Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co na to říká náš zdejší ředitel (?), ...to fakt vypadá, že svět se v pr*el obrací.

• Díky 1
Odesláno

V mých očích to značku devalvuje. Ale je to spíš můj subjektivní pocit. Třeba budeme příjemně překvapeni. 

• Like 2
  • Sad 1
  • Dát hlas 4
Odesláno

Buduješ si tady značku, stavíš na tradici a pak to prodáš společnosti, co léta zneužívá tvoje jméno. To je prototyp menežmentu po česku. 

• Like 2
  • Haha 2
  • Dát hlas 2
Odesláno

Překvapení. Myslel jsem, že když se CSG daří, může v klidu oprašovat tuhle firmu.

Kolik úrovní Primek ted bude? Nemam z toho radost, u neinhouse modelů to trochu ztrácí transparentnost.

Na druhou stranu bych se nebál, že tohle už nemají vymyšlené.

• Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Tak prvně je třeba vyzdvihnou, že nám konečně končí "Prim schizma", možná jinak než jsme si přáli, ale alespoň něco. No, a jistojistě lze očekávat mnohem progresivnější a pragmatičtější budoucí obchodní model:-)

• Like 1
  • Díky 1
Odesláno

Kockopes a paskvil. No holt se aspoň " vyresila" ta letita taškařice dvou prim značek. 

• Díky 1
Odesláno (upraveno)

No zítra jim ještě dovezu nějaké renovace, než to stopnou úplně, nebo to začnou dávat do parexa

Upraveno uživatelem Maro
  • Haha 1
Odesláno
Právě teď, Sonny919 napsal:

Staré nové primky vyrobené pred týmto prevzatím teraz vyletia hore.

Ja mam limitku jeste pred strnadem, tam to slo dolu poprve ( moralne aspon) :D

• Dát hlas 1
Odesláno

Chacha... tvl, taky jsem myslel, že je to apríl... no to jsem zvědav. Třeba si MPM nechá prim z NMNM jako prémiovku a svoje výrobky z Číny jako low-end, kdo ví.

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 1 minutou, odjinud napsal:

Chacha... tvl, taky jsem myslel, že je to apríl... no to jsem zvědav. Třeba si MPM nechá prim z NMNM jako prémiovku a svoje výrobky z Číny jako low-end, kdo ví.

a nebo obracene 😅

..jsem taky zvedavej, co bude dal s forem, pac nacelnika uz jistojiste kleplo..

Upraveno uživatelem Murphy97
  • Haha 4
Odesláno
před 2 minutami, odjinud napsal:

Tohle mi přijde jako jediné reálné řešení tohodle spojení. Jinak si to moc neumím představit. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...