zatím spokojenost. Jen ještě musím na léto objednat tu gumu. Moje se zatím v prodejní sekci za dvacku neobjeví. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 V pohode, zatim pockame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 (upraveno) taky budu čekovat prodejní sekci, ale až si prosimpekně dokoupíš ten kaučuk Upraveno 18. března 2019 uživatelem martigen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Ja v aute se staryma, ale nove bych taky bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 taky budu čekovat prodejní sekci, ale až si prosimpekně dokoupíš ten kaučuk Obávám se, že po dokoupení kaučuku to bude na zdejším fóru neprodejný set. :-)Ale na denním světle a hlavně na slunci je to fakt paráda. Jak cifr, tak luneta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Mají nové Hydry u i Bechyněho ve Stěpánske? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 nemyslim, tam je prevazne servis, ne? Maji je na Vaclavaku, byl jsem se tam na ne podivat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Tak jsem se byl dnes podívat na gumu v reálu.Na Arkádách - prodavačka divná, prodavač ochotný tak, že tam již nikdy nejdu. Stejnou gumu měli na Conquestech. Moc se mi nelíbila a nijak příjemná podle mě není. Má docela fajn sponu. Je to klasika, guma se zkrátí na ruku a potom šlus... Objednávat jí teda zatím nebudu. Jinak chtěl tam za ní i se sponou chtěl 8 litrů a čekačka 5-10 týdnů.... Nejvíc mě pobavil dotazem kde jsem hodinky sehnal. Má je prý objednané od Baselu a nechápe jak jsem je mohl sehnat. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Muzu potvrdit, ze ti prodejci v Arkadach jsou strasni. Byl jsem tam jednou mrknout na nove SMPc a to kolem toho chodim kazdy den. Odradili by i vred na pr.deli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 (upraveno) Danne, a nemohl bys sem, prosím, společně s tím textem dávat i nějaký to foto? Jako aspoň ať je na co koukat, než je dáš za tu dvacku do inzerce... Upraveno 19. března 2019 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 byly predstaveny FULL KERAMIKY "The Longines Hydroconquest L3.784.4.56.9 was introduced in 2019. It features a black ceramic case paired with a black ceramic bezel and black ceramic dial. It is fitted with a black rubber strap with folding clasp." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Nevypadají zle, škoda, že nejsou ve velikosti 41 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Nohy dlouhy jak modelka. To bude tak 55mm l2l... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 ...a když se štípnou, bude to na výměnu celýho pouzdra. Co na tý keramice všicni maj...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 vlastne dobra otazka...v cem je ta keramika lepsi nez ocel? vaha, nevodi, neni porezni, ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Hmotnost, nepoškrabatelnost, antimagnetismus, pro nekoho luxusní vzhled. Ja jsem zastance keramický lunety, ale pouzdro to už ne. Přijde mi to komediantský. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 byly predstaveny FULL KERAMIKY "The Longines Hydroconquest L3.784.4.56.9 was introduced in 2019. It features a black ceramic case paired with a black ceramic bezel and black ceramic dial. It is fitted with a black rubber strap with folding clasp."A mě se líběj. Asi je zkusim... No ještě podle ceny. Ale šel bych do nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Danne, a nemohl bys sem, prosím, společně s tím textem dávat i nějaký to foto? Jako aspoň ať je na co koukat, než je dáš za tu dvacku do inzerce... Jo, jo. Mohl. Dneska jsem se na dálnici kochal jaý jsou na slunečnim světe a málem jsem vzal svodidla. :-)Takže nějaké foto z parkingu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Musím říct, že fakt pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se