emef Odesláno 6. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2025 před 2 hodinami, libor2002 napsal: Jsem to pochopil, že už nepojedou na nostalgii a lup ho, udělají televize Že by si někdo v Eltonu pouštěl podcast a inspiraci od Matouše @emef a jeho úvahy co s Primem po sjednocení? Hehe ne, delali na tom dlouho, davno davno pred tim, nez jsem o tom mluvil ja. A ve finale jsou to dost jiny hodinky, nez jak bych si je ja predstavoval. Mel jsem je dneka na ruce a jsou to fakt velky televize, nic pro mou krehkou rucku.
stenly Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Koupil jsem si od nich hodinky za 140 tisic a soused se mi chlubil, ze si koupil taky prim. Prý je koupil před Globusem v Čakovicích za 5000kc. Mihla se okolo jeho žena a taky mi je pochválila…. Poměrně mi to zkazilo náladu na zbytek dne. Druhý den jsem si řekl, že jim hodinky vrátím když si ze mě dělají takovou srandu. Odpověď zněla jasně: je nám líto, ale za svoji hloupost si můžete sám. text vznikl za pomoci umělé inteligence, tedy jako nepravdivý a nereálný. 1
Bert Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Borci, tak kdo si dnes naživo na SEWu poslechne, co nám Nový Prim chce povědět?
Dreak Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 před 39 minutami, Bert napsal: Borci, tak kdo si dnes naživo na SEWu poslechne, co nám Nový Prim chce povědět? Já bych rád, uvidím, zdali se domluvím s doprovodem a zdali bude k tomu čas. Kdybych tam ovšem nebyl, tak očekávám, že se tady k tomu povede živá diskuse
papun Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Jestli by nebylo od věci dělat nelimitované, pěkné české hodinky za přiměřený peníze a pak je prodávat ne asi po vagónech, ale v rozumném počtu. 1
Bert Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Tak to je dost revoluční myšlenka .....
horskjan Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 před 2 hodinami, Bert napsal: Borci, tak kdo si dnes naživo na SEWu poslechne, co nám Nový Prim chce povědět? Mám v plánu tam být, snad to budu takhle odpoledne stíhat...
Beardedscape Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 před 1 hodinou, papun napsal: Jestli by nebylo od věci dělat nelimitované, pěkné české hodinky za přiměřený peníze a pak je prodávat ne asi po vagónech, ale v rozumném počtu. Od toho máš Provoke. Manufakturní Prim trpí dle mého názoru prokletím, že majitelé (minulý i současný) nejsou schopni vysvětlit zákazníkům co znamená, že jsou manufaktura. Jednoduše nedokážou odvyprávět a hlavně prodat příběh Primu z NMnM. Přitom je to příběh skoro hollywoodských rozměrů. Vedení firmy co nedokáže pochopit, že v dnešní době hraje hlavní roli v luxusním odvětví příběh, se jednoduše nemůže prosadit. Marketingové spojení obou Primů vnímám jako umělé nafouknutí hodnoty ostravských primek a naprostou devalvaci hodinek z NMnM, potažmo práce lidí, kteří v NMnM drží know how a to naše české hodinářské řemeslo. Navíc je to facka všem hodinkovým srdcařům co si koupili limitky z minulých let… 1
miguel Odesláno 7. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Takze Apple watch od Primu za 119 000 CZK Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.prim.cz/prim-elton-tv-le Any thoughts? Anybody? 1
Vlcak Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 před 1 hodinou, miguel napsal: Takze Apple watch od Primu za 119 000 CZK Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.prim.cz/prim-elton-tv-le Any thoughts? Anybody? Mechanické Apple Watch. Dost trefné, pobavils.
papun Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 před 2 hodinami, Beardedscape napsal: Od toho máš Provoke. Manufakturní Prim trpí dle mého názoru prokletím, že majitelé (minulý i současný) nejsou schopni vysvětlit zákazníkům co znamená, že jsou manufaktura. Jednoduše nedokážou odvyprávět a hlavně prodat příběh Primu z NMnM. Přitom je to příběh skoro hollywoodských rozměrů. Vedení firmy co nedokáže pochopit, že v dnešní době hraje hlavní roli v luxusním odvětví příběh, se jednoduše nemůže prosadit. Marketingové spojení obou Primů vnímám jako umělé nafouknutí hodnoty ostravských primek a naprostou devalvaci hodinek z NMnM, potažmo práce lidí, kteří v NMnM drží know how a to naše české hodinářské řemeslo. Navíc je to facka všem hodinkovým srdcařům co si koupili limitky z minulých let… Tak mohli na rovinu říct. Frýdek-Místek je nižší řada, český design a výroba částečně z Číny s maximální kontrolu. Dát jí specifické logo. No a NMnM mohli označit za luxusní odnož, použít tam pouze vlastní kalibry, logo a dělat si ty svoje limitky. Vařit k tomu příběhy. Mělo by to aspoň logiku. Celé by to klidně mohlo být v jednom butiku, akorát patřičně rozdělené. Provoke s tím nesrovnas. Ten si to vydřel od nuly a na konci má smysluplný a unikátní produkt za vcelku zajímavé peníze. Ve FM mastí jednu hrůzu za druhou. A NMnM tam reinkarnuji pořád dokola jedny výkresy co zdědily po režimu.
Bert Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Komentář jsem dal do vlákna ohledně Prim TV. Sem aspoň foto z výstavy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Zadna televize neni na výšku proboha, to je přece základ. A blbej základ znamená blbě vsechno 6
Josef01 Odesláno 8. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2025 Obávám se, že Prim z N.M. kupovali nostalgikové a nadšenci a nevím, kdo bude kupovat teď hodinky za ceny Breitling a Omega?
Beardedscape Odesláno 8. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2025 Před hodinou, Josef01 napsal: Obávám se, že Prim z N.M. kupovali nostalgikové a nadšenci a nevím, kdo bude kupovat teď hodinky za ceny Breitling a Omega? Teď už málokdo…. Možná ti co už Omegy i Breitlingy mají…
miguel Odesláno 8. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2025 Ja sa nemozem ubranit dojmu, ze po zluceni dvoch primackych subjektov akosi miestni stamgasti (vratane mna) stratili tu omrvinku sympatii, ktoru sme Novemu Mestu nad Metuji prejavovali. Je to len moj pocit, alebo ste na tom rovnako? Inak - dizajn tej telky podla mna nevyzera zle. Nemal som to na ruke, ale posobi to moderne - ved vravim, ze ako Apple Watch. Ale za 120 litrov? No, neviem, neviem… Ale uz som off-topic, pardon. 1
Bert Odesláno 8. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2025 Byl jsem mile překvapen včerejším vystoupením nového týmu Primu na SEWu. I pod dojmem toho, co jsem včera slyšel, a na čem jsem se dohodl, bych rád pro členy Chronomagu uspořádal v měsíci lednu uzavřenou exkurzi do fabriky s tím, že pak by ještě následovala návštěva muzea v NMnM, kde by nás provedl Accutron. Borci, celou věc budu ještě podrobně annoncovat ve dvou vláknech (budoucí vlákno Akce Chronoamgu 2026, budoucí vlákno vztažené pouze k tomuto výletu), no a též informačním bannerem v záhlaví stránek. Bude záležet jen na vás, jestli to vyjde. Na druhé straně je totiž již vše domluveno a zařízeno. 10 7 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se