miguel Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června https://czechoslovakgroup.com/cs/news/legendarni-hodinarska-znacka-prim-se-sjednocuje-pod-vedenim-rodinne-firmy-mpm-quality-a-s Prekvapenie z ceskych luhu a haju... Co na to hovorite borci? 2
miguel Odesláno 6. června Autor Nahlásit Odesláno 6. června Moja prva reakcia bola presne taka ista... 1
Kamil.K Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Co na to říká náš zdejší ředitel (?), ...to fakt vypadá, že svět se v pr*el obrací. 1
Jeronimo Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června V mých očích to značku devalvuje. Ale je to spíš můj subjektivní pocit. Třeba budeme příjemně překvapeni. 2 1 4
Jaro Uš Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Očekávám skokové zlepšení výstupní kontroly kvality. 1 1 1
Sonny919 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Moja prvotná reakcia bola sánka dole, šok. Čo od toho čakať? Netuším, som skôr skeptický... 1
lindys Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Buduješ si tady značku, stavíš na tradici a pak to prodáš společnosti, co léta zneužívá tvoje jméno. To je prototyp menežmentu po česku. 2 2 2
miguel Odesláno 6. června Autor Nahlásit Odesláno 6. června Prvotny sok opadol, predychal som to, ale aj ja som skepticky.
bandicoot Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Překvapení. Myslel jsem, že když se CSG daří, může v klidu oprašovat tuhle firmu. Kolik úrovní Primek ted bude? Nemam z toho radost, u neinhouse modelů to trochu ztrácí transparentnost. Na druhou stranu bych se nebál, že tohle už nemají vymyšlené. 1 1
Kristian.nov Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Tak prvně je třeba vyzdvihnou, že nám konečně končí "Prim schizma", možná jinak než jsme si přáli, ale alespoň něco. No, a jistojistě lze očekávat mnohem progresivnější a pragmatičtější budoucí obchodní model:-) 1 1
kuncák7 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Kockopes a paskvil. No holt se aspoň " vyresila" ta letita taškařice dvou prim značek. 1
Sonny919 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Staré nové primky vyrobené pred týmto prevzatím teraz vyletia hore. 1 3
Maro Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června (upraveno) No zítra jim ještě dovezu nějaké renovace, než to stopnou úplně, nebo to začnou dávat do parexa Upraveno 6. června uživatelem Maro 1
Vladar91 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Právě teď, Sonny919 napsal: Staré nové primky vyrobené pred týmto prevzatím teraz vyletia hore. Ja mam limitku jeste pred strnadem, tam to slo dolu poprve ( moralne aspon) 1
odjinud Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Chacha... tvl, taky jsem myslel, že je to apríl... no to jsem zvědav. Třeba si MPM nechá prim z NMNM jako prémiovku a svoje výrobky z Číny jako low-end, kdo ví. 1 1
Murphy97 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června (upraveno) před 1 minutou, odjinud napsal: Chacha... tvl, taky jsem myslel, že je to apríl... no to jsem zvědav. Třeba si MPM nechá prim z NMNM jako prémiovku a svoje výrobky z Číny jako low-end, kdo ví. a nebo obracene ..jsem taky zvedavej, co bude dal s forem, pac nacelnika uz jistojiste kleplo.. Upraveno 6. června uživatelem Murphy97 4
tomina666 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 2 minutami, odjinud napsal: Chacha... tvl, taky jsem myslel, že je to apríl... no to jsem zvědav. Třeba si MPM nechá prim z NMNM jako prémiovku a svoje výrobky z Číny jako low-end, kdo ví. Tohle mi přijde jako jediné reálné řešení tohodle spojení. Jinak si to moc neumím představit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se