leexxa Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Das link na ten HongKong? Dik. jasna vec http://www.bespoketailorshk.com/posledne co jsem jim koukal na stranky do CR neposilaji. ale je to jen otazka nekolika malo mailu a nic neni problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Ne, ale zní to teda hrozně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Ja to vubec nechci dehonestovat. Jen si predstavim treba kafe s klientem a on mi rika: "Peknej oblek, odkud je"? A já na to:" Z Vývoje Třešť"!!! :lol2: Tak nějak mi to nezní, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Problem mam s kosilema. Mam relativne uzka ramena a dlouhe ruce takze byl docela problem pro sebe neco najit. Skoncil jsem u T.M. Lewina s tim ze ani tam nejsem 100% spokojenej.Zkus v Peek&Cloppenburg košile od Jake´s mají prodloužené délky (hlavně teda rukávy). A cenově je to snesitelné a některé látky jsou opravdu dost dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leexxa Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Zkus v Peek&Cloppenburg košile od Jake´s mají prodloužené délky (hlavně teda rukávy). A cenově je to snesitelné a některé látky jsou opravdu dost dobré Tam jsem byl a smula. Dle standardu T.M Lewina mam velikost 39,prodlouzena delka rukavu a fully fitted strih.Pro zasmani u M&S jsem si vzal 39ku slim fit a byla mi (s trosku nadsazky) jako zupan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Aha.....tož to asi nebudeš konfekční postava, co Tak to neporadím, jedině nechat si košile šít na míru (ale je to pálka teda). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Asi jako s hodinkama :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leexxa Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Aha.....tož to asi nebudeš konfekční postava, co Tak to neporadím, jedině nechat si košile šít na míru (ale je to pálka teda).ja si to spocital a levneji me vyjde nabrat 15 kg sadla nez si nechavat sit kosile na miru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Hele prumerna kosile na miru vyjde na 2300,- a pri vetsim odberu mozna i mene. Takze to mozna zase nebude takovy rozdil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr82 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 ja si to spocital a levneji me vyjde nabrat 15 kg sadla nez si nechavat sit kosile na miru :-)Nevím, jestli se to tady někde řešilo, ale co zkusit tyto košile John and Paul:https://www.johnpaul.cz/Stranky/Velikosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 To vypadá hodně zajímavě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Mno, právě na košile bych tam čekal větší výběr délek rukávu k danému objemu přes hruď & obvodu krku. Ten jejich velikostní systém je imho dost naprd. Zkus se podívat na Tyrwhitta, pro mne je jejich konkurenční výhoda právě ve větším výběru délky rukávu (třeba ve srovnání s TML). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Pristi vikend budou na fashion marketu, tak se tam skocim podivat a dam vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Rád bych obnovil toto vlákno. Má někdo zkušenost s obleky na míru (klidně made to measure) na Moravě - ideálně Ostrava, může být i Brno. Našel jsem Koutného nebo La Premier, ale rád bych byl za osobní zkušenost. Cenově bych se chtěl pohybovat ve spodních hranicích, počítám tak těch 12-13 tisíc za samotný oblek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Uz jsem to tady psal - nechal jsem si usit oblek v LePre a jsem spokonejej. Dal sem za nej tech 13 tisic a pohoda. Nosim tedy hlavne sako, oblek jako celek prulezitostne. Kvalitni latka, dobry pristup, vsechno sedelo, po vyzkouseni dodelali drobne upravy obratem, oblek predaval sam majitel. Takze spokojenost. Samozrejm, ze to neni "bespoke", ale i ten system MTM mi vyhovoval a vse sedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 V blízké době budu vybírat oblek, zkusím následující odkaz: http://www.mahdall.cz/modni-salon/panska-moda/panske-obleky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Já tam byl v době kdy jsem o oblecích nevěděl vůbec nic. Přišel jsem, ujala se mě hezká slečna, nabídla pití, a začali spolu vybírat oblek. Ze začátku se mi snažila vnutit různé lesklé varianty, které se mi teda zrovna dvakrát nelíbily. Nakonec jsme vybrali matnou černou s jemným vzorem. Současně jsme vybrali košili, kravatu, a domluvili úpravy obleku i košile. Když jsem odcházel, tak maximálně spokojen. Nyní zpětně (3 roky zpátky) to hodnotím jako úplně fiasko, slečna o oblecích nevěděla vůbec nic, černá absolutně nevhodná barva pro dané použití, vybrala mě oblek o číslo větší než mám a jeho následné úpravy stály teměř polovinu ceny obleku a stejně neseděl úplně dobře. Košile taktéž nesedí vůbec dobře, pro představu - teď normálně nosim TML super fitted a ta je jako kdybych si vzal CT clasic fit. Kravata drahá, umělotina ale vcelku hezká. No jo ... Nevěděl jsem o tom nic a dost na to spěchal. Tohle bylo to v době kdy začínali tj. cirka 3 roky zpátky. Byl jsem tam ze zvědavosti před rokem a už tam ani nebyla ta hezká slečna, vyběr tristní a neměli na mě ani jedno sako v mé velikosti. Za mě ne. Pokud chceš hezkej, kvalitní oblek tak suitsupply, CT, TML. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 A u Adama tady nikdo nešije? http://www.adamsteiner.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Může prosím někdo doporučit dobrou krejčovou či úpravnu obleků v okolí Olomouce, případně Brna? Nemyslím zkrácení kalhot, ale aby zvládla i trochu obtížnější věci... Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Suitsupply za mě dobrá zkušenost. Jelikož je možné zdarma poslat zpět, tak jsem poměřil má stávající saka a objednal. Za 470? oblek ze 130 italské vlny, zpracování velmi dobré. Sedí výborně, je třeba jenom upravit polohu knoflíku a samozřejmě kalhoty. Nakonec tedy zůstává a suitsupply mohu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se