Tenglis Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Hm, tak ty nerez černé Avenger na pásku 185K Kč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Coz je teda min nez sem cekal, 185 za plnotucnej inhouse po avizovanym zdrazeni neni vubec mimo. Dobra prace, pekny to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 na cinskym webu maji jeste superocean 42 s cervenym krouzkem a dalsi limitky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobby K Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 V 21. 11. 2021 v 13:47, JoyStick napsal: Netušim kdo to je, ale děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Breitling se prý chystá představit Navitimery v nových variantách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 (upraveno) Možná budou představeny zde : PUT AN ICON ON YOUR ITINERARY You're invited to the livestream reveal of a Breitling legend reimagined for 2022. Tune in to the Breitling Summit Webcast live on Tuesday, March 29th at 8:00 AM NYC. This is a major launch event you won't want to miss, so join us for every moment of the real-time excitement. https://view.email.breitling.com/?qs=4cd3141b86925378540c14ecd179151e13b5c49874c9aecb3a6dbe62b7497a1e94926b88b19748609287affbe5dcfca8306b422aeeee8ce9e54440de522df4364a16eb87681a56ec6e9c04291cefc950 Upraveno 23. března 2022 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBilek Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Bože to nové logo… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 No cista Cina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Za mě dobrý. Chválím datum na šestce. Logo je o zvyku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Mně se líbí..logo zvláštní - nějaký throwback do historie?? Jen jestli budou všechny s in housem, jak jsem někde četl, to bude tak 200k +...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 To logo je AOPA (Aircraft Owners and Pilots Association) se kterým Breitling dlouhodobě spolupracuje a i původní Navitimery ho měli, protože je vyrobil na jejich popud (plus různé další re-edice). https://www.breitling.com/us-en/heritage/navitimer/ https://www.aopa.org/news-and-media/all-news/2021/december/16/aopa-breitling-renew-partnership-announce-new-scholarship Za mě velmi povedené. Líbí se mi. Další pěkné rozšíření portfolia. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Hehe, počkejte naživo..., kdo má staré zásoby, rozhodně je neprodavejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Jak mám rad Breitling, tak tohle mi nějak nejde dohromady ty barvy a logo už to není ta klasika. Ty modrý mi připadají, jak Hamilton. Koukám, že opravdu budu muset zajít pro nějaký klasický Navi, dokud jsou k dostání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 To logo AOPA se přece jen dost liší od toho na ciferníku. Ale uklidnilo mě, že to stále mají být křídla. Na první pohled mi to totiž připadalo jako otevřená knížka. Ne že by na knížce bylo něco špatného, ale k Navitimerům by to jaksi nebylo ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Mně to logo příde, jako že nějaký léčivý lázně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Já tam furt vidim jakoby roztáhlý nohy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 před 1 minutou, vojt napsal: Já tam furt vidim jakoby roztáhlý nohy.. A to nejsou roztahly nohy? Ja ani o nicem jinem nepremyslel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 (upraveno) před 4 hodinami, PavelK napsal: To logo AOPA se přece jen dost liší od toho na ciferníku. Ale uklidnilo mě, že to stále mají být křídla. Na první pohled mi to totiž připadalo jako otevřená knížka. Ne že by na knížce bylo něco špatného, ale k Navitimerům by to jaksi nebylo ono. Je to to původní logo. Odkaz na original. Nevím proč to překvapení je to stejné jako vždy a ty vychází reedice vychází přeci pravidelně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. března 2022 uživatelem FreemanTKOZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Tvl, už to vidím! Fakt je to úplně stejný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Tak trochu to dokundili… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se