Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

...alebo ako si predstavujete hodinky za 50 rokov :)

K tomuto vlaknu ma inšpiroval Snow, ktory ma neskonale privadza na nove Chronomag napady :thumbsup_anim:

Takže jednoznačna otazka: je jasne, že klasicke hodinky tu budu asi navždy, ale pri ktorych hodinkach vas napadne "Tak toto je buducnosť" ?

Kandidati:

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Survivor

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Blancpain Evolution Tourbillon

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Hublot Big Bang

Maurice Lacroix Memoire 1

Jaeger-LeCoultre Extreme LAB

Tag Heuer Monaco V4

Richard Mille

Zentih Defy Zero-G

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

predovsetkym by sme mali z ankety vyhodit prezlecene V7750 co je preukazatelne stroj sucasnosti nakolko je to prakticky jediny dnes seriovo vyrabany swiss mech chrono

Odesláno

ještě chybí volba-ani jedny z prezentovaných, to bych volil asi já. Jinak z tohoto, pohon klínovým řemenem vod Hujerů.

Odesláno

Z týhle nabídky je nejfuturističtější TAG.

Všichni ale víme, že nás v budoucnu čekají hodinky s článkem napájeným tělesným teplem, vybavený GPS a RFID technologiema. V tý době už budu naštěstí rozptýlenej, takže mi nepraskne žilka :D

Odesláno

Dával jsem jako první hlas Maurice Lacroix Memoire 1 a teď koukám, že jsem nebyl sám... Přesně tohle po mě bude syn za 25 let chtít k promocím - z důchodu na to nebudu mít a prodej PO to asi nevyřeší... :P

Odesláno

JLC - Jsem trochu konzerva a stejně si myslím, že ty futuristický vyfikundace bez funkčního opodstatnění, který jen znepřehledňují ciferník, dlouhodobně nevydrží.

Návštěvník YPO
Odesláno

za 50 let už budeme všichni prdět do inkontinenčních pomůcek a budeme rádi za svíčkové hodiny (buď to uvidíme nebo uslyšíme :) ) --- pokud budu vidět tak ibló je můj favorit

Odesláno
.................. Přesně tohle po mě bude syn za 25 let chtít k promocím - z důchodu na to nebudu mít a prodej PO to asi nevyřeší... :P

Mrkni na stránky Allianz. Můžeš si na to sjednat "Dárkové životní pojištění".

Odesláno (upraveno)

Když budoucnost, tak to chce nějakou technologickou vychytávku a ne jen dnešní "futuristický" design. A ta největší libůstka je určitě z dílny ML...

edit: a nebo něco takovýho :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno (upraveno)
edit: a nebo něco takovýho :)

Nálepka BVLGARI na X-33? :)

EDIT: Proč vůbec firmy jako casio a suunto nepoužívají OLED? Vlastně ani pořádně netuším, co OLED je. Jinak myslím, že je to tak jak píše Kalifx - DIGI je správná odpověď.

Mechanický hodinky jsou tu strašně dlouho, jejich podstata fungování už se nezmění. Do budoucna se změní pouze/právě design. Tyhle ty extra drahý koncepty asi směr moc určovat nebudou. Nejvíc na dračku půjdou dráty.

EDIT EDIT: To je vlastně hovadina. Poslední větu jsem myslel z masového hlediska, prostě quartz + digi. Ale z našeho pohledu si tedy myslím, že se bude měnit hlavně design. Asi si nikdo z nás za 30 let nekoupí hodinky s původní technologií zenithu nebo RM za pár desítek tisíc. Jako v elektronice to tu nefunguje.

Upraveno uživatelem PhoeniX

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...