Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prim mě sere.... ale uznávám, že toto se povedlo. Ta tmavě modrá je taková nudná klasika, ale přitom krásná. Cena je akceptovatelná. 

Odesláno

@papun napsal si to naprosto přesně. Prim mě sere, ale tohle se hodne povedlo 👍

Za mě vede písečný vitr 👍

• Like 1
Odesláno

@Glaber chapu ze pro puristy jsou barevne Spartaky neco jako na Felicii ze 60 let moderni metaliza, nicmene z pohledu byznysu dostat tyhle hodinky potazmo znacku mezi vetsi skupinu lidi a hlavne mladsi generaci je dobry krok. Hodinky musi dneska bavit. A to si myslim, ze tyhle Spartaky splni. Navic, kdo chce klasiku, moznost ma. Spartak je proste rebel. 

• Like 3
  • Dát hlas 2
Odesláno

@ATOMja myslím l, že ne jen z pohledu byznysu. Točit pořád dokola Orliky a Diplomaty pořád skoro stejne? Za mě jsou ty Spartaky krok správným směrem. Svěží moderní barvy, průměr i tloušťka ok, obsence datumovky i plné dýnko je super, Sellita neurazi a cena mi přijde vzhledem ke značce, parametrům i zpracování docela zajímavá. 

• Like 1
Odesláno

Já bych je tedy bral krapet menší, někde jsem četl lug to lug 48mm a to už je na mojí ručku celkem dost...

Odesláno

Moc pěkný, povedený retro 👍 Navíc cenově dostupný díky kombinaci se Sellitou. Z mého pohledu klidně mohly být o chlup menší, 39mm je ale rozumný kompromis. I přes tvar skla mají výšku pouze 10mm.. Budou se na většině rukou nosit skvěle 👏 :) 

Odesláno

Za mě barvy super , velikost perfektní , ale ta cena by měla být nižší, pokud chtějí oslovit nejen fanoušky značky a historie Prim. Nevím kolik stál vývoj a tak , ale i prodělek může být výdělek. Myslím že mimostředová vteřinovka by byla víc retro ( Sellita má taky takový strojek )  Mě se nejvíc líbí ty barevný kombinace …. To se jim povedlo. 

Odesláno

za mna petrolejove su TOP 

p.s. ako som bol pisal davnejsie v inom vlakne, dajme tomu spojeniu cas a nehanme to vopred. 

• Dát hlas 1
Odesláno

Kedze hodinky nesplnaju oznacenie Czech Made, tak je jasne odkial su...

Budem jeden z mala s inym nazorom. Za tu cenu nevidim jediny dovod, aby som si nekupil napr. Nomos

• Like 1
Odesláno
před 14 minutami, miro_mt napsal:

Budem jeden z mala s inym nazorom. Za tu cenu nevidim jediny dovod, aby som si nekupil napr. Nomos

Vše vychází z předchozí generace Retro Spartak s cal.93, rozdíl je pouze ve strojku a plnem víku. Czech made už nebylo ani na Orlik respekt. 

• Like 1
Odesláno

Nečekal jsem, že to kdy napíšu. Jsem purista NMnM a sloučením pro mě zůstala už jen nostalgie a jedny Orlíky.

Ale ANO moc se mi LÍBÍ. A po všech těch rozpačitých zprávách, videích, novinkách z FM...tohle je super! 

Gratulace paní ředitelko. vč. ceny.👍

• Dát hlas 3
Odesláno
před 11 hodinami, miguel napsal:

Podareny kusok.. Vie niekto, aky je Lug 2 Lug rozmer?

48 mm, prý. Ale sedí prý dobře. Měly by padnout i na útlejší zápěstí (osobně v to doufám :-)). Viděl jsem je vedle 36mm Nomos Club a vypadaly rozměrově téměř totožně. Zatím ale nemám osobní dojmy. 

Odesláno
před 2 hodinami, miro_mt napsal:

Jako někdo, kdo má Nomos aktuálně v hledáčku, mě to srovnání s modelem Club hned napadlo a...ano, máš pravdu. Za tu cenu máš u Nomos in-house a štempl "Hergestellt in Glashütte", ale i tak mně ta cena Spartaků přijde ok. Ne "pecka", ale "ok". 

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...