Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Berte v první fázi jsem nevěřil, že už je to tak dlouho, byl to první človèk z fóra, který nás takto opustil. Bylo to tehdy kruté. Byly tam děti, rodina... Chronomag se projevil jako semknutá parta lidí. 

Limitky se nezúčastním, není to můǰ šálek kávy a sám jsem díky akutnímu rozvodu v hajzlu, ale děkuju moc za tuhle aktivitu. Znovu mě to utvrdilo, že jsem tu správně mezi svýma.

Děkuju Berte.

Upraveno uživatelem Radimk
  • Like 2
Odesláno

Přátelé, děkuji všem za zde prezentované názory. Možná se stala z počátku chyba na mé straně. Víte, já tomu tématu tentokrát nechtěl tak moc velet, směřovat jej od někud někam. Jak s oblibou říkám: z bodu A do bodu B. Ne, chtěl jsem co nejširší debatu. Pro mne je zkrátka na těch hodinkách nejdůležitější Giliův avatar. Vše ostatní jde mimo. Prosím tedy, debatujte, hledejte hodinky, hledejte nějaký bonus v podobě vykonání dobrého skutku, zkrátka: chovejte se jako správní chronomagoři. 

Pokud to někam dospěje, pak svými kontakty a zkušenostmi pomohu při realizaci.

Hlavně tohle vlákno nenechte usnout. Myslím, že by to byla velká škoda.

Odesláno

Ještě doplním, že paní Lenka plánovala osvojit další děcko, bylo by trapný jej opomenout, chtělo by to zjistit stav věci.

Odesláno

Nikdy jsem se na Chronomagu žádné limitky neúčastnil (vyjma přispění po hodnářské stránce). V životě jsem žádné digitálky neměl.. Tak možná nazrál čas. Kdo byl Gilius a co se přihodilo jsem ve svých chronopočátcích samozřejmě zachytil. Asi jediné co je pro mě limitující je velikost hodinek. 

Odesláno

Tak asi by to chtělo začít házet návrhy...za mě, bych volil nějakou levnou verzi, jednak je to v podstatě takovej merch, připomínka, a řada z nás to vytáhne párkrát, potom by to takhle mohlo oslovit víc lidí a nakonec by bylo možný ty hodinky i trochu přeplatit (třeba plus 1000 Kč) a použít to jako dar, vánoce jsou za rohem.

• Like 2
  • Dát hlas 2
Odesláno

Tak pojďme, já hážu CasiOak. V základu nějakých 2600kč, dostatek barevných variant, dostatek dámských variant s menší velikostí... Pokud limitka, klidně bych šel do žluté úchylárny, která je něco přes 4000kč.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ahoj, pokud by to bylo něco divokého, jako třeba tahle žlutá, tak já bych se také přidal 😉 

G-SHOCKy jsem před lety vyměnil za batoh na notebook, tady skrze chm, tak třeba je tohle příležitost zase jedny pořídit.

Nemáme tu někoho z FAST ČR? Já tam míval kontakty a ty ceny jsou pak úplně někde jinde... bohužel už nemám 😞 

Odesláno (upraveno)

Mně se třeba líbí i tohle Casio G-Shock GBM-2100A-1A2ER

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

a zajímalo by mě, jestli dobře chápu, že se to dá objednat s pouzdrem bez těch popisů, jako je na obrázku, protože to by dávalo zajímavej prostor

Jinak s "bláznivou" variantou bych v tomhle případě taky neměl problém.

Upraveno uživatelem JR_2010
  • Like 1
Odesláno

I když už tu nějakou dobu jsem, Giliuse jsem nezažil. Nicméně pročetl jsem nějaká vlákna s ním a už je mi jasné, o koho se jednalo. Zda se zúčastním ještě nevím, ale mohu se alespoň zeptat přes kamaráda hodináře, co umí lepší ceny, zda by bylo něco možné vymyslet. Jen potřebuju nějaké základní info na co se zeptat. Mám jedny rangemany, tak mi g-shock není zase tak cizí 🙂

Odesláno

Borci, prosím, než začnete shánět prodejce, tak si přečtěte můj první příspěvek. Potřebujeme někoho, kdo nám i přes to, že do hodinek vlezeme, podrží rozumnou záruku.

Odesláno
před 3 hodinami, JR_2010 napsal:

.... zajímalo by mě, jestli dobře chápu, že se to dá objednat s pouzdrem bez těch popisů, jako je na obrázku, protože to by dávalo zajímavej prostor

Dotaz vznesen. Helveti prověří.

Odesláno
před 17 minutami, Bert napsal:

Borci, prosím, než začnete shánět prodejce, tak si přečtěte můj první příspěvek. Potřebujeme někoho, kdo nám i přes to, že do hodinek vlezeme, podrží rozumnou záruku.

Jj, četl jsem řádně ☺️ na to bych se samozřejmě taky poptal. 

Odesláno

Borci, pomalu se nějak blížíme k vyslovení přání, či myšlenky, jaké hodinky. V tomto však nejsme zcela jednotni. Za sebe tedy vykopávám: Cokoli, co je G-Shock. Ve zbytku se fakt přizpůsobím většině. Mimochodem: ana-digi mi připadají jako docela dobrý nápad. Zkrátka Giliův odkaz je pro mne "pouze na dýnku" naprosto OK.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...