Dali Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Fotit se sem nebudu, takovej narcis nejsem, ale za mě Hartl jednička. Myslím, že jsem byl na změření, na dvou zkouškách a potom pro hotovy oblek. A to, že jsem pak vyhodil konfekční obleky, které sedly docela dobře hovoří samo za sebe. Konfekční oblek už bych si nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Zdar, potreboval bych dokoupit nejake pasky, jednak k obleku, jednak i dzinam. Mel by nekdo tip na neco solidniho, co neni za rok na vyhozeni, za dobry peniz? Muze byt jak nejaka "znacka", tak "no name" (myslim jako bez viditelneho uvedeni znacky na pasku). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 (upraveno) Zdar, Co zrno? Já koupil letos všechno u blažka a zatím spokojenost. Pásek ladí hezky ladí k botám, ale o životnosti toho zatím moc napsat nemohu. Edit: kalhoty jsem bral nakonec o číslo menší, tyhle byly dlouhý. Upraveno 19. dubna 2018 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Zdar, potreboval bych dokoupit nejake pasky, jednak k obleku, jednak i dzinam. Mel by nekdo tip na neco solidniho, co neni za rok na vyhozeni, za dobry peniz? Muze byt jak nejaka "znacka", tak "no name" (myslim jako bez viditelneho uvedeni znacky na pasku).https://www.opaskyjurca.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Já si teď nechal šít oblek a tři košile v Deloru. No košile se jim moc nepovedli (respektive vůbec) ale oblek je fajn. Asi bych si vybral jiné krejčovství, ale tak platí nám to firma. No a zaměstnanci tam jsou sympaťáci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Ty za ty penize vypadaj dobre, mas s nima nejakou zkusenost co se vydrze tyce? https://www.opaskyjurca.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 (upraveno) Double post... Upraveno 19. dubna 2018 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 dávaj doživotní záruku, objednal sem, ale blbě sem se změřil, takže sem ho obratem prodal, ale je to bytelnej kus řemenu, nebál bych se kvality Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Do obleku jsem koupil opasek s automatickou sponou (bez dírek) od firmy penny belts - https://www.belts.cz/panske-spolecenske-opasky/sire-opasku-35-mm-automat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 mate nekdo osobni zkusenost s https://www.vyvoj.cz/obleky-na-miru/ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Jen ty nejlepší. 5 obleků, deset košil. Pan Šalanda byl vždy nesmírně ochotný. Cena lomeno výkon v jimi nabízené nejvyšší řadě látek je super. Luxusnější obleky jsem šíval u Deloru, ale pak mi tam něco nesedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 diky Berte ... a jak jdou ty lode? (nejak jsi moje dotazy zkusene vyignoroval ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 20. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 A hele... Koukám, moje starý vlákno...Občas vídám nějakou reklamu na krejčího z ... Hong-Kongu nebo odkud. Možná by to stálo za návštěvu.T.M. Lewin má pěkně padnoucí saka. Je to pěkná konfekce a při koupi obleku jo myslím upraví na míru. Rozhodně mi taková cesta přijde zajímavá. Výše zmíněné brandy neznám (krom Blažka, ale ten mi nepřišel nikdy zajímavý, tak jo nějak přehlížím). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 T.M.Lewin beru spíš jen košile, obleky mi moc nesedí. Hodně lidí si nechává šít oblek na míru na doovlený např. v Thajsku. Máte někdo zkušenost?Jeden jsem viděl a nevypadal zle, ale životnost asi valná nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irenic Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Zdar, potreboval bych dokoupit nejake pasky, jednak k obleku, jednak i dzinam. Mel by nekdo tip na neco solidniho, co neni za rok na vyhozeni, za dobry peniz? Muze byt jak nejaka "znacka", tak "no name" (myslim jako bez viditelneho uvedeni znacky na pasku). Ahoj, brašnářství Brůžek u Florence, do 1500kč máš ručně šitý kožený pásek, kterej ti vydrží mnohem mnohem déle než pásky z konfekce. A servis (zkrácení, oprava) je pak zdarma! Osobně mám 2 a ještě 1 plánuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irenic Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 (upraveno) Mě osobně se nelíbí cenová politika TMLewin, pokud se podíváš na jejich britský eshop (musíš přes proxy, pro čechy to skáče na .cz), tak jsou ceny třetinové a max poloviční! Je to konfekce. Já jsem si osobně objednal jejich oblek mimo (7 tisíc úspora na oblek je už dost), ale musíš mít cestu buď mimo ČR a nebo využít "přeposílacích" služeb se schránkou mimo ČR. Vyvoj.cz určitě vypadá dobře, je cenově na úrovni Le Premieru, s kterým mám dobrou zkušenost. Upraveno 22. srpna 2018 uživatelem Irenic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 To je dobrý kupovat proste v UK, pekne si projít Sawille Row a užít si to....jakýto kontrast oproti Blažkovi,přístup,kvalita,výběr,pohodička a koneckonců i cena. Dát u Blažka za košili 2k?? Dobrá košile se dá občas pořídít za hodně dobře i v TK Maxu nebo jak se to píše - byl sem asi jen 2x. Jen samozřejmě nemáš takovej výběr a je to trochu hrabárna.Ale třeba ponožek jsem si tam koupil hafo za tu cenu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Kto by mal cestu do rakúskeho Pandorfu,momentálne tam majú pekne vypredaje od Tommy Hilfigera,neveril som, ale opravdu si tam človek vyberie svoje sacko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Přátelé, potřebuji na středu oblek na pohřeb a s hrůzou jsem zjistil, že mám obleky pouze modré a z černých mi zbyl pouze smoking. Co teď? M&S za 3000, nějaká půjčovna, nebo napadne vás ještě nějaká alternativa... ?Černý oblek asi nosit moc nebudu, nerad kupuji věci na jedno použití a poměrně se mi mění postava, ale zase když už něco kupuji, tak jestli nevzít něco mírně lepšího... slevy nikde nejsou, abych si to dokázal v sobě nějak obhájit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Peek&Cloppenburg ma celkem levny CK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se