Přejít na obsah

ebook čtečky

Doporučené příspěvky

Popravde asi ne.Je to hodnotnejsi ve zpracovani,dokonalejsi podsviceni,ale ne niijak zasadne.To rozliseni je znat take,mohu cist o stupen mensi pismena.Pouzdro jako stojanek je velmi fajn,ale 60 ojro je docela dost.

Beru jako upgrade,ctu fakt hodne.

Spise to davam jako info pro nekoho,kdo nesleduje deni.

Co mne ale dostalo,ze Amazon odmita posilat do Cech a kdyz se provede preposlani pres mailbox.de ,dovoli pouze jeden kus ctecky Voyage,vic nelze.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Máte, prosím vás někdo objednaný iDnes do Kindlu? Poslední 2 dny mi přišlo jen počasí a TV program a na stránkách nepíšou nic a když si táhnu idnes.mobi tak to má 16B, standardně to mívá tak 3-5 Mb

díky

Odkaz ke komentáři

Dorazilo mi nove pouzdro na ctecku,puvodni jsem vratil.Kozene.  Mam z nej hroznou radost,tak se o ni podelim.    :-) 

Odkaz ke komentáři

Ty origami pouzdra jsou fajn! Ja mel na Kindla 3 gumaka z dealxtremu za 300,- a za rok tahani vypadal strasne (a taky celou dobu strasne smrdel). Ke K Paperwhitum 2 jsme uz poridili origi kozene s magnetem... Sice drahe, ale zpracovani perfektni a po roce je porad jako nove...

Odkaz ke komentáři

• Po letech...
  • po měsících...

Dal jsem dohromady par tapet v rozliseni 758x1024, treba se nekomu muze hodit. Na Pocketbooku to pouzivam jako obrazek po vypnuti.

http://leteckaposta.cz/598160318

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Trochu to tu oživím. Dostal jsem Kindle PW 4 od Ježíška, tak se seznamuju. Celkem je to v pohodě, ale chtěl jsem si nastavit službu Send to Kindle, mám to spárovaný, povolený mailový účty, z kterých si posílám kniy, to je OK. Ale měla by existovat aplikace do prohlížeče (Firefox) pro posílání textů přímo z webu. Tu jsem sice našel i na stránkách Amazonu, jenže odkaz je nefunkční a jinde se mi to taky nedaří najít. Díky.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Ahoj, pokud nekoho rozciluje nesourodost trideni knih podle autora (obcas jmeno, obcas prijmeni), tak je potreba si opravit epub soubory na vlastni pest. Vydavatele na to radne serou a naprosto nerespektuji standardy tohoto formatu. Epub je vlastne zipovany soubor (za formatem danych podminek) a lze rozbalit, vice si muzete dohledat na internetu. Nize prikladam korektni xml zapis pro zvidave kutily.

Jedna se vetsinou o upravu OEBPS/content.opf

Tohle je bezne v knizce od vydavatele, samozrejme spatne:
<dc:creator>James S. A. Corey</dc:creator>

Toto je korektni zapis, aby to slo normalne tridit podle prijmeni:

a) starsi verze epub (v2)
<dc:creator xmlns:opf="http://www.idpf.org/2007/opf" opf:file-as="Corey, James S. A." opf:role="aut">James S. A. Corey</dc:creator>

nova verze epub (v3)
<dc:creator id="author">James S. A. Corey</dc:creator>
<meta refines="#author" property="file-as">Corey, James S. A.</meta>

A pokud by nekoho zajimalo trideni podle serii, tak prikladam jeste zbytek hlavicky. Zjistil jsem, ze moje ctecka Pocketbook dokaze srovnat knizky do serie podle tagu "calibre:series". Tady je priklad zbytku zapisu.

<dc:title>Leviatan se probouzí</dc:title>
<dc:creator xmlns:opf="http://www.idpf.org/2007/opf" opf:file-as="Corey, James S. A." opf:role="aut">James S. A. Corey</dc:creator>
<meta name="calibre:series" content="Expanze"/>
<meta name="calibre:series_index" content="01"/>   

Sam jsem to dlouho resil a hledal, tak jsem se chtel podelit. Treba se to bude nekomu hodit.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Ahoj, prosím o radu se software - synchronizce mezi platformami.

Situace: mám Kobo Aura H2O, do vany skvělá - ale rozsedl jsem si na motorce display a poněvadž černobílé pomalé zařízení se nehodí než na beletrii, končím se čtečkami.

Pokračuju v Android telefonu a na starém iPad mini 2 (ten mám jinak jen k jednomu pracovnímu účelu, nechci tímhle směrem).

Když pracuju s odbornou literaturou, dělám do e-knih poznámky, záložky, zvýrazňuji pasáže.

Jaký SW pro Android, iVěc a Win10 mi umožní toto synchronizovat a zachovat do budoucna? Bylo by fajn, kdyby uměl otevřít i koupené Adobe DRM.

Díky moc!

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...