Přejít na obsah

Chlapi, mám vnučku !!!

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník kupec
Odesláno

I keď neskoro ale predsa. Gratulujem. Hlavne nech je zdravá.............. :)

Odesláno

Tý jó původně jsem při pohledu na datum vlákna tomu nevěnoval moc pozornosti ALE pak jsem nahlídl a:

Přijmi velkou gratulaci a moc si to užívej, má krásný jméno ať ho hrdě nosí a taky ňáký ty hodinky k tomu................. :clap:  a hlavně zdraví a ať vám dělá jenom radost

Roman.

Odesláno (upraveno)

Obrovská gratulace Snowe, děti jsou naše budoucnost, jop a drž se chlapíku :cheers:

Všem kamarádům, známým i všem kolegům zde na fóru s velkou radostí oznamuji, že jsem se stal dvojnásobným dědečkem. Dnes, krátce po desáté, se nám narodila další vnučka jménem Kristina. Máme takového drobečka, váží 2,60kg a měří 47cm. Ač je to pro mě nezvyklé, nepodařilo se mi dodat foto, snímky teprve zpracovávám.

Musím ještě dodat, že jsem šťastný jako blecha  :) . Mám alespoň pro co žít.

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Také se přidávám ke gratulantům!! Já ještě dědkem nejsem, ale věřím, že život náhle dostane nový náboj a smysl.

Návštěvník Snow
Odesláno

Kluci, všem vám moc děkuji  :)  :)  :)  :) . Do porodnice chodím pravidelně, potěšila mě možnost chytrých telefonů natáčet fim a tak točím ostošest. Dneska se zase chystám  :) . Moje druhá vnučka, když jsme se ženou porovnávali fotky té první s touto, vypadá, že bude patřit k našemu rodu a tak jsem o to víc šťastný.

Odesláno

Datum prvního postu mne taky zmátlo...

Velká gratulace Snow a ať Ti obě vnučky dělají radost !

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...