misso Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 (upraveno) Zkusím zopakovat loňské fotovlákno (emef k tématu udělal video, ale na následnou výzvu pak reagovalo jenom pár). Za mne to budou GS potápky, které jsem sehnal hned v lednu a od té doby jdou (až na pár delších služebek) téměř v kuse. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. prosince 2025 uživatelem misso 7 3
Kupa54 Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 Za mě jednoznačně P01. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
Dopi Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 Za celý rok jsem měl na ruce nejvíc Zeppeliny, a pro lepší společenské příležitosti jsem nejčastěji vybral Certiny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Karussell Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 Já budu nudař a jsou to polárky, stejně jako ve 2024. Boží hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
tomina666 Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jednoznačně absolutně.. 7
Tenglis Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Snekofon Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 (upraveno) Letos podobně jako loni... cca 40% ruka hodin Rado Cook, následováno cca 20% OrientStar Diver 1964, 15% konec roku poměrně hodně Hamiltton Pilot Poneer Mechanical, 10% G-Shock GW-M5610U-1BER (černé / bílé / červené) na motorku a sport, 10% OrientStar Outdoor a Diver, které jsem už prodal, 5% vintage směska... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. prosince 2025 uživatelem Snekofon 4
mlsoun1 Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna 90% z celého roku LHC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1
Zmrzlinar Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Ve 2025 stejně jako 24, 23... to byly BB36. Skvělé univerzální hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1 1
ATOM Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Bezstarostne noseni.Nic ode me nevyzaduji, jen dlouho a dobre slouzit. Chtel bych auto se stejnou povahou WR200m, krasny oboustrane klenuty safir, presne, lehke, odolne, s vyjimecnym rodokmenem. Tesim se na splolecny dalsi rok. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 3
kopis Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Už jsem měl prst na spoušti když jsem mířil na jiný hodinky, ale vždycky mě dostane jak moc bezúdržbový tyhle jsou a nakonec nemám chuť to měnit. Možná nějaký 9F quartz grand seiko, časem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 3
petr.73 Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Nejvíce Seiko SKX Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
laroaz Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Já určitě nejvíc 16610 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 14 1 2
horskjan Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Já ve 2025 takto... V 26. 12. 2025 v 19:04, horskjan napsal: Já od pořízení na začátku června prakticky denně Suby... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...a předchozích 5 měsíců Wardy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ostatní kousky letos maximálně jednotky dní každé... 2 2
lukassob Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Jak už jsem psal ve vlákně u Matouše, tak tyhle Glycine. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 5
Arthur N. Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Nejradeji bych sem hodil vsechny, protoze pravidelne vsechny poctive stridam, aby holky nežárlily, ale tyhle me na podzim omladily! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 3
WEIDER Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
tomankubik Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Asi toto, lebo práca. A kolegovi som kúpil tu istú sériu mierny iný modelOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 2 3
bandicoot Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna Sice mam power trojici primitivního macha Rolex - Panerai - Breitling, ale nejčastěji nosím tyhle Orisky z Chronoshopu. Sedí mi velikost, váha, set strapů na rychlostěžejky... Přesnost mají top. Cenou mi tak nějak nejvíc vyhovují na all round watch. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 3
Frantik Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna Ja mam nebo mel jsem PAM, Big Pilot, SD, apod. ale kupodivu nejvic jsem nosil asi tyto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se