Baker Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2009 Nový brand od Icklera. http://www.autran-viala.de/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 tak už se to dá koupit na chronoshopu a musím říci, že třeba řada Cartouche má šmrnc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Za mě nuda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Docela hodne qrtz modelu, ale Cartouche jsou pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 (upraveno) Od Fialy se mi líbí Eremitage 3-0101-01, ale kdo ví, jak budou vypadat naživo. Edit: Podle fotky mám pocit, že ty ručičky jsou modrý...?!!??! Upraveno 10. listopadu 2009 uživatelem CzechJoker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Žena chce hodinky k vánocům a docela se jí líbí dámské ermitáže. tak se uvidí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Akorát řady Emeritage a Opera se mi líbí, jinak nic moc. Těžko říct jak naživo, třeba Kubson něco blejskne, až to půjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 díky za promo až něco přijde tak blejsknu, mám pocit, že některé modely byly dříve nabízeny pod Limes - třeba nightflight.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2009 Mne neprijdou uplne spatny tzto Opery ... pokud bych chtel mit quartz, ktery treba vezmu jen obcas ... jako oblekovky. Velka sekundovka v quartzu mi prijde rusiva, zde mala nevadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2009 má to koule, nightflight bych si jako everyday watch dokázal s klidem představit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlamor Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 Prikladám foto dámskych Autran & Viala Sport, kúpených ako vianočný darček v plnej spokojnosti cez Chronoshop. Strojček ETA 2824-2 Priemer 32mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 Dost se mi líbí ten broušený tah. Jsou to docela hezké dámské hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 bylo by možné šópnót sem nějaké lajv fotky najtflajtů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlamor Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 bylo by možné šópnót sem nějaké lajv fotky najtflajtů? Nechce ich dať dole z ruky... Budem musieť premyslieť taktiku... Ovšem podotýkam, že ručičky sú čierne, takže žiadne foto á la "Nočný let"... maximálne pri svite nočnej lampy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Model Sport vám přijde nudný? Mně na něm mrzí, že nemá lumi ručky a cifr, jinak se mi líbí jeho jednoduchost a čistota. Nightflight by byl fajn, kdyby měl aspoň těch 40 mm. Škoda taky quartze na Fliegeru, designem mi přijde OK... Asi jsem taky nudnej patron, svůj k svému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 (upraveno) Jsem fakt slepejš, jasně že má indexy i ručky v lumi. Takže další vážný kandidát. Od té doby, co hubnu a zmenšuje se mi obvod zápěstí, mi už ani těch 40 mm nevadí...Edit: A od té doby, co mi bezdůvodně snížili plat, se mi ve srovnání se Sinny, Damasky, Stowami a spol. líbí taky cena. Upraveno 24. února 2011 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Nové Autran & Viala :-) ZDROJ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 tie potapacske su paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 tie potapacske su paradne su su, sak aj tie bremonty z ktorych skopčili cifernik su tiez super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 su su, sak aj tie bremonty z ktorych skopčili cifernik su tiez super Bremont uz je za vodou, ked ich kopiruju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se