Přejít na obsah

Výběr obleku

Doporučené příspěvky

Fotit se sem nebudu, takovej narcis nejsem, ale za mě Hartl jednička. Myslím, že jsem byl na změření, na dvou zkouškách a potom pro hotovy oblek. A to, že jsem pak vyhodil konfekční obleky, které sedly docela dobře hovoří samo za sebe. Konfekční oblek už bych si nekoupil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Zdar,

potreboval bych dokoupit nejake pasky, jednak k obleku, jednak i dzinam.

Mel by nekdo tip na neco solidniho, co neni za rok na vyhozeni, za dobry peniz? Muze byt jak nejaka "znacka", tak "no name" (myslim jako bez viditelneho uvedeni znacky na pasku).

Odkaz ke komentáři

Zdar,

Co zrno?

Já koupil letos všechno u blažka a zatím spokojenost. Pásek ladí hezky ladí k botám, ale o životnosti toho zatím moc napsat nemohu.

Edit: kalhoty jsem bral nakonec o číslo menší, tyhle byly dlouhý.

post-21215-0-82300500-1524137599_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem shewcza
Odkaz ke komentáři

Zdar,

Mel by nekdo tip na neco solidniho, co neni za rok na vyhozeni, za dobry peniz? Muze byt jak nejaka "znacka", tak "no name" (myslim jako bez viditelneho uvedeni znacky na pasku).

https://www.opaskyjurca.cz/
Odkaz ke komentáři

Já si teď nechal šít oblek a tři košile v Deloru. No košile se jim moc nepovedli (respektive vůbec) ale oblek je fajn. Asi bych si vybral jiné krejčovství, ale tak platí nám to firma. No a zaměstnanci tam jsou sympaťáci...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsíci...

A hele... Koukám, moje starý vlákno...

Občas vídám nějakou reklamu na krejčího z ... Hong-Kongu nebo odkud. Možná by to stálo za návštěvu.

T.M. Lewin má pěkně padnoucí saka. Je to pěkná konfekce a při koupi obleku jo myslím upraví na míru. Rozhodně mi taková cesta přijde zajímavá. Výše zmíněné brandy neznám (krom Blažka, ale ten mi nepřišel nikdy zajímavý, tak jo nějak přehlížím).

Odkaz ke komentáři

Zdar,

Ahoj, brašnářství Brůžek u Florence, do 1500kč máš ručně šitý kožený pásek, kterej ti vydrží mnohem mnohem déle než pásky z konfekce. A servis (zkrácení, oprava) je pak zdarma! Osobně mám 2 a ještě 1 plánuji :)

Odkaz ke komentáři

Mě osobně se nelíbí cenová politika TMLewin, pokud se podíváš na jejich britský eshop (musíš přes proxy, pro čechy to skáče na .cz), tak jsou ceny třetinové a max poloviční! Je to konfekce. Já jsem si osobně objednal jejich oblek mimo (7 tisíc úspora na oblek je už dost), ale musíš mít cestu buď mimo ČR a nebo využít "přeposílacích" služeb se schránkou mimo ČR.

Vyvoj.cz určitě vypadá dobře, je cenově na úrovni Le Premieru, s kterým mám dobrou zkušenost.

Upraveno uživatelem Irenic
Odkaz ke komentáři

To je dobrý kupovat proste v UK, pekne si projít Sawille Row a užít si to....jakýto kontrast oproti Blažkovi,přístup,kvalita,výběr,pohodička a koneckonců i cena. Dát u Blažka za košili 2k?? Dobrá košile se dá občas pořídít za hodně dobře i v TK Maxu nebo jak se to píše - byl sem asi jen 2x. Jen samozřejmě nemáš takovej výběr a je to trochu hrabárna.Ale třeba ponožek jsem si tam koupil hafo za tu cenu!

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Přátelé, potřebuji na středu oblek na pohřeb a s hrůzou jsem zjistil, že mám obleky pouze modré a z černých mi zbyl pouze smoking. Co teď? M&S za 3000, nějaká půjčovna, nebo napadne vás ještě nějaká alternativa... ?Černý oblek asi nosit moc nebudu, nerad kupuji věci na jedno použití a poměrně se mi mění postava, ale zase když už něco kupuji, tak jestli nevzít něco mírně lepšího... slevy nikde nejsou, abych si to dokázal v sobě nějak obhájit.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...