Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Organic, jj, ja chodim komplet oblecenej jako delnas - RW, Carhartt, Dickies..., asi je to tim, ze jsem delnickeho puvodu:) Samo, ze souhlasim s tim co pises.

Odesláno

souhlas! kvalitni veci holt stoji vic! dneska je zdanlive velky vyber v kazdem smeru,ale pro trochu vybranejsiho klienta je toho zase omezene....navic jsme z velke casti zmagoreli pod tihou kazdodenni masaze, ze potrebujeme stale nove a "lepsi" veci! a uz jsme odvykli delsi dobu nosit jednu vec ( protoze je kvalitni a vydrzi)....u zenskych je to uplne pruser! :-)

Odesláno

Ja to mam tak, ze kdyz vlezu do klasickeho obchodu z hadrama v Cechach, napr. fashion arena je dobry priklad, tak cumim na zpracovani tech hadru, na svy, na material...A to, co se tu prodava za tisice, je vetsinou nehorazny sunt. Radsi dam dvojnasobek i trojnasobek ceny, kdyz mam zaruku, ze vyrobce venuje vyrobku maximalni pozornost od vyberu materialu pres vyrobu a zpracovani az po customer service. A nevadi mi objednavat hadry pres net v Americe nebo Japonsku.

Odesláno

Uplne presne jsi to napsal.

Mame to podobne. ;).

V 9. 3. 2016 v 14:50, organic napsal:

Ja to mam tak, ze kdyz vlezu do klasickeho obchodu z hadrama v Cechach, napr. fashion arena je dobry priklad, tak cumim na zpracovani tech hadru, na svy, na material...A to, co se tu prodava za tisice, je vetsinou nehorazny sunt. Radsi dam dvojnasobek i trojnasobek ceny, kdyz mam zaruku, ze vyrobce venuje vyrobku maximalni pozornost od vyberu materialu pres vyrobu a zpracovani az po customer service. A nevadi mi objednavat hadry pres net v Americe nebo Japonsku.

Odesláno

Já se snažím kupovat kvalitní nadčasové věci, které nepodléhají trendům. Např.takové polo triko od lacoste se vyrábí v nezměněné podobě už desítky let, hodí se ke všemu a je "stále trendy".... věřím, že ještě pár let bude. První polo triko od krokodýla mám už 6 let a je stále nositelné a nejeví známky opotřebení,ale je bílé, takže nemohu posoudit zda drží barvu. Nicméně černé mám 5 let a je v pohodě. 

Odesláno
  V 9. 3. 2016 v 20:23, moco napsal:

Já se snažím kupovat kvalitní nadčasové věci, které nepodléhají trendům. Např.takové polo triko od lacoste se vyrábí v nezměněné podobě už desítky let, hodí se ke všemu a je "stále trendy".... věřím, že ještě pár let bude. První polo triko od krokodýla mám už 6 let a je stále nositelné a nejeví známky opotřebení,ale je bílé, takže nemohu posoudit zda drží barvu. Nicméně černé mám 5 let a je v pohodě. 

A nosíš zvedlý límeček nebo tradičně?

Odesláno (upraveno)

:-) tradičně, zvednutý límec nosí machri s ralph lauren....ten tam ma dokonce u některých modelů nápis. Ale prapůvod toho límecku je ochrana proti slunci při hraní póla na koních.

Dokonce si uz zapnu knoflíčky, jak jsem zhubnul :-)

Upraveno uživatelem moco
Odesláno
  V 9. 3. 2016 v 21:23, organic napsal:

Vraťme se od zvednutých límečků a krokodýlků k bagančatům...

+1

Odesláno

Uplne vsude vcetne leta ke kratasum. ;).

V 10. 3. 2016 v 7:00, ego alter napsal:

spise mi reknete, zda bezne pouzivate tyhle bytelne botky ( rangery apod...) i do prace-mysleno na drepeni v kanclu. obcas nejaka schuzka atp.??? zatim mam s tim trochu problem...:-)

Odesláno
  V 10. 3. 2016 v 7:00, ego alter napsal:

spise mi reknete, zda bezne pouzivate tyhle bytelne botky ( rangery apod...) i do prace-mysleno na drepeni v kanclu. obcas nejaka schuzka atp.??? zatim mam s tim trochu problem...:-)

Ano na vše, krom dovolené a přesunu z hotelu na pláž.

Odesláno
  V 10. 3. 2016 v 12:47, ego alter napsal:

super.to jsem chtel slyset! :-) novodoby business casual! i normy podlehaji erozi....

Dřív jsem nestihl reagovat. Takže aby to nebylo tak jednoduchý, za mě NE. Ale záleží samozřejmě, kde se člověk pohybuje. Osobně, pokud přes týden nosím oblek, či aspoň sako a kalhoty, tak rozhodně volím jinej typ bot.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...