Hector_24 Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března No PRX kopiroval AP. Rolex tim, ze kopiruje taky AP, soucasne kopiruje i Tissot. Tj. kopiruje kopirovani
Kupa54 Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března V 31. 3. 2025 v 6:33, financ napsal: Dlouho jsem si přál reinkarnaci 1530, to vypadá, ze se zadařilo. Rozšířit Akorát, že ty 1530 mají hezčí lunetu a tah a taky určitě nemají průhled na strojek. Ale jako celek nevypadají špatně. Ale asi mi to může být jedno, protože se jich nikdy nedočkám.
African Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března V 31. 3. 2025 v 13:02, Hector_24 napsal: No PRX kopiroval AP. Rolex tim, ze kopiruje taky AP, soucasne kopiruje i Tissot. Tj. kopiruje kopirovani Rozšířit Myslím, že pokud v něčem chceš vidět kopírku, stačí přivřít oči a vždycky ji uvidíš Uvidíme zítra, já už se na ně upřímně těším a z toho co jsem zatím viděl, tak se mi líbí
skalis Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Rolex nekopiruje ani AP ani Tissot, ale v ramci vlny popularity hodinek s integrovanym naramkem reinkarnuje “Oysterquartz” tvaroslovi do nove produktove rady. Za me pecka, po vzdychani nad novou barvou ciselniku tady a pridanim milimetru tamhle konecne neco fakt zajimavyho! 5
Davis Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března (upraveno) Tak podľa profíkov to vyzerá nasledovne: Pepsi zostáva Coca cola nebude Sprite v bielom zlate so zelenym číselníkom OP celebration končí Rootbeer s novým číselníkom Nový model Land-Dweller Upraveno 31. března uživatelem Davis
lukassob Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Tady je k Land-Dwellerovi video. A různorodé komentáře pod ním...
tmoris Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března jsem jediny koho ten land dweller vubec nezajima? 5
Fade Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Mi se na nich hodně líbí ta spona. To by měla vidět Omega a konečně něco udělat s tou jejich motýlkovou na Aqua Terra, když už musí být skrytá. 1
tikzot Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března V 31. 3. 2025 v 17:10, tmoris napsal: jsem jediny koho ten land dweller vubec nezajima? Rozšířit Nejsi! Ten splácanej cifr s exp indexama a fluted lunetou.. neni to rolex čistý.. ale integrál, tah a spona bude supr, ještě jestli se jim tam povedlo narvat regulaci, tak skvělé!
ivan_989 Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Ta fluted luneta k tomu tahu, hm .. no neviem. Myslíte že dial bude mať farebné varianty?
bandicoot Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Land Dweller je boží. Bude to hit. Ale jenom proto, že je to Rolex. Ostatní přišli dřív. Tohle mě trochu mrzí. Rolex je tak silnej, že nemusí riskovat s trendy. Prostě si počká, jak jsou vnímány novinky a pak vytáhne pozlacený eso.
steel Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března (upraveno) takovy Tudor Royal a ten moc uspesny nebyl …. nebo jo? Kdyz jsem to videl poprve ty Land, myslel jsem, ze je to navrat oysterquartz. Upraveno 31. března uživatelem steel
lukassob Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března V 31. 3. 2025 v 17:10, tmoris napsal: jsem jediny koho ten land dweller vubec nezajima? Rozšířit Ani ty technické inovace týkající se strojku ti nepřijdou zajímavé?
African Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března (upraveno) V 31. 3. 2025 v 17:57, bandicoot napsal: Land Dweller je boží. Bude to hit. Ale jenom proto, že je to Rolex. Ostatní přišli dřív. Tohle mě trochu mrzí. Rolex je tak silnej, že nemusí riskovat s trendy. Prostě si počká, jak jsou vnímány novinky a pak vytáhne pozlacený eso. Rozšířit Tak Rolex je vnímán stále jako etalon spolehlivosti a to dělá strašně moc, navíc je oproti ostatním značkám v uvozovkách levný...tak to aspoň vnímám já. Také se Rolex angažuje a finančně podporuje hafo dalších zajímavých věcí a to zákazníci vždycky rádi ocení, když kousek jejich peněz jde pro dobrou věc Jsem nejvíce zvědavý na cenovku, anebo bude na vyžádání? Upraveno 31. března uživatelem African
AndyAaron Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Jsem jedinej komu nazev Land Dweller nesedi k designu tech hodinek? Furt mi to evokuje Land Rover, tak bych cekal neco s vizazi Exploreru. A nebo tomu dat jinej nazev. City Dweller, Diplomat, Bling Bling…Jinak jsem zvedavej nazivo, hit to zatim dle ohlasu asi bude. Pokud to teda nebude aprilovej zert 4
skalis Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Land Dweller je debilni nazev, souhlasim... takovy prizemni. 1
bandicoot Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Člověk by v tom hledal nějakou logiku ála Seiko Sky-Land-Sea. Třeba to někde vysvětlí.
financ Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Hodinky se mi líbí, moc. Název vůbec. A cena bude určitě ambiciózní.
African Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března V 31. 3. 2025 v 19:26, skalis napsal: Land Dweller je debilni nazev, souhlasim... takovy prizemni. Rozšířit Zítra nám tam dají omáčku k jaké aktivitě jsou hodinky určené, ale název napovídá že max tak divadlo nebo supermarket
skalis Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Toho se nebojim. Cekam WR 100 m (sroubovaci korunka) a vysokou odolnost proti magnetickemu poli, proste standard Rolex. Tesim se a jsem zvedavej na cenu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se