Daemonultimate Odesláno 14. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2025 Patnáctej rok, cca 14.400 příspěvků, jo, asi mě to tu trochu baví i když to tak v poslední době nevypadá, jsem tu stále celkem rád takže díky všem, od majitele až po operátora, že se sem můžu vracet. 1
bacil.357 Odesláno 14. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2025 Nejsem moc na tyhle řeči, tak to vezmu stručně. Děkuji Chronomagu, Bertovi a Vám všem spolučlenům, že jste. A do dalšího roku mám přání, abychom byli. Aspoň tak jak doposud. 1
cokafola Odesláno 14. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2025 I já moc děkuji za vše a všem, zvlášť pak Robertovi, který mě již několikrát vyhodil dveřmi, ale vždy mi nechal otevřené okno, aby jsem se mohl vrátit. Díky roBe i se všemi moderátory. Laďa. 1
M.K. Odesláno 17. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2025 Pro mě je tenhle virtuální prostor (už 8 let) konzervativní v tom nejlepším slova smyslu. Ne že bychom si tu jen souhlasně foukali pod koule, ale umíme nesouhlasit mnohem slušnějc, než je dnes - obzvlášť na netu - zvykem. Za to děkuju, především Bertovi a moderátorům, ale i všem kdo tuhle komunitu tvoří. Snažme se ať to tak zůstane... 1
redd Odesláno 17. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2025 Přidávám se s poděkováním a také přáním, ať se všem daří a žije dobře. 1 1
marnejeto Odesláno 18. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2025 Děkuji celému kolektivu Chronomagu , moc toho tu nenapíšu , ale čumim sem furt . Inspirující a slušné fórum ! 1
Potvor Odesláno 18. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2025 Moc díky všem, Bertovi i celému teamu moderátorů, je to tu super komunita, snad to ještě nějakou dobu vydrží. Všem přeji jen to nejlepší do dalších let 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se