Roman-ZA Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 vcera Koule so Sharon a jej Submarinermi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Taky jsem koukal, v tom filmu byly v hodně záběrech a do toho prostředí se prostě hodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 asi starnem, kedy si sa mi RLX vobec nepacili, teraz by som si ich na ruke vedel predstavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 před 23 hodinami, DarylVanHorne napsal: Už aby to bylo v kinech a po tom oddalování a čekání aby to taky stalo za to. Fakt se těším Jen abych se netěšil zbytečně... Scénáristicky to možná bude slátanina a nastavovaná kaše, ale audiovizuálně to bude naprosté žrádlo. O tom nemám pochyb. Kino povinnost! před 13 hodinami, Roman-ZA napsal: vcera Koule so Sharon a jej Submarinermi Super odchyt. Kdysi dávno jsem ten film miloval. Už jsem ho dlouho neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2022 V 14. 7. 2019 v 22:50, P11 napsal: Lino Ventura. Rozhevaný muž.1978 Seiko Nemohl jsem si odpustit jeden detailnější záběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2022 Anthony Hopkins https://www.csfd.cz/film/157939-v-mysli-vraha/prehled/ nějaké Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Misia na Mars - vieme, co to maju na ruke? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 před 21 hodinami, Roman-ZA napsal: Misia na Mars - vieme, co to maju na ruke? Omega x33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 (upraveno) diky, mohlo by to byt ono Upraveno 24. dubna 2022 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Film Smrtící epidemie 1995 a Morgan Freeman Casio G-Shock 5600e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 A stejný film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 TOP Gun Maverick - IWC tu probehly, Porsche design jsou taky jasny... ale vcera jsem to dal v kine ve 4k a podle me Penny mela Expy 1016.... nadhera. Jsem si jistej tak na 70-80 %, nebyl tam na ne ani jednou vylozene jasny zaber.... potvrdite mi to nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Tak si odpovim sam... ze to vypada opravdu na 1016... Ted jsem cetl diskuzi pod clankem na Hodinkee ve kterem pisou ze to je nejaky OP, ale v diskuzi se nekdo odkazuje na rolexforums.com a ze uz jsou snad nejaky screenshoty a opravdu by to mely byt 1016 s krasnou patinou.... pecka a krasny combo s tou starou 911, v kontrastu k relativne do oci bijicimu IWC marketingu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Videl jsem k tomu pojednani asi den dva zpatky, ale nejsem schopny to najit Neco je i na Rolex forums: https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=856252 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Super, díky Andy. Tak je to potvrzené, z těch fotek tam je to pěkně vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 (upraveno) Jana Šebestová - Juklová + Jan Hrušínský Muž, který se spustil, 1974, ČSSR scénář: Miloň Čepelka a Zdeněk Svěrák Upraveno 5. června 2022 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2022 (upraveno) Tak z filmu to není, ale psychicky to nedávám Hodinky Diesel a na Fiatu nalepeny znáčky Ferrari Upraveno 10. července 2022 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Kapesní Doxa v rukou Ondřeje Havelky v seriálu Dobrodružství kriminalistiky (Československo / Západní Německo / Francie, 1989–1993), epizoda Bertillonáž: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Včera jsem pustil TV a běžel akčňák s Jasoňem Stethemů. Parker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Top Gun: Maverick - Tom Cruise prý měl stejné hodinky Porsche Design v obou filmech, je to tak? Ani v jednom filmu hodinky důležitou roli nehrály, přestože čas byla jedna z nejdůležitějších věcí v příběhu, tak mne trochu mrzí že tam záběrů hodinek nebylo víc. Nikde jsem ale nenašel mechanické stopky IWC, kterými v novém filmu někdo měřil čas, na ty tam byl pěkný detailní záběr, nevíte jaké to byly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se