Micey Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 před 50 minutami, Ondazz napsal: @Micey i kdyby, cena bude dvojnasobna. To zas snad ne.. kdyz porovnas mrsp zakladnich Avengeru a SOH II s “inhousem”, zas takovej rozdil tam neni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Před hodinou, Micey napsal: To zas snad ne.. kdyz porovnas mrsp zakladnich Avengeru a SOH II s “inhousem”, zas takovej rozdil tam neni.. hmm fakt jak chrono tak i nechrono je v podstate presne o 1/3 drazsi, pekny. a mimochodem 6.5. ve 14:00 ma byt novy uvedeni. tak uvidime co to bude zase za vyplod, doufam ze ne zase nejakej reissue. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Chcem sa spytat maju byt v uvedeny termin nove avenger lebo planujem kupit bandit tak by som pockal, dobre tomu rozumiem? Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 nikdo nevi co to bude. osobne tipuju Professional (a doufam), ale co se tomu silenymu Kernovi urodi v hlave nejde predvidat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Co si pamatuju, tak kdyz dali do SOH ten novy strojek, tak to o moc nahoru cenove neslo, takze mi to zase tak nerealne v tech levnejsich radach neprijde. Spis teda je ten strojek docela velky a od chvile, co ho dali do tech SOH, ho, pokud vim, nikam jinam nedali, coz si rikam, ze uz by snad udelali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Ještě to tady není. No tak já to sem dám. I když teda je mi to dost líto, co předvedli. nový Breitling Super Chronomat. https://www.breitling.com/us-en/campaigns/webcast/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 @Ace84 proc lito? me se to dovela libi. hlavne v tom, ze udelali neco vetsiho nez ty dosavadni mikro42mm. nejsem moc priznivcem tolika novinek, jako barevny cudliky a novej pasek, zvlast kdyz to nabizi s tou nechutnou novou preklapeckou, ale jinak za me hlavne dobrej pocit, ze se delaji furt velky hodinky. samozrejme kridla by tomu slusela lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Nelíbí se mi to. V porovnání s předchozí generací Chronomatů je to za mě přeplácaná hrůza. Ale samozřejmě kolik lidí, tolik chutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Pokud to nebudu srovnávat s ikonickým modelem předchozích Chronomatů, tak se necítím, až tak pohoršený. Kdyby to byla nějaká nová řada Breitlingů, možná by to zkouslo více lidí a snáze, než když je to nástupce legendy (minulé pouzdro, tah, okřídlené logo - to byla špička, to bylo to pravé DNA Breitling). Nechci zde polemizovat, jakým se to dal Breitling směrem, apod.., ani jsem ještě neviděl naživo současný Chronomat 42, u kterého někteří nedávají ten trubičkový tah, ale tyhle 44 se mi docela líbí - ciferník je v tomto barevném provedení hezký, "křídla" holt už asi nikdy nebudou, takže jen "B", ale zaujala mě ta luneta - ta vystouplá část na 12, 3, 6 a 9, kde i na nich je keramická vložka zasazená do oceli - pokud to teda vidím dobře ...? Jak píše Ace84, každému se líbí něco jiného, mně se třeba moc nelíbí nová řada Endurance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Taky mi to nepřijde tak hrozny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Unboxing: Breitling Super Chronomat B01 44mm AB0136251B1S1 - YouTube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 No naživo by se dalo i rict ze “pěkný” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Tyjo, ponosil bych je Ale ten retail (224tis na gume) ma u chronomatov vždy odradzoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 po hlubším zamyšlení bych řekl, že tomu chybí ruka skutečného umělce. je to pěkná práce počítačovýho grafika, ale nemá to žádný ikonický nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Já si nemůžu pomoct, ale mně přijde, že se dizajnem přiblížili spíš k SOH chrono na úkor DNA chronomatů, které v tom už moc nevidím. Předchozí chronomaty (ať už poslední verze 44mm nebo Evolution) měly koule a osobitý styl, který do okolí křičel "já jsem chronomat". U nových to moc necítím, pěkné jsou, o tom žádná, ale důstojný nástupce modelu to pro mě není.Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 (upraveno) Mě se moc líbí, v tom videu vypadají dobre. Poslední novinky od Breitlingu v duchu retro mě vůbec nenadchlo. Ale v těchto to breitlacké DNA naopak vidím. Upraveno 9. května 2021 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 (upraveno) Vtipny je, ze ta DNA Breitlingu je prave v ty Premier (jak Ty pises - retro) rade. Za me je todle strasny, Premier naopak uspech stoleti a ty novy varianty (salmon napr) mam zarazeny na “what to get” listu. Upraveno 9. května 2021 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Hodím to sem, Carollinum přebírá Breitling Butique v pařížský, myslím, že to je tak dobře. A 4 kšefty v top ulici v ČR je dle mýho super počin a přeju to Kotvalový. Fakt! https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jine-parizska-ulice-pohrbila-tamara-kotvalova-v-ni-otevre-dalsi-butik-155860 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 Bílé Avengery GMT 43mm... OceanicTime: BREITLING Avenger Automatic GMT 43 Stainless Steel WHITE [Cruel Summer] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se