Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdielam Vase obavy. Cirkusanti s tovarom z kosickeho blsaku prevzali poctivu mechanicku hodinarcinu. Nevidim to ruzovo...

• Haha 1
  • Sad 1
Odesláno

Ty kráso to jsem zvědavej jak to dopadne! Byl bych radši kdyby to ale bylo kdyžtak obráceně a šéf byl Elton...

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

No prakticky to ze všech zákazníků ELTONU udělalo...já vlastně nevím co....uff... něco jako Jaguar?

Upraveno uživatelem Hajek
  • Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Elton hodinářská, prodána majiteli MPM Quality a.s.

Řízení nově sjednocené společnosti bude probíhat v úzké součinnosti se stávajícím vedením výrobního závodu, čímž je zajištěna plynulost přechodu a zachování know-how.

"Takže přijede nový management z MPM Quality a.s. a vysvětlí těm snobům z ELTONu , kdo je teď šéf a co je priorita ?"

posunout značku Prim, její tradici a růstový potenciál tam, kam historicky i hodnotově patří.

• Haha 1
Odesláno
před 15 minutami, siki napsal:

Teď by mohli trošku zlevnit ne

Tak čekat můžeme ledacos, ale tohle asi fakt ne. Ačkoli, tuhle akvizici tady asi taky čekal málokdo. A jak teď k tomu přijdou ty místní, co i za zmínku o MPM dostávali slušnej pojeb? 

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 11 minutami, Hajek napsal:

No prakticky to ze všech zákazníků ELTONU udělalo...já vlastně nevím co....uff... něco jako Jaguar?

něco jako Jaguar... 👍

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

tiez mi bulvy vyleteli. som zvedavy, ako to bude pokracovat. ja som optimista. 

image.jpeg.95fda9575dbae7bdb6f669977e0ae3da.jpeg

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

ja osobne to vidim asi takto. budu sa robit hodinky s MIYOTA, ETA - tie dostanu nejaky honostnejsi nazov. potom tu bude verzia s in-housom. 

nech sa spravia pekne dizajny s normalne rozdelenymi cenami v sektoroch. 

bezni uzivatelia poznaju PRIM ako hodinky s prijatelnou cenou a kvalitou, to u nich vyvolaval MPM.  

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
Právě teď, Daemonultimate napsal:

Jedni dodaj paskvily a druzí ceny. To bude kombinace.

si to vyriesil 🤣

Odesláno

Tak vracaju sa svojim sposobom ku korenom, vsak povodne Primky nikdy nebola ziadna premiovka a uz vobec nie vysoka hodinarina. Budem to so zaujmom sledovat.

Odesláno

Alebo to do roka zavrú, keďže doterajšia cieľovka ELTON-u si radšej kúpi Diesel príp. Emporio Armani v lepšej kvalite😂

Odesláno
před 6 minutami, Campino napsal:

Alebo to do roka zavrú, keďže doterajšia cieľovka ELTON-u si radšej kúpi Diesel príp. Emporio Armani v lepšej kvalite😂

nie ELTONu, ale MPM ;) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...