Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky jsem si říkal, co to má být, jak začaly pípat  :lol2:  No co, scénář to zjevně bohužel žádal. Každopádně hodinkám to tam moc slušelo.

Stathamovi Paneraje taky v nějakým filmu pípaly, myslim, že první Kurýr... Asi limitka.

Odesláno

Jo, to jsem zaznamenal taky, ale byl jsem líný printscreenovat. Nějaký tip co by to mohlo být? Čekal bych u takového mafiána RLX, ale vypadá to jak Timex?

Absolutne netusim, co by to mohlo byt, 

Našel jsem tohle, ale bohužel teď němám čas to studovat. Třeba Vám pomůžu: https://www.reddit.com/r/Watches/comments/3g5atg/identify_vince_vaughns_watch_in_true_detective/

post-29493-0-53868400-1439989161_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Zkusil jsem ještě toto, kvalita mizerná.

Edit: Nápis vypadá jako IWC, ale co by to bylo za model? Něco z řady Porsche Design? A ten tah ...

post-29493-0-49900500-1439994935_thumb.jpg

Upraveno uživatelem warann
Odesláno (upraveno)

hodne zvlastni pilotky

todle je pekny:

Dear Mr. Yanni,

Thank you for the interest that you have shown in IWC Schaffhausen.

The timepiece appears to be a vintage Pilot's Watch with an after market bracelet. I hope this helps settle your debate.

We remain at your disposal for any further information you may require.

Sincerely yours,

Traci IWC Concierge

IWC North America 645 Fifth Avenue, 5th Floor, New York, NY 10022

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Njn záhada je vyřešená, ale s tím seriálem samotným stále nějak bojuju :(

ten rozdil oproti prvni serii je samozrejme brutalni. Za me rozhodne vede jednicka.
Odesláno

No, já zatím viděl první 2 díky, přičemž druhý díl jsem koukal na dvakrát. V případě prvé série jsem bežně dával 2-3 díly za večer. Někdo psal. že od 4. dílu je to lepší, tak tomu budu věřit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...