Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty hodinky s Karlem mi přijdou asi tak stejně vkusný, jako hodinky s Mikymauzem.

Vlastně horší, mikymauzky nosil Dr. Robert Langdon alias Tom Hanks, takže díky tomu mají jakejsi cool factor, ty eltony jsou jen strašný...

Mimochodem začal jsem to číst nahoře téhle stránky a původně jsem myslel, že jde o nějakou K. Gott edici :punk:

Odesláno

Na KG edici teprve dojde. Budou s budikem a vyzvaneci melodii bude "Kdepak ty ptacku hnizdo mas".

Hodinky s mysakem hlavne byly pro deti za par babek, ty davaji rozhodne vetsi smysl.

Jinak muj mesicni plat jsou dvoje lepsi Seika. Po odecteni vydaju jsem rad, ze mam aspon na jedny petky

Návštěvník Mav.
Odesláno

?Beati pauperes spiritu quoniam ipsorum est regnum caelorum."

Mt 5,3

• po 3 týdnech...
Odesláno

uff, otevrel jsem si drahocennou irskou a jal jsem se procist toto vlakno.

panove, byla to jizda.

abych zareagoval na hlavni temata v tomto vlakne. 

je neuveritelny, ze do rolex dj se vejdou tri lidi dopredu a tri lidi dozadu. libjej se mi jenom suby a jenom trochu. mozna i nejkay ty vintazni rolo dopple chronography bych snesl. 

rolexy vetsinou nakupuju z myho mesicniho prijmu. pak je prodam a mam prijem na dalsi mesic. zatim jsem byl vlastnikem nula rolexu.

nikdy jsem neridil fabriku na pouzdra rolex, ale kamos jednu vlastnil a za ty prachy dobry. jakoze mala marze. teda prirazka. srazka. s blbcem. super naftovej motor 1,9.

Odesláno
Nic aperiam pretiosum Hibernis, legere per fila telarum.

Iudices, natus erat.

Respondi in maiore canenda fila telarum.

Incredibile est aptus natus in Omega tribus tribus ante et retro. sicut et ego libjej Suby paulo. Qui chronicam historiam persecuti tentoria rolo Dopple et forte possem.

Rolex plerumque menstrua reditus meam emere a me. ut possim vendere et mensis accepta. Quantum ego dominus Omega nulla.

Numquam agi habitationi Omega officinas, amet sed bona Buddy confirmator pecuniae desiderabatur. margine, ut mala. Et surcharges. Pluvia. cum instituit. Super Vivamus naphthoic 1.9.

Odesláno

Se to tu celkově zvrhlo, když padl dotaz na "Net worth" což je dotaz na tělo, narozdíl od měsíčního platu což je vytrženo z kontextu a tím pádem irelevantní.

Když už jsme u toho tak myslím, že auto by měl mít člověk v hodnotě za 1/10 svého "Net worth" a hodinky zhruba maximálně také tak. Lépe spíš 1/50 - 1/100.

Odesláno
  V 19. 6. 2016 v 12:37, Porsche_911 napsal:

Když už jsme u toho tak myslím, že auto by měl mít člověk v hodnotě za 1/10 svého "Net worth" a hodinky zhruba maximálně také tak. Lépe spíš 1/50 - 1/100.

Tak těch 1/50 - 1/100 net worth vysvětluje, proč většina lidí nenosí žádné hodinky  :lol2:

Návštěvník Mav.
Odesláno

Jestli dobre rozumim te net worth, tak i tam muze byt problem. Naprikld bydlim v Praze v obyc bytu za 2-4m, bez hypoteky a zdedim rodinny dum v Troji, tak za 30-50m. Net worth je tedy jako krava. K tomu ale zadny podnikatel ani centralni banker, spis nejaky "obycejny" prazsky plat, rekneme do 100k hrubeho a nebo i cisteho. Potom mit auto za 5m a hodinky za 1m je mozne, ale moc rozumne to asi nebude. Mozna by musel i trochu strcit Provident.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...