Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 148
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 31. 3. 2025 v 6:33, financ napsal:

Dlouho jsem si přál reinkarnaci 1530, to vypadá, ze se zadařilo. 

IMG_2166.jpeg

Rozšířit  

Akorát, že ty 1530 mají hezčí lunetu a tah a taky určitě nemají průhled na strojek. Ale jako celek nevypadají špatně. Ale asi mi to může být jedno, protože se jich nikdy nedočkám☹️.

Odesláno
  V 31. 3. 2025 v 13:02, Hector_24 napsal:

No PRX kopiroval AP. Rolex tim, ze kopiruje taky AP, soucasne kopiruje i Tissot. Tj. kopiruje kopirovani 🤔

Rozšířit  

Myslím, že pokud v něčem chceš  vidět kopírku, stačí přivřít oči a vždycky ji uvidíš 😁 Uvidíme zítra, já už se na ně upřímně těším a z toho co jsem zatím viděl, tak se mi líbí 👍

Odesláno

Rolex nekopiruje ani AP ani Tissot, ale v ramci vlny popularity hodinek s integrovanym naramkem reinkarnuje “Oysterquartz” tvaroslovi do nove produktove rady. Za me pecka, po vzdychani nad novou barvou ciselniku tady a pridanim milimetru tamhle konecne neco fakt zajimavyho!

• Dát hlas 5
Odesláno (upraveno)

Tak podľa profíkov to vyzerá nasledovne:

Pepsi zostáva

Coca cola nebude

Sprite v bielom zlate so zelenym číselníkom

OP celebration končí

Rootbeer s novým číselníkom

Nový model Land-Dweller

Upraveno uživatelem Davis
Odesláno

Mi se na nich hodně líbí ta spona. To by měla vidět Omega a konečně něco udělat s tou jejich motýlkovou na Aqua Terra, když už musí být skrytá. 

• Dát hlas 1
Odesláno
  V 31. 3. 2025 v 17:10, tmoris napsal:

jsem jediny koho ten land dweller vubec nezajima?

Rozšířit  

Nejsi! Ten splácanej cifr s exp indexama a fluted lunetou.. neni to rolex čistý.. ale integrál, tah a spona bude supr, ještě jestli se jim tam povedlo narvat regulaci, tak skvělé! 

Odesláno

Ta fluted luneta k tomu tahu, hm  .. no neviem. Myslíte že dial bude mať farebné varianty?

Odesláno

Land Dweller je boží. Bude to hit. Ale jenom proto, že je to Rolex. Ostatní přišli dřív.

Tohle mě trochu mrzí. Rolex je tak silnej, že nemusí riskovat s trendy. Prostě si počká, jak jsou vnímány novinky a pak vytáhne pozlacený eso. 

Odesláno (upraveno)

takovy Tudor Royal a ten moc uspesny nebyl …. nebo jo? Kdyz jsem to videl poprve ty Land, myslel jsem, ze je to navrat oysterquartz.

Upraveno uživatelem steel
Odesláno (upraveno)
  V 31. 3. 2025 v 17:57, bandicoot napsal:

Land Dweller je boží. Bude to hit. Ale jenom proto, že je to Rolex. Ostatní přišli dřív.

Tohle mě trochu mrzí. Rolex je tak silnej, že nemusí riskovat s trendy. Prostě si počká, jak jsou vnímány novinky a pak vytáhne pozlacený eso. 

Rozšířit  

Tak Rolex je vnímán stále jako etalon spolehlivosti a to dělá strašně moc, navíc je oproti ostatním značkám v uvozovkách levný...tak to aspoň vnímám já. Také se Rolex angažuje a finančně podporuje hafo dalších zajímavých věcí a to zákazníci vždycky rádi ocení, když kousek jejich peněz jde pro dobrou věc 👍 Jsem nejvíce zvědavý na cenovku, anebo bude na vyžádání? 🙈

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Jsem jedinej komu nazev Land Dweller nesedi k designu tech hodinek? Furt mi to evokuje Land Rover, tak bych cekal neco s vizazi Exploreru. A nebo tomu dat jinej nazev. City Dweller, Diplomat, Bling Bling…
Jinak jsem zvedavej nazivo, hit to zatim dle ohlasu asi bude. Pokud to teda nebude aprilovej zert :)

• Dát hlas 4
Odesláno
  V 31. 3. 2025 v 19:26, skalis napsal:

Land Dweller je debilni nazev, souhlasim... takovy prizemni.

Rozšířit  

Zítra nám tam dají omáčku k jaké aktivitě jsou hodinky určené, ale název napovídá že max tak divadlo nebo supermarket 👠

Odesláno

Toho se nebojim. Cekam WR 100 m (sroubovaci korunka) a vysokou odolnost proti magnetickemu poli, proste standard Rolex. Tesim se a jsem zvedavej na cenu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...