Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky všem, co tvoří Chronomag a plní jej obsahem. Rád to tu čtu a diskutuju (i v reálu) s místními členy. Tak ať vám/nám to tiká i v roce 2026!

• Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Také se přidávám s děkováním. Poznal jsem tu několik fajn lidi. Utratil "zbytečně" peníze 😄 a stejně sem chodím pořád několikrát denně. Našel jsem si díky chronomagu nový koníček a celkově si to už bez tohoto fóra neumím představit. 

Díky moc 👌👏

• Díky 1
  • Haha 1
Odesláno

Jsem tu krátce, ale i tak si to dost užívám. Jste tu skvělá parta. A díky panu domácímu to tu klape jak dobře namazaný stroj. Kéž by to tak fungovalo i jinde. Tak vzhůru a pozitivně do roku 2026!

• Like 1
  • Díky 1
Odesláno

Hodinky jsou moji vášní od začátku tohoto roku a za tu dobu jich mám víc než bych asi momentálně chtěl😅. Toto fórum jsem objevil někdy v půlce roku a i když zde pravidelně nepřispívám, tak sem chodím téměř každý den a nasávám informace od vás všech a vždy se něco nového přiučím.

Přeji spoustu (nejen) hodinkové radosti i v roce 2026!

• Díky 2
Odesláno

I já se přidám s poděkováním. Tohle je jediné fórum, kam "chodím". Uplynulý rok zde pro mě byl inspirací, poučením i zábavou. Děkuji provozovateli a moderátorům za úsilí a péči, kterou tomuto fóru věnují. 👍🙏

• Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Taky zdravím a přeji Vám všem příjemné vánoční svátky a všechno nejlepší, hlavně to zdraví 🙂 do nového roku 2026. To přání dobrého zdraví platí i všem Vašim hodinkám  :-)!

• Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Díky náčelníku i všem moderátorům za to, že v dnešní době se najde místo,kde můžeme pokecat nejenom o hodinkách.

• Díky 2
  • Dát hlas 1
Odesláno

Jsem rád, že i v dnešní době sociálních sítí existuje fórum s tak pohodovou atmosférou a pevně věřím, že to tak zůstane i nadále. Děkuji také za možnost zde představit svou práci. To, že se podařilo rozjet projekt hodinek PROVOKE, je z velké části zásluha místních členů, kteří mi dali svou důvěru. 

• Like 1
  • Díky 2
Odesláno

Už (nebo teprve) to tady tlačím šestým rokem a stala se z toho závislost. I když ne ve smyslu hodinkové mánie a rozšiřování časomír, to jde pomalu, ale prostě už je to automatické. Najdeme si tady každý to svoje vlákno a trochu se tady vyplkáme. Je to fajn. Každodenní rutina a občas nějaké překvapení, ať už hodinkové nebo nějaký obrázek či text. Díky moderátorem i šéfovi a jedeme dál 👍

• Díky 2
Odesláno

roBerte velice děkuji nejen za tento rok 2025, děkuji celému týmu moderátorů, přeji  ,,Chronomag fórum,, další úspěšný rok 2026

• Díky 2
Odesláno

Pánové, je skoro neuvěřitelný, co jste tu s ostatními vytvořili. Chronomag je bez většího váhání asi nejlepší fórum, který v republice je. Za těch deset let jsem tu byl asi fakt denně, takže velký dík každému, kdo se jakkoliv zapojil do provozu a rozkvětu stránky.
Šťastné a veselé!

• Díky 2
Odesláno

Už sem teda jako děkoval ….. ale musím znovu ! Je to tady jediná moje sociální síť ….. a musím říct , že je doooost super ! Nemám ani FB ani Insta ani …. ani…. a víbec mi to nevadí , obzvlášt když vidím , jaký hovadiny tam lidi taky dávaj !
Díky roBerte i vám moderátoři ! 

• Díky 2
Odesláno

Tímto chci především poděkovat @Bert za provoz skvělého fóra a všem, kteří se na provozu Chronomagu podílí, ať již administrátorsky, nebo tím, že sem dávají zajímavé příspěvky. 

Díky tomuto fóru jsem potkal pár skvělých lidí a i když nejsme v každodenním kontaktu, jsem rád, že jsem je mohl poznat a toho si cením nejvíc.

Díky všem 👍

• Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Já bych chtěl poděkovat Bertovi a všem modům, že už to tu můžeme spolu táhnout již patnáctý rok. Díky zdejším, ze všech stran několikrát ověřeným, členům jsem zde mohl realizovat nějaké obchody a hlavně mi zdejší komunita velmi pomohla v mé nelehké životní situaci po amputaci nohy. Vybrali jste mezi sebou na elektrický vozík i na další  kompenzační pomůcky pro mne. Ještě jednou díky moc všem, kteří se podíleli!

• Díky 1
Odesláno

Jsem tu něco málo přes rok, ale díky tomuto foru jsem se ponořil do světa hodinek. Děkuji za příjemně strávený rok a doufám, že takový bude i můj druhý rok zde v roce 2026 🙂

• Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...