Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

Odesláno

Diky za info.

Bojim se teto situace, ale da se tomu jedine predchazet vcasnym podrazenim.

V 5. 5. 2016 v 7:44, Moty napsal:

O víkendu jsem dal cca 8km v lese, převážně štěrková cesta, občas kameny, asfalt a tak, žádné změny nespatřuji, myslím, že to určitě dost vydrží, jsou to přeci jen pracovní boty, ten vibram je dost pevnej a v kombinaci 2 vrstev kuže v podrážce jsme ani nic necítíl, došlap sice tvrdší, ale taky dostatečně odolný, aby se dalo chodit po drsnějším podkladu.
Ve videu je toto zmiňováno a řiká tam, že sou nítě pevný a voskovaný a je to k sobě ještě lepený a tak

post-9241-0-12369600-1462771637_thumb.jpg

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ted jsem byl v DENIM HEADS vyzkouset RW Beckmen a probrat info co se tyce kvality podrazky atpod.

Prodejce rikal, ze se jedna o mnohem tvrdsi podrazku nez je klasicka bila. Na otazku jak dopadne podrazka az se nite proslapaji mi bylo receno vubec nic jelikoz jsou perfektne podlepene a pri vymene se to znovu pry prosiva coz nevedel nikdo 100%.

Potom mi ukazal 7let nosene RW Iron na kterych nite v podrazce skoro nebylo videt jen tecky po původnich a pry to vubec nevadi.

Kazdopadne velikost c.42 kterou mam vyhovovala a mensi bych si nekupoval ani v akci za 50% slevu.

Ovsem co mne udivilo, ze oznaceni kuze cili znak ze spod podrazky neni uprostred jako na vetsine, ale je hodne krive na kazde coz mi pripadalo docela nepovedene nacez prodejce reagoval asi jim to nevyslo a jedna se rucni oraci, takze to nevyjde vzdy presne. Jinak na dalsich zase chybelo prositi kuze az do konce, tak jsem si je tatim nekoupil a pockam na dalsi zbozi.

Asi jsem moc detailista, ale na botech skoro za 10tis mi to urcite vadi.

V 9. 5. 2016 v 5:27, Koza_c napsal:

Diky za info.

Bojim se teto situace, ale da se tomu jedine predchazet vcasnym podrazenim.

Odesláno

Prošití by mi taky vadilo, ale znak mi je jedno. Drobné nedostatky jsou ukázkou ruční práce :-)))

Odesláno
  V 11. 5. 2016 v 11:56, moco napsal:

. Drobné nedostatky jsou ukázkou ruční práce :-)))

"rucni" je eufemizmus "odflaknute" , dobre tomu rozumiem? :)
Odesláno
  V 11. 5. 2016 v 11:41, Koza_c napsal:

Ted jsem byl v DENIM HEADS vyzkouset RW Beckmen a probrat info co se tyce kvality podrazky atpod.

Prodejce rikal, ze se jedna o mnohem tvrdsi podrazku nez je klasicka bila. Na otazku jak dopadne podrazka az se nite proslapaji mi bylo receno vubec nic jelikoz jsou perfektne podlepene a pri vymene se to znovu pry prosiva coz nevedel nikdo 100%.

Potom mi ukazal 7let nosene RW Iron na kterych nite v podrazce skoro nebylo videt jen tecky po původnich a pry to vubec nevadi.

Kazdopadne velikost c.42 kterou mam vyhovovala a mensi bych si nekupoval ani v akci za 50% slevu.

Ovsem co mne udivilo, ze oznaceni kuze cili znak ze spod podrazky neni uprostred jako na vetsine, ale je hodne krive na kazde coz mi pripadalo docela nepovedene nacez prodejce reagoval asi jim to nevyslo a jedna se rucni oraci, takze to nevyjde vzdy presne. Jinak na dalsich zase chybelo prositi kuze az do konce, tak jsem si je tatim nekoupil a pockam na dalsi zbozi.

Asi jsem moc detailista, ale na botech skoro za 10tis mi to urcite vadi.

To se zdá celkem logický, mě by ještě zajímalo srovnání podrážek třeba právě u Beckmanů:post-29493-0-06022600-1462974774_thumb.jpg

a

Blackmith nebo Iron Ranger: post-29493-0-56038400-1462974717_thumb.jpg

Odesláno
  V 11. 5. 2016 v 11:56, moco napsal:

Prošití by mi taky vadilo, ale znak mi je jedno. Drobné nedostatky jsou ukázkou ruční práce :-)))

redwingy jsou vyřezané , nacvikané , a sešité komplet strojem , takže tam je to o tom že ty boty jsou dělaný "americkým" stylem ... vše nahrubo a žádný sraní .. proto občas dřou , a rozcházení je pro někoho trošku utrpení. 

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 11. 5. 2016 v 14:58, zrno napsal:

redwingy jsou vyřezané , nacvikané , a sešité komplet strojem , takže tam je to o tom že ty boty jsou dělaný "americkým" stylem ... vše nahrubo a žádný sraní .. proto občas dřou , a rozcházení je pro někoho trošku utrpení. 

tos neměl ...  :lol2: .... tady je to svatej grál  :king:

Odesláno
  V 11. 5. 2016 v 15:09, YPO napsal:

tos neměl ...  :lol2: .... tady je to svatej grál  :king:

Tak víš jak , ruční práce je tam stejně jako na botách z číny od baťi ... 

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 11. 5. 2016 v 16:06, zrno napsal:

Tak víš jak , ruční práce je tam stejně jako na botách z číny od baťi ... 

já naštěstí žádný RW nemám a ani mít nebudu .... víc jak 4t nejsem ochotný za jakékoli boty utratit, takže nejsem ta správná cílová skupina, nicméně jsem rád, že potvrzuješ, jako člověk znalý, že to je zase jedna z nafouklých bublin, alá neprodáváme boty, ale značku .... když tu čtu "zatím to tlačí, ale snad se to rozšlápne" versus vložené prostředky, tak bych se posral smíchy

Odesláno
  V 11. 5. 2016 v 16:21, YPO napsal:

já naštěstí žádný RW nemám a ani mít nebudu .... víc jak 4t nejsem ochotný za jakékoli boty utratit, takže nejsem ta správná cílová skupina, nicméně jsem rád, že potvrzuješ, jako člověk znalý, že to je zase jedna z nafouklých bublin, alá neprodáváme boty, ale značku .... když tu čtu "zatím to tlačí, ale snad se to rozšlápne" versus vložené prostředky, tak bych se posral smíchy

Hele ty boty vydržej neskutečný prasení , ale je to daný jednoduchou konstrukcí v kombinaci s kvalitní tlustou kůží , takže ta investice do RW je dobrá , ale musíš si vybrat správný tvar kopyta , a velikost .A taky zkontrolovat vnitřek jestli je ušitej a nacvikanej dobře. 

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 11. 5. 2016 v 16:28, zrno napsal:

A taky zkontrolovat vnitřek jestli je ušitej a nacvikanej dobře. 

no a to sem celej já ..... proč bych si měl něco kontrolovat u bot za deset litrů ? ...... tam by mělo bejt všechno v cajku ..... jenom vklouznout a šlapat :) ..... ale vono to tak není .... jak píšeš a píšou občas i jiní  .... je to takový nějaký nijaký .... na ho/*vno :) ..... teda asi .... ale je fakt, že každej kdo je má si nestěžuje 

1.protože mu opravdu seděj

2.protože mu neseděj, ale nechce bejt za vola, kterej utratil desítku za píčovinu

3.protože mu jakžtakž seděj a jednou za měsíc vodřenou patu vydrží

4.imydžofka v otevřeném botníku

ještě mě napadaj dva body, ale to bych zase dostal ban

:)

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Ja si teda nikdy nemyslel, ze to je rucni prace. Mozna az na tu nakrivo znacku. Nikde po hospodach se nemasiruju, ze mam boty za vosmicku a sem s nima presto spokojenej. Protoze to sou proste dobry boty. A uz vubec me nezajima, kdo by si je za ty prachy koupil nebo nekoupil.

PS: Ypousi ty chces bejt tak moc elefant terible, az ses z toho docela vedle. :D

Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník YPO
Odesláno
  V 11. 5. 2016 v 16:41, Zmizík napsal:

PS: Ypousi ty chces bejt tak moc elefant terible, az ses z toho docela vedle. :D

to bych chtěl bejt moc .... moc se mi ty slova líbí, ale nevím co to je 

Odesláno
  V 11. 5. 2016 v 16:46, YPO napsal:

něco se slonem..Asi myslí, ten vtip..

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 11. 5. 2016 v 16:46, YPO napsal:

Neco jako buzerant. :D

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 11. 5. 2016 v 16:51, CEGY napsal:

něco se slonem..Asi myslí, ten vtip..

proč bych měl bejt slon? .... to je určitě nějaká píčovin*a .... už se mi to nelíbí 

Odesláno

Presne jak pises.

Vim jak se RW delaji a clovek kuzi atd. jen pridrzuje zbytek dela stroj(takze rucni prace v uvozovkach).

Kazdopadne mi prislo, ze ty ktere jsem prohlizel i zkousel jsou jakoby vyrazene nebo nejake ktere se jinde nepodarilo prodat a Cechum to bude jedno.

Ovsem nezanevru na RW a zatim nejlepsi boty ktere jsem mel.

Jinak k velikostem taky nechapu jak si nekdo muze kupovat mensi velikost s tim, ze se ruzne roztahnou. Dvoje RW jsem kupoval na internetu a velikost sedi perfektne ani se nic nemuselo rozchazet atd. protoze si proste koupím velikost tu jakou mam. ;).

V 11. 5. 2016 v 14:58, zrno napsal:

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 11. 5. 2016 v 16:53, Zmizík napsal:

Neco jako buzerant. :D

jo tak to sedí .... vpořádku 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...