Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

M916

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Ach jo, právě jsem se ubytoval v Olomouci, tak snad příště. :crying_anim02:

Žes nic neřekl, mohli jsme jít na pivo :P

Sorry za OT

Jinak mi je líto, že jsem se nemohl dostavit an Liberecko-Jablonecký sraz, snad příště a v plné parádě - domluvte sníh :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji všem, kteří dorazili :) . Sraz byl fajn  :) a doufám, že ho ve stejném složení plus s dalšími váhavci zopakujeme. Upozorňuji, že je ve Lvu podstatně větší sálonek pro ještě důstonější střetnutí. Zároveň se omlouvám za můj předčasný odchod, musel jsem domů ze zdravotních důvodů. 

Odkaz ke komentáři

Až teď jsem se dostal na net, takže i já bych chtěl poděkovat seveřanům za příjemnou společnost! Nás přespolní jste doufám neviděli naposledy! Avizovanou příchuť nebezpečí jsme naštěstí neokusili, ale co není, může příště nastat! Skoro polovina té vaší pohodové partičky jsou motorkáři s vybroušeným vkusem, takže pokud další sraz připadne na teplejší měsíc, rád dorazím přechrupnout do Lva na jednostopém oři.

Ještě jednou díky všem!

for M916: Jirko písni mi prosím přes SZ kolik chceš vlastně za ty Oris chronoris Grand Prix 1970? Cenu za to titanový monstrum v "kufru s héliovym ventilem" :snorkle: jsem zaslechl, ale tuto jsem neregistroval...třeba úplně tak neprodejný nejsou. ;)

http://www.friendsoforis.com/forum/index.php?showtopic=34071

Upraveno uživatelem twinsfather
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
Tak pánové, kalamita je tady? Bude sraz? :D

Co furt máš? My jsme tady na severu spokojený... neboj, dočkáš se, sněhu je ještě málo. Upřímně si spíš říkáme, kde je ten sníh... pfff! Pár centimetrů. Ani sněžnice jsem zatím nemusel vytáhnout... A my se už tolik těšíme :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Co furt máš? My jsme tady na severu spokojený... neboj, dočkáš se, sněhu je ještě málo. Upřímně si spíš říkáme, kde je ten sníh... pfff! Pár centimetrů. Ani sněžnice jsem zatím nemusel vytáhnout... A my se už tolik těšíme :D

Tak ono to jde od jihu a třeba se to vysněží na pražáky - prý už jsou tam 2cm sněhu a u muzea 4 :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Prej až nasněží alespoň půl metra :D

Tak Tado, mohli by jsme ho mít dnes, Tvé přání se právě splnilo, ale jelikož známe Tvé řidičské kvality, počkáme až ho bude metr a půl. 

Tímto vyhlašuji sraz na 27.1.2010 (středa) a bude jako tradičně v salonku hotelu Zlatý Lev.

Účast - 

M916

vojt

Snow

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Tak Tado, mohli by jsme ho mít dnes, Tvé přání se právě splnilo, ale jelikož známe Tvé řidičské kvality, počkáme až ho bude metr a půl. 

Snow přehání .-)) jel včera v noci z Prahy, sníh ležel jen na dálnici od Prahy po Turnov, stačilo vyjet Paceřák a až domů byly cesty uklizený .-))

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Nešlo by to udělat ve čtvrtek? Budu v JN.

Musíš přijet ve středu, nemohl by přijít M916 s novými Zenithy a já. Nevím, jestli by dorazil Kupa54 a vojt.

Edit - máš to 40 minut po dálnici, minule přijel z Prahy salamio, twinsfather, předminule spiderer a Tada, také z Prahy respektive z Poděbrad nebo odkud.  

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Musíš přijet ve středu, nemohl by přijít M916 s novými Zenithy a já. Nevím, jestli by dorazil Kupa54 a vojt.

Aha, tak příště. Já jsem st a ct v Ústí, v pa v Jablonci.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...