safi Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února V 21. 2. 2025 v 9:17, tomina666 napsal: Díky chlape! Tohle je prostě šílené.. Člověk samozřejmě potřebuje vozíky oba, do toho třeba něco navíc, nějaký pohon nebo hanbike na sport a bohužel. Pojišťovna hradí jen jednu věc. A už jsem se setkal s hejty a názory - jestli to jako potřebuji. Je to jako s botami.. jen s rozdílem, že nás jedny boty stojí ranec. A životnost je pár let. Já dříve dělal v nezisku, pomáhal získávat finance, známým pomáhám, píšu výzvy a texty. Ale jak se to týká mne, jsem z toho úplně ko, je mi trapně, smutno… a to uvědomění “ vlastní slabosti” je pro mě asi to nejtěžší v životě. Jsem prostě jen chlap. Rozšířit Nemáš za co se stydět. Chceš jen jednu věc - fungovat co nejvíce samostatně. A za to si zasloužíš velký respekt. Podpořeno. 1
tomina666 Odesláno 21. února Autor Nahlásit Odesláno 21. února V 21. 2. 2025 v 19:26, Michal_R napsal: Ahoj, take neco malo poslano. At to vyjde! Rozšířit V 21. 2. 2025 v 21:06, Artesia napsal: Posláno... Ať se Ti daří... Rozšířit V 21. 2. 2025 v 21:27, prischera napsal: Mas to tam Tome Rozšířit Kluci, diky za podporu! Třeba i díky vám pro mě ten letošek nebude tak náročný.
tomina666 Odesláno 22. února Autor Nahlásit Odesláno 22. února V 21. 2. 2025 v 23:20, mato57 napsal: Posláno ... drž se! Rozšířit V 22. 2. 2025 v 7:25, Karussell napsal: Tome, mas to tam a drz se Rozšířit Diky za podporu
tomina666 Odesláno 22. února Autor Nahlásit Odesláno 22. února V 22. 2. 2025 v 9:24, Já ml. napsal: Něco jsem poslal, tak ať se to povede. Rozšířit Díky moc! V 22. 2. 2025 v 9:38, Gustaf napsal: Něco málo posláno, chlape.... držím pěsti Rozšířit Velký díky 1
tomina666 Odesláno 22. února Autor Nahlásit Odesláno 22. února Jsem za 1/3 akce a rád bych poděkoval všem, kteří mne jakkoli podpořili. Třeba i sdílením na sockách. Vážím si toho. Dost jsem zvažoval, jestli do toho jít, bál se případných hejtů, které jsem v minulosti i zažil. Protože je někdy těžké být dobrý, částečně samostatný a najednou si muset říct o pomoc a to uvědomění “vlastní slabosti” je pro mě asi to nejtěžší v životě. Jsem prostě jen chlap. :))) Ale jste skvělí. 2
tomina666 Odesláno 22. února Autor Nahlásit Odesláno 22. února V 22. 2. 2025 v 16:50, John_Lenon napsal: Let's go Tome, máš to tam! Rozšířit Diiiik Jirko! 1
matous Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Něco málo posláno. Držím palce a ať tě Tvůj optimismus neopouští. Jsi bombarďák Sent from my iPhone using Tapatalk 1
tomina666 Odesláno 22. února Autor Nahlásit Odesláno 22. února V 22. 2. 2025 v 19:33, matous napsal: Něco málo posláno. Držím palce a ať tě Tvůj optimismus neopouští. Jsi bombarďák Sent from my iPhone using Tapatalk Rozšířit Matouši, díky! Optimismu není nikdy dost. Hlavně v dnešní době…
tomina666 Odesláno 22. února Autor Nahlásit Odesláno 22. února S obrovskou vděčností vám chci i zde poděkovat za vaši podporu a štědrost. Díky vám jsme dosáhli poloviny cílové částky 300 000 Kč, které mi pomohou na mé cestě k větší soběstačnosti. Vaše dary budou použity na zakoupení potřebného vozíku a dalších pomůcek, které mi umožní žít aktivnější a nezávislejší život. Každý příspěvek znamená nejen finanční pomoc, ale i naději a povzbuzení, že na této cestě zrovna nejsem sám. Děkuji vám za vaši důvěru, laskavost a podporu. Nyní vzhůru do druhé poloviny! S úctou a pokorou, Tom
Lukyn77 Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února Tome, dobře žes to "rozjel", rád se připojím ... 1
tomina666 Odesláno 23. února Autor Nahlásit Odesláno 23. února V 23. 2. 2025 v 6:50, horal napsal: Věřím, že to dáme! Drž se chlape! Rozšířit V 23. 2. 2025 v 7:15, Lukyn77 napsal: Tome, dobře žes to "rozjel", rád se připojím ... Rozšířit Diky každému z vás!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se