xlaque Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 ...alebo ako si predstavujete hodinky za 50 rokov K tomuto vlaknu ma inšpiroval Snow, ktory ma neskonale privadza na nove Chronomag napady Takže jednoznačna otazka: je jasne, že klasicke hodinky tu budu asi navždy, ale pri ktorych hodinkach vas napadne "Tak toto je buducnosť" ? Kandidati: Audemars Piguet Royal Oak Offshore Survivor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Blancpain Evolution Tourbillon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hublot Big Bang Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Maurice Lacroix Memoire 1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jaeger-LeCoultre Extreme LAB Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tag Heuer Monaco V4 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Richard Mille Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zentih Defy Zero-G Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Tak u me budoucnost evokuje Richard Mille.
tombed Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 dvoje být nemůžou? dobře Richard Mille
Andrew Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Pri pohledu na nabizene, jednoznacne Maurice Lacroix Memoire 1, prestoze nejsem jejich priznivcem
cali Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 predovsetkym by sme mali z ankety vyhodit prezlecene V7750 co je preukazatelne stroj sucasnosti nakolko je to prakticky jediny dnes seriovo vyrabany swiss mech chrono
atim Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Jsem srab a tak říkám dvoje: Tagy a Zenith, ale klobouk dolů, je to fakt jízda!
hciq Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 ještě chybí volba-ani jedny z prezentovaných, to bych volil asi já. Jinak z tohoto, pohon klínovým řemenem vod Hujerů.
honza71 Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Až jednou přiletí "návštěvníci" budou mít na ruce něco jako Maurice Lacroix Memoire 1
GEORGE1 Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 za mě jednoznačně ML, jsem ale rád, že žiju v přítomnosti
farářskej Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Z týhle nabídky je nejfuturističtější TAG. Všichni ale víme, že nás v budoucnu čekají hodinky s článkem napájeným tělesným teplem, vybavený GPS a RFID technologiema. V tý době už budu naštěstí rozptýlenej, takže mi nepraskne žilka
ricous Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Dával jsem jako první hlas Maurice Lacroix Memoire 1 a teď koukám, že jsem nebyl sám... Přesně tohle po mě bude syn za 25 let chtít k promocím - z důchodu na to nebudu mít a prodej PO to asi nevyřeší...
Návštěvník Tada Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Mě teda ta budoucnost pěkně děsí...
lib Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 JLC - Jsem trochu konzerva a stejně si myslím, že ty futuristický vyfikundace bez funkčního opodstatnění, který jen znepřehledňují ciferník, dlouhodobně nevydrží.
Návštěvník YPO Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 za 50 let už budeme všichni prdět do inkontinenčních pomůcek a budeme rádi za svíčkové hodiny (buď to uvidíme nebo uslyšíme ) --- pokud budu vidět tak ibló je můj favorit
lib Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 .................. Přesně tohle po mě bude syn za 25 let chtít k promocím - z důchodu na to nebudu mít a prodej PO to asi nevyřeší... Mrkni na stránky Allianz. Můžeš si na to sjednat "Dárkové životní pojištění".
PhoeniX Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Richard Mille + Zenith. V hlasování potom "RM".
Kalifx Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 (upraveno) Když budoucnost, tak to chce nějakou technologickou vychytávku a ne jen dnešní "futuristický" design. A ta největší libůstka je určitě z dílny ML... edit: a nebo něco takovýho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. června 2009 uživatelem Kalifx
PhoeniX Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 (upraveno) edit: a nebo něco takovýho Nálepka BVLGARI na X-33? EDIT: Proč vůbec firmy jako casio a suunto nepoužívají OLED? Vlastně ani pořádně netuším, co OLED je. Jinak myslím, že je to tak jak píše Kalifx - DIGI je správná odpověď. Mechanický hodinky jsou tu strašně dlouho, jejich podstata fungování už se nezmění. Do budoucna se změní pouze/právě design. Tyhle ty extra drahý koncepty asi směr moc určovat nebudou. Nejvíc na dračku půjdou dráty. EDIT EDIT: To je vlastně hovadina. Poslední větu jsem myslel z masového hlediska, prostě quartz + digi. Ale z našeho pohledu si tedy myslím, že se bude měnit hlavně design. Asi si nikdo z nás za 30 let nekoupí hodinky s původní technologií zenithu nebo RM za pár desítek tisíc. Jako v elektronice to tu nefunguje. Upraveno 9. června 2009 uživatelem PhoeniX
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se