hciq Odesláno 11. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2006 Ať už si o tom myslí kdokoliv cokoliv, nejúžasnější foťák na světě je stejně NIKON D70s. www.kvalitnim-fotografem.phorum.cz potřebuju něco, co můžu tahat po kapsách a v tašce s ostatními věcmi, ne něco, kvůli čemu budu tahat další tašku. tak si kup toto Logitech Pocket Digital Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 11. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2006 To Kenny dlouho jsi tu nebyl, kde jsi se flákal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 11. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2006 Taky se přidám - už rok mám Minoltu A2 a musím říct, že mi ten foťák učaroval. Před ním jsem měl Sony S-85. Když jsem uvažoval o výměně, chtěl jsem jsem hlavně poměrně kvalitní optiku. Pravé digitální zrcadlovky jsem zamítnul ze dvou důvodů: 1) cena ve srovnání s mými požadavky na focení 2) s pravou zrcadlovkou se člověk MUSÍ naučit fotit a MUSÍ nasypat další peníze do příslušenství Takže jsem volil kompromis a jsem plně spokojen. Mám tedy zápis na CF kartu, poměrně slušný Li-Ion akumulátor, velice slušnou volbu manuálních nastavení, optický stabilizátor, kvalitní elektronický hledáček (už se přes něj dá i ostřit) a slušnou kresbu objektivu. Pořídil jsem si pár filtrů a dálkovou spoušť, ještě se chystám na nějakou tele-předsádku. Akorát mě občas štve jedna věc. Dřív, když jsem fotil na kinofilm, tak se musely ve fotolabu udělat fotky, ty se strčily do albumu a po letech si člověk v albumu zalistoval a tak nějak ty vzpomínky na něj dýchly intenzivněji. Dnes se mi žádné fotky nechce nechat dělat (je jich moc), vše je napráskané v počítači a to kouzlo společného prohlížení albumů se jaksi vytratilo. Holt, 21. století je fofr .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 11. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2006 Vidím, že jsem narazil na skutečného znalce. Kde nabízíš ke shlédnutí své portfolio fotografií? Za obzvláštního znalce se nepovažuju. Exhibicionismem netrpím, portfolio je tedy k nahlédnutí pouze ve fysické podobě na našem letním sídle, něco málo publikační činnosti na téma fotografovní pak na Paladixu. Ehm, oprava, pár mých fotek na netu je: http://www.metro.st/jj/slovensko/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 11. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2006 Dnes se mi žádné fotky nechce nechat dělat (je jich moc), vše je napráskané v počítači a to kouzlo společného prohlížení albumů se jaksi vytratilo. Já se přiznám, že právě kvůli nepohodlnosti společného prohlížení mne papírové fotky nikdy obzvlášť nebraly a i v době, když jsem fotil převážně na film končily obrázky (v 95% případů diafilm) na disku. Ve společnosti je IMHO daleko lepší promítat (ať už přímo či ze slušného data projektoru) a to jak z technických důvodů (větší rozsah jasů), tak z důvodů společenských. U promítání všichni koukají na stejný obrázek ve stejnou chvíli, mohou si v ten okamžik vyměnit dojmy, autor nemusí na jednu otázku odpovídat desetkrát... Když dám někde kolovat papírové fotky, takový efekt to mít nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 12. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2006 2 JJ ten největší na té první fotce jsi ty? Líbí se mi fotka kříž + hory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 12. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2006 Dnes se mi žádné fotky nechce nechat dělat (je jich moc), vše je napráskané v počítači a to kouzlo společného prohlížení albumů se jaksi vytratilo. Souhlas, fotka patri na papir. Neni nad to si udelat hezke fotoalbum s popisky, vstupenkami, pohlednicemi, atp. Po navstevach se to nosi lepe nez notebook a projektor s platnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 12. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2006 Ať už si o tom myslí kdokoliv cokoliv, nejúžasnější foťák na světě je stejně NIKON D70s. www.kvalitnim-fotografem.phorum.cz Kenny koukal jsem na ty fotky a trošku skromnosti by Ti neuškodilo. Bára: rozmazaná, šílené pozadí, špatné světlo, vyloženě nepovedená fotka - chyba fotografa a ne foťáku. Břesk: líbí se mi Centrum Brna: líbí se mi, trošku vadí stín větviček na stromu od blesku - chyba fotografa. Glória Čaučesko: celé se to kácí doprava, na fotce je stín fotografa - chyba fotografa Kalouže: byla by to hezká fotka, až na tu bílou přepálenou oblohu - chyba fotografa. PS: co je to kalouže? Šiška: hezká fotka. Ostatní fotky mě nezaujaly, nejsou špatné, ale celkem nudné. A prodávat je za 2000 Kč, k tomu se radši nebudu vyjadřovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 12. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2006 2 JJ ten největší na té první fotce jsi ty? Nikolivěk. To je jeden doktor z IKEMu Líbí se mi fotka kříž + hory. Mně tak, ale zrovna ta jako na potvoru není moje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2006 To mně se nejvíc líbí sedmnáctka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 12. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2006 Tak sem právě koupil Panasonic FZ50, jsem s toho trochu mimo protože sem předtím měl takovýho zmetka a teď tolik fungcí a nastavení že každá druhá fotka stojí za hov.. Ale už se mi pár pěkných fotek povedlo hlavně pokud člověk fotí venku tak jsou naprosto špica. Vůbec nemám ánunk o tom co jsou to časy, clony, ohniska atd. tak se v tom nějak plácám. Na makro zatím nejsem spokojen s fotkama svých hodinek asi se to musím fakt hodně naučit ikdyž se v podstatě stále jedná o kompakt. Jinak je to asi fakt takový nejlepší kompromis mezi zrcadlofkou, kde bych se asi už úplně ztratil a navíc musel mít hafo objektivů, čističek na čipy a podobné serepetičky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 12. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2006 Tu najdes vsetko> www.digineff.cz www.fotografovani.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 12. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2006 Ať už si o tom myslí kdokoliv cokoliv, nejúžasnější foťák na světě je stejně NIKON D70s. www.kvalitnim-fotografem.phorum.cz Chapu to tak, ze ta stranka ukazuje vyvoj fotografa, ktery se pomalu stava tim kyzenym "Kvalitním fotografem"? Jen me prijde, ze ten vyvoj je hodne pozvolny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 12. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2006 Tu najdes vsetko> www.digineff.cz www.fotografovani.cz No ehm, já myslím, že minimálně od doby, kdy se pan Neff ztrapnil počítáním pixelů a korunoval to nesmírně vulgárním vystupováním, ho s výjimkou uživatelů digitáních krabiček na mýdlo nikdo nebere zase tak moc vážně. Spíše bych si dovolil doporučit následující zdroje: http://www.photo.net http://www.paladix.cz http://www.shutterbug.com http://www.moosepeterson.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 12. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2006 (upraveno) ... Upraveno 18. března 2011 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 12. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2006 Kenny, to je vtip? www.vzdelavaci-projekty.cz/foto/child4.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 13. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2006 Kenny, to je vtip? www.vzdelavaci-projekty.cz/foto/child4.htm Sakra, kdyz ja chodim po galeriich, tak je bezne, ze se velkoformatove fotografie tisknou, a ted se dozvidam, ze poctiva fotogra neni tisk Asi si necham vratit vstupne !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 13. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2006 Ať už si o tom myslí kdokoliv cokoliv, nejúžasnější foťák na světě je stejně NIKON D70s. www.kvalitnim-fotografem.phorum.cz Kenny, to se pozná, že tomu konečně tady někdo rozumí! Na rozptyl fotografické tvorby od šišky, po pohlednici, až po záda Báry, je fakt nejlepší ta sedmdesátka. Holt znalec. Nikon D70 je prostě hit! Nikon D70 je fajn foťák, ale tady je klasický problém mezi hledáčkem a podrážkama Nejlepší foťák na světě už má, tak teď už to učení půjde samo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2006 Ať už si o tom myslí kdokoliv cokoliv, nejúžasnější foťák na světě je stejně NIKON D70s. www.kvalitnim-fotografem.phorum.cz Kenny, to se pozná, že tomu konečně tady někdo rozumí! Na rozptyl fotografické tvorby od šišky, po pohlednici, až po záda Báry, je fakt nejlepší ta sedmdesátka. Holt znalec. Nikon D70 je prostě hit! Jedna věc mi vrtá hlavou. Bára o tom věděla, že je fotografována? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2006 Ať už si o tom myslí kdokoliv cokoliv, nejúžasnější foťák na světě je stejně NIKON D70s. www.kvalitnim-fotografem.phorum.cz Kenny, to se pozná, že tomu konečně tady někdo rozumí! Na rozptyl fotografické tvorby od šišky, po pohlednici, až po záda Báry, je fakt nejlepší ta sedmdesátka. Holt znalec. Nikon D70 je prostě hit! Jedna věc mi vrtá hlavou. Bára o tom věděla, že je fotografována? Kenovi se klepaly ruce při focení Barbie, tak určitě nic netušila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se