safi Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února před 9 hodinami, tomina666 napsal: Díky chlape! Tohle je prostě šílené.. Člověk samozřejmě potřebuje vozíky oba, do toho třeba něco navíc, nějaký pohon nebo hanbike na sport a bohužel. Pojišťovna hradí jen jednu věc. A už jsem se setkal s hejty a názory - jestli to jako potřebuji. Je to jako s botami.. jen s rozdílem, že nás jedny boty stojí ranec. A životnost je pár let. Já dříve dělal v nezisku, pomáhal získávat finance, známým pomáhám, píšu výzvy a texty. Ale jak se to týká mne, jsem z toho úplně ko, je mi trapně, smutno… a to uvědomění “ vlastní slabosti” je pro mě asi to nejtěžší v životě. Jsem prostě jen chlap. Nemáš za co se stydět. Chceš jen jednu věc - fungovat co nejvíce samostatně. A za to si zasloužíš velký respekt. Podpořeno. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_R Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Ahoj, take neco malo poslano. At to vyjde! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Posláno... Ať se Ti daří... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Mas to tam Tome 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 21. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února před 2 hodinami, Michal_R napsal: Ahoj, take neco malo poslano. At to vyjde! před 25 minutami, Artesia napsal: Posláno... Ať se Ti daří... před 5 minutami, prischera napsal: Mas to tam Tome Kluci, diky za podporu! Třeba i díky vám pro mě ten letošek nebude tak náročný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Posláno ... drž se! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Tome, mas to tam a drz se 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 22. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února před 8 hodinami, mato57 napsal: Posláno ... drž se! před 7 minutami, Karussell napsal: Tome, mas to tam a drz se Diky za podporu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Něco jsem poslal, tak ať se to povede. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Něco málo posláno, chlape.... držím pěsti 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 22. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února před 25 minutami, Já ml. napsal: Něco jsem poslal, tak ať se to povede. Díky moc! před 11 minutami, Gustaf napsal: Něco málo posláno, chlape.... držím pěsti Velký díky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 22. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Jsem za 1/3 akce a rád bych poděkoval všem, kteří mne jakkoli podpořili. Třeba i sdílením na sockách. Vážím si toho. Dost jsem zvažoval, jestli do toho jít, bál se případných hejtů, které jsem v minulosti i zažil. Protože je někdy těžké být dobrý, částečně samostatný a najednou si muset říct o pomoc a to uvědomění “vlastní slabosti” je pro mě asi to nejtěžší v životě. Jsem prostě jen chlap. :))) Ale jste skvělí. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Let's go Tome, máš to tam! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 22. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Před hodinou, John_Lenon napsal: Let's go Tome, máš to tam! Diiiik Jirko! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Něco málo posláno. Držím palce a ať tě Tvůj optimismus neopouští. Jsi bombarďák Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 22. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února před 5 minutami, matous napsal: Něco málo posláno. Držím palce a ať tě Tvůj optimismus neopouští. Jsi bombarďák Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Matouši, díky! Optimismu není nikdy dost. Hlavně v dnešní době… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 22. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února S obrovskou vděčností vám chci i zde poděkovat za vaši podporu a štědrost. Díky vám jsme dosáhli poloviny cílové částky 300 000 Kč, které mi pomohou na mé cestě k větší soběstačnosti. Vaše dary budou použity na zakoupení potřebného vozíku a dalších pomůcek, které mi umožní žít aktivnější a nezávislejší život. Každý příspěvek znamená nejen finanční pomoc, ale i naději a povzbuzení, že na této cestě zrovna nejsem sám. Děkuji vám za vaši důvěru, laskavost a podporu. Nyní vzhůru do druhé poloviny! S úctou a pokorou, Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Věřím, že to dáme! Drž se chlape! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Tome, dobře žes to "rozjel", rád se připojím ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 23. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února před 1 hodinou, horal napsal: Věřím, že to dáme! Drž se chlape! Před hodinou, Lukyn77 napsal: Tome, dobře žes to "rozjel", rád se připojím ... Diky každému z vás! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se