siwi Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Ty vpravo důvěrně znám Svítí poměrně slabě, ale do rána vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 PAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 idealni pro sviceni na cestu v noci na hajzl.. akorat by me asi pokousal pes, jak by se me lek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 idealni pro sviceni na cestu v noci na hajzl.. akorat by me asi pokousal pes, jak by se me lek von nebude blbej, toto nemůže být zdravý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Luminujeme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Včera večer byl zas večer... Už jim asi založím separé galerii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Já si tu v poklidu luminiscencuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KankX Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Orient M-Force Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Svého času jsem žárovičku v digitálkách taky párkrát použil - třeba když mi něco spadlo v úplné tmě při vyvolávání černobílých filmů, to už ani není pravda jak je to dávno... Když pominu o nějakou tu generaci modernější Suunto Core (koukám že už mi po roce zase chcípá baterka), tak ze "seriózních" hodinek éry chronobundusu šly jako seriózní noční svítilna během první minuty po nasvícení použít akorát Fortis Marinemaster White:Svítily tolik, že díky rozptýlenému odrazu od skla šla přečíst i ta černá datumka. Až budu fakt starej slepejš a objeví se tu v inzerci, třeba si je zase koupím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Starý dobrý Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Luminox A3001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 gougy, McStinger: pekny fota ny0040 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 gougy, McStinger: pekny fota ny0040IMG_0149_resize.jpgIMG_0169_resize.jpg Dík, ale tak tá Tvoja druhá je parádna, klubúk dolu. Neviem, aké svetlo používaš, ale vždy z Tvojich fotiek mám pocit, že si sa zavrel v skrini a svietiš si "škvírou" DSC_0062.jpg Zaujímavé foto. Mi pripomenulo To Hell and Back od Venomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Jedna zašumená tríciová náladovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Ochutnávka.Více fotek v mém vlákně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Zodiac Oceanaire ZO8001 Amphibia Meranom SE 710555 Hamilton Khaki Field Automatic H70555933 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Také přidám mé pokusy s Omegama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 martar: Hm.. poslyš nejsou to ty původně moje, ty Hamíky? Zahlédl jsem něco jako Revue Thommen na Ivanově ruce:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se