Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pánové, objednával někdo RW Postman? 

Pokud mi sedí po nějaké době 875 ve veliksoti EUR 43, jaké mám koupit Iron rangery? 

Díky

Taky 43. Ja mam oboje 42,5

Odesláno

Hoši, je nějakej výraznější rozdíl mezi Ironama a Blacksmith? Krom vizuálního prošití na špičce.

Nemám zkušenost, ale dle obrázku bych tipoval stejný kopyto a absenci prošití. Jiný jsou tkaničky, šev na patě.
Odesláno

Ať hledám jak hledám takové RW jsem ještě neviděl. Co to je zač?

Red wing 8128 velva retan leather. Nejsou v současný kolekci. Myslím, že ku škodě. Jsou krásný

post-1551-0-16508200-1486761716_thumb.jpeg

Návštěvník Strocek
Odesláno

Jako Irony jo, ty mě docela berou, ale tyhle s tou prošitou špičkou mi přijdou moc kravaťácký. Ty mě teda neberou vůbec. 

Odesláno

tyhle s tou prošitou špičkou mi přijdou moc kravaťácký. Ty mě teda neberou vůbec. 

Pre mna su to prve rw, o ktorych realne pripustam, ze by som si vedel predstavit ich kupu :)
Návštěvník Strocek
Odesláno

Na mě působí jako ty kravaťácký boty a ty já nenosim. V kategorii líbivosti bych je dal na předposlední místo před beckmanama, který mě teda neberou vůbec. 

Odesláno (upraveno)

Beckmany jsou skarede než získají patinu, po první výměně podrážky budou podle me good, ale jinak pro me jsou irony líbivější

post-23865-0-01938500-1486809466_thumb.jpg

post-23865-0-68340300-1486809474_thumb.jpg

post-23865-0-15918800-1486809482_thumb.jpg

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Na mě působí jako ty kravaťácký boty a ty já nenosim.

Aby som sa zorientoval, to su ake boty, tie kravatacke ? Take co pasuju ku koseli s kravatou ? Alebo take boty co trebars troska zmoknu a je skoro po nich lebo nic nevydrzia ? S tym serialom kravataci to nema asi moc spolocne, ci ? :)

Odesláno

Na mě působí jako ty kravaťácký boty a ty já nenosim. V kategorii líbivosti bych je dal na předposlední místo před beckmanama, který mě teda neberou vůbec. 

Opacny nazor. Backmany jsou super. Snad si je brzy koupim.

Odesláno

Opacny nazor. Backmany jsou super. Snad si je brzy koupim.

Ja bych chtěl všechny!!! :-)

RW je pořádný kus boty,který žije s tebou a o který se chceš starat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...