Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hotel Rakovec u Brněnský přehrady, "manažer" hotelu? Pekelný stroj (min 45mm) na zápěstí, který mi utkvěl v paměti, leč jsem neidentifikoval :) Tak kdyby náhodou.. ?

Breitling Superocean Heritage chrono, na gumě. Nedávno jsem tam taky přenocoval.

Odesláno

dnes jsem potkal rano na snidani v OC Arkady vosklivyho chlapa s uzasnyma hodinkama a 2 kockama. to je nespravedlivy. na rukou mel RLX zelena luneta a 2 krasne male dcery. :)

Odesláno

Před chvilkou jsem se vrátil z obchodního centra Harfa, kluk cca 25 let, vysedal z Q7 a na ruce měl měl hodinky Bentime. Málem jsem šel do kolen ( asi to nebude zdejší člen ). Vím, že je to hokejista Sparty, ale jméno mě vypadlo, když jsem viděl tu kombinaci.

Odesláno

Dneska ráno v Arkádách jsem potkal divnýho chlapa. Jak já mu záviděl.

Zatímco mě u snídaně otravovaly dvě děti a manželka někde utrácela se třetím dítětem, tak on tam v klidu seděl, na ruce měl skvělý Béčka, před sebou kočku a vypadal, že bude mít příjemný den.

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Včera típek cca 40let v Pařížské si tak sedím na kávičce v Nespressu a co nevidím? GMT ceramic Full Gold zelenej cifer...jsem polkl na sucho....a tiše záviděl :) a to jsem si myslel co nemám na ruce :D aspoň se mám ještě na co těšit :)

Odesláno

Dnes na pohovoru s reditelem jedne soukrome kliniky. Nestacil jsem si hodinky prohlidnout, ale mozna Tag Heuer? Vypadaly dost dobre, ale fakt nevim :) Nekdo odtud?

• po 3 týdnech...
Odesláno

Dnes, na pohovoru ve Vigour v Brně měl pán Analytik krásné Trasery P 6500

Posted Image

Bohužel "Koza dojí krev" zrovna není to pravé heslo když hledáte práci Posted Image

Snad se podaří a zeptám se ho až budu podepisovat smlouvu Posted Image

Odesláno (upraveno)

..sobota 1.10...kopec Soláň..IWC Ing 7Days..zřejmě jeden z hostů svatby..a možná někdo ze zdejších členů..:smile_anim:

Upraveno uživatelem bedja
Odesláno

Imatrikulace na Metropolitni univerzite, pan v sedem obleku Seiko.

Ha, se tam možná potkáme, co studuješ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...