kejklik Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Pánové, velice příjemné stretnutie. Tada se držel, je mimochodem perfektně čitelnej: když zastavil na světlech, svorně jsme konstatovali, že to bude s medvědem odpal i na sněhu. A byl. Když to má samosvornej diferák a je to na zimákách.... PS: Díky M916 a kupa54 za odvoz až ke vrátekům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Chlapi,jsem rád,že jste všichni ok...... Tada,když chce,je v pohodě(já jej vlastně jinak nezažil.....jen na foru mu to občas ujede)......Baboukovi gratuluju k Moonům.......a mohu jen doufat,že se na nějaký sraz časem zase dostanu a pokecám s vámi. Jiné,než fajn lidi,jsem tu osobně nepoznal a doufám,že to tak zůstane!!!!!! Však jsme "jedna rodina",jeden spolek bláznů...... EDIT - s Tadou jsem jel a musím zkonstatovat,že má "těžkou nohu na plynu"....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 (upraveno) Kejklik: hehe, moc bych nerejpal, nebo seznáš tadův hněv Upraveno 16. října 2009 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Montazni peny mam porad dost, tak pozor na me Nekdy po obede nahraju fotky... A mozna odkaz na mapu jakouze zkratkou jsem to jel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 16. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 (upraveno) ... A mozna odkaz na mapu jakouze zkratkou jsem to jel Odkaz máš Tado tady edit: tak nic, odkaz na plánovč cesty nějak nefunguje, v příloze máš z něho PDF...Zkratka.pdf Upraveno 16. října 2009 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 (upraveno) Jo, to je ono, já skončil před tím esíčkem těsně u té hlavní, dva padlé stromy dál to už nešlo, tak mi hasiči udělali cestu k místu na otočení a prořezali mi i cestu zpátky Už pracuju na fotkách EDIT: Fotky Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 16. října 2009 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 tyjo, super zkratka - jak podle mapy, tak podle fotek :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 tado, příště si do navigace zadej volbu "nejrychlejší" a ne "nejkratší". Tahle cesta je i v létě na enduro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 tado, příště si do navigace zadej volbu "nejrychlejší" a ne "nejkratší". Tahle cesta je i v létě na enduro. Já tam měl nejrylchlejší... Jenomže jsem se nemohl otočit ve městě, protože odbočky z hlavního městského tahu byly odříznuté sněhovými bariérami... Ta silnice je naprosto geniální! Nebýt tam ty popadané stromy, tak bych si asi užil jednu z nejlepších jízd života Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Hoši, pořádejte ty srazy v Jablonci a nebo v Liberci častěji. My, co na nich nejsme, si užijem pak Tadovy akční reportáže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 tak co to dneska zopáknout, bylo by to zajímavější, jelikož všechny cesty do jbc jsou zavřený kvůli popadanejm stromům, jediná cesta přes pole, to si myslim že by tadovi nepomohl ani samosvor ani zimáky ani voboje dohromady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 tak co to dneska zopáknout, bylo by to zajímavější, jelikož všechny cesty do jbc jsou zavřený kvůli popadanejm stromům, jediná cesta přes pole, to si myslim že by tadovi nepomohl ani samosvor ani zimáky ani voboje dohromady Zbývá ještě odhodlání a diktátorská pravá noha Jak říkám, nebýt tam ty stromy, tak bych tu silnici zvládl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Bezvadné setkání. Děkuji všem , že se rozhodli přijet i v tak náročných klimatických podmínkách do sněhem zasypaného Jablonce. Děkuji vojtovi , že zařídlil separé salónek, kde bychom mohli přístí sraz zopakovat. Je nutno smeknout před spidererem, kterého vášeň k hodinkám donutila přijet na letních gumách a před Tadou, který si to užíval naplno . Začal skvěle, hned při příjezdu uvázl na parkovišti, musel házet a pak se rozhodl, že si prohlédne předpůlnoční Jablonec a okolí na vlastní pěst za asistence hasičů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 16. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Já tam měl nejrylchlejší... Jenomže jsem se nemohl otočit ve městě, protože odbočky z hlavního městského tahu byly odříznuté sněhovými bariérami... Ta silnice je naprosto geniální! Nebýt tam ty popadané stromy, tak bych si asi užil jednu z nejlepších jízd života Buď rád, že tě to nevytáhlo až přes Milíře a Rádlo, to by bylo teprv žrádlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 (upraveno) Buď rád, že tě to nevytáhlo až přes Milíře a Rádlo, to by bylo teprv žrádlo! To by se Tada už nikdy nevrátil. Padl jako potrava pro lední medvědy a jeho zmrzlé kosti by až do dalekého jara ozobávali tučňáci. Upraveno 16. října 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Kdo slyšel Tadovy budíkový vulkány, je mu jasný, že Tada by i pod lavinou dával o sobě nahlas vědět - takový Emergency tehdejší doby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Děkuju všem přítomným, že vážili cestu na mrazivý sever. Bylo to příjemný setkání. Ozývám se až teď , kdy u nás byla poprvé od včerejška obnovena dodávka elektřiny Tado, jsi démon, jsem rád, žes nakonec v pořádku dorazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 16. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 To by se Tada už nikdy nevrátil. Padl jako potrava pro lední medvědy a jeho zmrzlé kosti by až do dalekého jara ozobávali tučňáci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Buď rád, že tě to nevytáhlo až přes Milíře a Rádlo, to by bylo teprv žrádlo! Hele, kdyby tam nebyly popadané stromy, tak by to šlo - nebylo namrzlo, takže gumy se měly čeho držet a když člověk pravou nohou diktuje nekompromisní tempo vpřed a modlí se, tak toho jde fakt hodně Od včerejška si budu vozit motorovou pilu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 (upraveno) Hele, kdyby tam nebyly popadané stromy, tak by to šlo - nebylo namrzlo, takže gumy se měly čeho držet a když člověk pravou nohou diktuje nekompromisní tempo vpřed a modlí se, tak toho jde fakt hodně Je vidět, že nevíš, o jakou trasu se jedná. Milíře - Rádlo je obávaná cesta i v létě. Těch pomníků, těch křížů, těch pamětních desek, prostě cesta smrti. Viděl si film s Roy Schneiderem Mzda strachu ? Pokud ano, tak věz, že to, co se odehrává ve filmu je nedělní vyjížďka jako vystřižená z knihy Karla Poláčka Michelup a motocykl. Upraveno 16. října 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se