Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koupil jsem si nové DS Action Diver 40,5mm. Objednávka z Koscom, čekal jsem na naskladnění obchodem. Nad logem Certina chybí v logu to jejich “kolečko”. Nevím co si o tom mám myslet.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ou jee, naozaj to vyzera tak, ze tam chyba logo. Teraz som zbezne pozeral Certina DS Action na Koscome a inych dodavateloch > su verzie s Logom aj bez Loga ALE:
Action Diver Powermatic 80 maju vsetky logo.

Skus priamo Koscom to bude najvhodnejsie :) 

Odesláno

Daju sa najst jak s logom tak bez, keby som si mal tipnut co sa stalo tak poviem, ze pocitacom generovane obrazky nemusia vzdy nutne zodpovedat realite, proste tam pri generovani obrazku logo niekto "zaskrtol" a pri vyrobe nie

mne sa celkom pacia bez loga, vyzeraju tak "vintaznejsie" trochu ako DS first

Odesláno

... i když  - při pohledu na zápěstí (stejné hodinky jako na fotce z úterý) si připadám se svým předchozím příspěvkem jako vůl 🥴...

IMG_3839.jpeg.02623ff4bd87d41467c5ae52cdd4399c.jpeg

• Like 1
Odesláno

Koscom jsem si vybral schválně jako kvalitní hodinářství :) 

ty jejich stopy používaní mě také zarazily. Hodinky samozřejmě nosím, takže nějaké drobné škrábance už mají. Nechápu k čemu jim bude nepoškrábané pouzdro když ho stejně pošlou zpátky do Švýcarska na reklamaci. Kvůli práci teď ani nebudu mít čas tam zajet takže prostě super 

Odesláno
před 21 minutami, cali napsal:

Ja by som napisal aj do fabriky, celkom by ma zaujimalo co na to povedia.

To vůbec není špatný nápad. Jsem zvědavý co napíšou 

Odesláno
V 21. 1. 2026 v 10:39, Maik Fox napsal:

Koupil jsem si nové DS Action Diver 40,5mm. Objednávka z Koscom, čekal jsem na naskladnění obchodem. Nad logem Certina chybí v logu to jejich “kolečko”. Nevím co si o tom mám myslet.

No vidíš, máš limitku a investiční kus. 

Odesláno

Různé verze téhož modelu (např. s jiným strojkem, velikostí nebo barvou ciferníku) mohou mít odlišné detaily na ciferníku – včetně loga.

• Hlasovat proti 1
Odesláno

Vítej na fóru. Jaký má Tvé obecné konstatování vztah k problematice vynechaného loga a uznané výrobní vady?

Odesláno

Pro upřesnění, buď chci model, který odpovídá ve všem i v detailech a nebo čekám slevu za zmetek. Do které skupiny patříš ?

Odesláno
V 22. 1. 2026 v 19:36, Maik Fox napsal:

Koscom jsem si vybral schválně jako kvalitní hodinářství :) 

ty jejich stopy používaní mě také zarazily. Hodinky samozřejmě nosím, takže nějaké drobné škrábance už mají. Nechápu k čemu jim bude nepoškrábané pouzdro když ho stejně pošlou zpátky do Švýcarska na reklamaci. Kvůli práci teď ani nebudu mít čas tam zajet takže prostě super 

Koscom má velký výběr, to ano. Ale do kvalitního hodinářství to má hooodně daleko.  Se stopama užívání bych je poslal do prdele a požadoval nový kus.

Odesláno (upraveno)

Trochu mi to smrdí plánem "budeme mít na prodejně kus s vadným ciferníkem a bezvadným pouzdrem (buď od Maik Fox nebo z jiného kusu, jestli Maik Fox to svoje už poškrábal) a prodáme ho hejlovi, který si nevšimne." Jinak si nedovedu vysvětlit ty kejkle s existencí mikrooděrek.

Upraveno uživatelem paya01
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...