Kluk jako buk Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 Já myslím, že původní ciferník má taky hodně do sebe. Delší rezervu mají taky (a je to skutečně super) a navíc je strojek výborně zregulovaný. Ani s jednou generací nešlápne člověk vedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Naprostý souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Zdravím, prosím zkušenější o radu s koupí hodinek na chrono24, nikdy jsem tam nic nekupoval, tedy nemám vůbec žádnou zkušenost.https://www.chrono24.cz/longines/hydroconquest-41mm-blue-dial--id9412009.htmPředem děkuji za případné postřehy k tomuto prodejci a vybraným hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Je tam tlacitko KOUPIT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Zda sa mi to, alebo su na tretej fotke na prvom malom dieliku tahu za sponou nejake deskdiving smuhy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Na to jsem taky koukal, proto se tu ptám, abych nenaletěl.Samozřejmě děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Může to bejt jenom upatlaný, ale proč riskovat? Můžeš je mít za skoro stejný peníze od AD i s dvouletou zárukou: https://www.jurawatches.co.uk/products/longines-watch-hydroconquest-l3-742-4-96-6 (+ 10% sleva při přihlášení k newsletteru). Pokud chceš 41mm, tak bych kouknul i na keramiky, už to není tak velkej finanční skok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Děkuji mrknu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Je tam tlacitko KOUPITTo jsem si vůbec nevšiml díky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Celokeramický full black LHC. Longines teda jede, a tomjsem myslel, ze pozice značek jsou ve Swatch group pevně daný... https://monochrome-watches.com/longines-hydroconquest-full-black-ceramic-hands-on-price/ Akorat teda nechápu tu ochranu korunky, zmizel další typickej znak LHC. Tohle je jak z řady VHP... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 (upraveno) jj na str. 51 jsem o tom psal. akorat byl k dispozici pouze obrazek a ted mame i review Upraveno 10. dubna 2019 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 prezute na leto Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Mi dnes dorazila ta cinska guma. Sedi hodne dobre, ale mam problem s preklapeckou. Je sice kvalitni, jen pravdepodobne malo zahnuta, takze mi to blbe sedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Tady jeste ta preklapecka, myslim ze podobnou dela Omega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Vypadá to dobře, myslim. Je guma měkká a příjemná?Překlápěčku normálně porovnej... A ještě dotaz, nevíš jestli nemaj i modrou, nebo oranžovou? Dík za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Proč si někdo kupuje kvalitní značkový švýcarský hodinky a pak je zbastlí čínskýma srágorama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Jo na kvalitu gumy si nemuzu stezovat, je i modra nedavno jsem tady hazel odkaz. Siwi chci gumu vyzkouset jen vyjimecne pro zmenu, proto nejsem ochotny dat za ni 5000. Vetsinou budou stejne na tahu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 No jo, ale ta spona je fakt hrůza. Prostě mi to přijde tak nějak nepatřičný. Chci drahý hodinky, ale už na nic dalšího nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 na tý sponě je vidět, že to vymyslel idiot ..... měl sem jí na omegách ..... pak jsem si jí debil koupil i na IWC za úplnej nesmysl a měl jsem akorát dokurvenou ruku ...... je moc dlouhá a rozhodně není na každé zápěstí ....viz fotka vejš ..... tam nesedí vůbec nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se