spiderer Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 DJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2017 Hezky pěkně pánové! Ale ty dýdžejové... nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 DJParádní fotka parádních DJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 nato pod uvečkem - škoda, že už nechodim na dydžiny. ale jako reflexní páska taky dobré.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 IWC Ingenieur Laureus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Pam 384 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Super fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 (upraveno) Žádné umění, prostě obrázky. Po nasvícení a pak po asi hodince. Expozice v obou případech diametrálně odlišná, ale i tak to dost řekne o tom, co v noci půjde přečíst líp. Zleva: Seiko Stargejt, Seiko SUN065, Seiko MM300m, Armida A1 C1. Upraveno 31. července 2017 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Zelos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 JAJA - to jsou Hamerheady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 SjůprOušn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Magrette Moana Pacific Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Seiko Padi mobilovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Dobrý večer, nevím, jestli mě s tímhle pokusem nepošlete někam... Mám druhý den "nové", i když otlučené, ale krásné ladičky (tady), žel již zcela bez lumi. A přemýšlel jsem, jak vyfotit plynulý běh ladičkové vteřinovky. Jediné, co mě napadlo, byl pokus vyfotit vteřinovku v šeru na delší čas, což by mohlo patřit sem. Jenže na 15 vteřin vteřinovka prostě z fotky zmizí. Takže jsem zkusil víc bočního světla a jen 2 vteřiny. Jenže hodinky vypadají příšerně, každá nerovnost nebo defekt je vidět mnohonásobně víc a objeví se i světelné efekty, které zobrazují i to, co na hodinkách není. Přesto to sem zkusím dát jako výzvu pro někoho šikovnějšího než jsem já, aby vyfotil plynulý běh vteřinovky HEZKY. Zkuste to někdo! No, a pro kontrast dávám k ladičkové (hrozné) fotce i foto Wardů, kde se vteřinovka pohne tuším 8x za vteřinu, což je díky lumi vidět. Přesto stíny, odlesky a nepatrné defekty tvoří na té horní hrozné fotce viditelný plynulý netrhaný vějíř. (Promiňte dlouhé vykecávání.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 mobilovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 B1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Quiz - co takhle šajní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Tudor North Flag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Oujés! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se