Daemonultimate Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Pneumatiky není to správný přirovnání....k lunetě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 tak ano, nemenis ju pravidelne, lepsie ma nenapadlo... kazdopadne ju neni ziaden problem rychlo a lacno vymenit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macho Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Tady jsem našel keramickou lunetu na Conquestech, ale myslím si, že by měla jít objednat i na Hydroconquest....JInak myslel jsem třeba v zahraničí AD apod. Cechy a Prahu ne, jelikož ty ceny mají opravdu trošku jiné. A nemyslím si, že by to bylo jen tím, že neplněj určité prodejní kóty a tím mají větší nákupní ceny, ale zkrátka jsou zde asi větší provize:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Problém u náhradních dílů pro Longines je ten, že je jinak než přes AD nekoupíš. Firma sama je soukromým uživatelům neprodává. Jediné řešení je zkusit to přes zahraničního AD, jak sám píšeš. Výsledek by mě samotného zajímal, a to jako z hlediska ochoty samotného AD, tak i ceny. Domnívám se, že u položky, jako je luneta, ušetříš možná pár set. Ale bude to stát za tu námahu a čas? I to je třeba k ceně připočítat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Přijde mi to jako jiný typ pouzdra. Proč by dělali otočnou lunetu bez funkce ( prázdnou). Tady vložka nebude..ta keramika bude komplet celek, napevno vsazený v pouzdře, ne? Na hydry sem keramiku nevyšmejdil nikde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macho Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 (upraveno) Tak jsem volal do Bechyně a servisák se také dost divil .-), že proč to chci. Zjistí mi to do úterý, zda se v Longines opravdu dá sehnat keramika na Hydry. Také mi zjistí zda se dá dát z Conquestů keramika na Hydry. Což by byl velmi zajimavý " tuning" :-))) Také jsem psal do Německa, tak uvidím i jejich reakci :-))) Zajímá mě to z důvodů toho hliníku a možnosti vyměnit jej za něco více udržitelného.Dám vědět, jak budu mít něco nového. Upraveno 19. září 2014 uživatelem Macho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 To si to na tu lunetu doděláš? Velkej obdiv, to bych nezmákl, ani nevim, jak bych měl technologicky postupovat a dostat tam ty indexy. Doufám, že si to nemyslel jako prohodit a hotovka, čímž přijít o divers lunetu. V tom případě ještě větší obdiv, tedy údiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 podla mna je to blbost, conquesty maju sice spolocne puzdro, no nemaju otocnu lunetu. podla mna tam bude uplne ina konstrukcia a nebude sa to dat prehodit. ak som teda spravne pochopil, ze chces zachovat otocnu lunetu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macho Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2014 Tak je zde resumé...Keramické lunety nejsou určeny na Hydroconquesty a ani se nedají objednat ( což jsem trošku předpokládal ), ale ani mi nedokázali říci, zda by lunety s jiného modelu ( keramická ) šly přehodit ( po určité úpravě ). Čili, ikdyž bych měl velkou snahu a chuť to nějakou cestou zkusit, prozatím to dávám k vodě. Minimálně do doby, než mi originální luneta nebude stačit:-) Jinak děkuji za každou radu. Avšak rady typu je to blbost apod., nejsou pro mě prosím pěkně radami, ale pouze názory a těch máme každý z nás dost:-)Pěknej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2014 No, to se dalo předpokládat. Odesláno z mého HTC One mini pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s9per Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Pozdravujem všetkých, mám jednu otázku. Manželke sa páčia Hydroconquesty(automat), len mám otázku či tu niekto z Vás má skúsenosť so strojčekom vo vnútri ten ženský model má iné označenie ako pánsky ? Jedná sa o rovnakú kvalitu strojčeka pri oboch modeloch? Asi hlúpa otázka, ale o ženskom modely som tu nič nenašiel... BTW možno som zle hľadal... dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 O strojek se neboj. Ten bude v pořádku. Longines je tradiční švýcarská značka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 mam ich uz par mesiacov, no radost neklesa, naopak, mam ich cim dalej, tym radsej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Ještě je otoč sponou nahoru, ať si ji můžu znovu prohlídnout. Máš tam pořád tu z Conquestů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 jasne, bez tej spony by to nebolo ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Díky. Vypadá to vážně moc pěkně. Vůbec to ten tah zespodu nenarušuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 No sak to je cielom hry, aby bol tah tahom po celej svojej dlzke. A tak isto ocenujem ze spona nevydava ziadne zvuky. Vrelo odporúčam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Možná jo. Mám rád spony, co se otevírají stiskem tlačítek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Jj, tuto len zatlacis a mas, rychlovka, zapinanie aj odopinanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 No právě. Byl jsem na to zvyklý u Citizenů a teď to mám takhle u Orientů. Není třeba žádné násilí nebo speciální grif. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se