midloch Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Pokud by tam nebyly ty nápisy na lunetě, tak hodnotím za 1, takto tak -2, nevím proč se víc nerozepíšou o strojku, snad se nám něco víc podaří sehnat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuko Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Tak sme sa dočkali ,,SWISS MADE,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baker Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Jsem zvedavy na ty barvy ciferniku, tolik variant u jednoho modelu snad jeste u B nemeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolohh Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Nevím, jak to bude vypadat naživo, ale z toho posledního obrázku se mi luneta (nápisy na ní) zdá otřesná. O rezervě chodu se nic nepíše? V nějakém dřívějším vlákně se psalo něco o 70-ti hodinách. Proč se tím nechlubí? Tak v prezentaci na svym webu mají přes 70 hodin, takže to nebylo jen v tom krátkém shrnutí v tomto vlákně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midloch Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Více fotek je zde: http://www.breitling.com/chronomatb01/index_en.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderer Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 No pekny jsou, ale 1) ta luneta je podle fotek hrozna a 2) u toho ctverce ktery se mi na coferniku jinak libi hodne mi vadi to vykrojeni pro napisy nahore.. jsem zvedavej jaky budou na ruce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hajek Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 V prezentaci vypadají docela dobře, líbí si mi jak u celo zlatého modelu skoro roztekly římské čísla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chose Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Pěkné, čtverec je fajnový, ale tu lunetu z Festin na to vážně dávat nemuseli Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolohh Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Jako dobry, moderni styl se lepe prodava. Co me ale na tomhle modelu desi, je ten priserny kockopes u konce tahu. Vidim tam spravne ze tam neni zadny ukoncovaci dilek, ale jen nacvakly tah? Až teď mi došlo, jak to myslíš. Je to tak, mezi pouzdrem a tahem je opravdu mezera, je to vidět na odkazu, co posílal midloch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhoeniX Posted March 25, 2009 Author Report Share Posted March 25, 2009 Více fotek je zde: http://www.breitling.com/chronomatb01/index_en.html WR 500 M. Tleskám!! Probíraný čtverec se mi začíná líbit. Je to pravděpodobně tím, jak souvisí se subčíselníky. Jsně že to vím už od začátku, ale nějak se mi to za těch pár hodin rozleželo v hlavě. Plusem jsou pěkné ručky. Škoda, že pouzdro s tahem není pískované, neb to se dalo očekávat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 (edited) Velký zklamání z pouzdra, ciferníku a tahu. Strojek a vodotěsnost OK. 4 druhy fontů čísel na hodinkách je moc. A to nemluvě o nápisu Automatic... který k číslům na lunetě fakt nesedí... Tah na mě působí jak na nejlacinějších japoncích. Luneta je otřesná, za tu by se nemusela stydět Invicta, nebo Festina v řadě pro děti. Celkově dojem víc jak špatný. A to miluju B! Edited March 25, 2009 by Cyber Link to comment Share on other sites More sharing options...
sauce Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Ta luneta je opravdu otřesná, to se jim tedy moc nepovedlo - to opravdu není nástroj pro profesionály Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlaque Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Psiček a mačička varili kašičku ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazaam Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 celý den je sleduju a začínají se mi docela líbít, jediné, co se mi nelíbí je už tady kritizovaná luneta, připomíná mi písmem nápisy v bublinách ze čtyřlístku,... sem je určitě dávat neměli a měli je raději nechat fifince a pinďovi Ale jinak se mi opravdu začínají velmi líbít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhoeniX Posted March 25, 2009 Author Report Share Posted March 25, 2009 celý den je sleduju a začínají se mi docela líbít, jediné, co se mi nelíbí je už tady kritizovaná luneta, připomíná mi písmem nápisy v bublinách ze čtyřlístku,... sem je určitě dávat neměli a měli je raději nechat fifince a pinďovi Ale jinak se mi opravdu začínají velmi líbít. V tom máš pravdu, na spoustu designových prvků je nutný časový odstup aby v nich člověk viděl jakýsi soulad nebo harmonii. Doufám, že moc neplácám. Ale na druhou stranu, módní a především nefunkční luneta hodinkám značně ubírá. Doufám, že na ní do budoucna zapracují. I když příští rok to asi nebude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilius Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 mně se ta luneta líbí.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 (edited) Nelíbí se mi takový podivný mix tradičních B. prvků a moderny/ vteřinovka chronografu :luneta/: Mohli to střihnout celé do nového kabátu,konkrétně ta luneta se mi líbí. Edited March 25, 2009 by Conrad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobr Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Připadá mi to, že se bůhví proč zbavují svých tradičních poznávacích znaků a směřují k jakési "modernosti" - výsledek je všední, něco mezi Carrerama a Longinama s prapodivnou korunkou. Kalibr B 01 je in-house? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baker Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Kalibr B 01 je in-house? Ano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhoeniX Posted March 25, 2009 Author Report Share Posted March 25, 2009 Připadá mi to, že se bůhví proč zbavují svých tradičních poznávacích znaků a směřují k jakési "modernosti" - výsledek je všední, něco mezi Carrerama a Longinama s prapodivnou korunkou. Kalibr B 01 je in-house? Myslím, že breitling přestal vyrábět vlastní stroje kolem roku 1950 - a opravte mě, jestli se mýlím. Proto je tento nový model tolik probíraný. Z mého pohledu se jedná o návrat ke kořenům - prostě chrono od breitlingu. Ale musím se přiznat, že jsem čekal k novému stroji taky nový kabát více s odkazem na minulost. Počkáme na další modely, ve kterých se mašina objeví. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts