Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tady ty neomezene tarify se bavite o neomezenem volani v siti, nebo neomezenem do vsech siti?

neomezené SMS a volání do všech sítí... 449kc a 4,5gb dat. Jak už jsem psal dříve, manželce jsem domluvil neomezený + 500mb dat za 300kc Upraveno uživatelem Gustaf
  • Odpovědi 538
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Vodafone - zaměstnanecký tarif přes kamarádku za 539,-, neomezené volání a sms do všech sítí, 10GB dat a každý měsíc zdarma další 2GB dat pokud si je v aplikaci vyberu

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Pokud ještě někdo nezachytil, tak podle mě dobrá akce, zejména pro majitele dual-sim telefonů, od T-mobilu.

Mělo by stačit pořídit si předplacenku s kreditem 200,- Kč, aktivovat datový balíček na měsíc za 99,- Kč a v samoobsluze si aktivovat neomezená data na měsíc (tzn. lze mít za 198 Kč na 2 měsíce), platné od 20.6. do 31.8.

Dle uvolněných informací tam nemá být žádný FUP limit, a žádné omezení přenosové rychlosti (samozřejmě dle vytížení jednotlivých BTS). Možno využít v rámci celé EU. 

Upraveno uživatelem stosi
Odesláno
To bude ještě zajímavé - náklady jim to pokryje (bez závazku se k tomu dá dostat za 99 Kč, reálné průměrné náklady na neomezený internet v mobilu jsou do 50 Kč), a hlavně si to otestují v ostrém provozu - červenec bude nával, a srpen už se bude blížit tomu, co by bylo běžné (reálně to pak bude ještě nižší provoz, protože si to tolik lidí platit nebude). Po novém roce snad začnou postupně přesouvat fixní LTE na 5G, takže v přetížených lokalitách se to pročistí. Jediná otázka bude cena, a tam si iluze nedělám. O2 to zkoušelo za 349,- Kč, ale jen s rychlostí 1 Mbit..:-D
Odesláno

Tak Vodafone nabídka venku, a je to jeden velký vtip. Korunováno 5Mb/s, což nestačí ani na HD stream. O2 samozřejmě reagovat bude, ale nejdřív v roce 2029. Takže jsem zvědav, co představí T-m na podzim po tomhle promu (nečekám zázrak, Vodafone nastavil laťku extrémně směšně).

Odesláno

no, pěkně to zvládají :D

Tvl.. Musí to být šílený nával, než se to utřepe. U mě ve městě problém sehnat twist kartu :-D. Naštěstí mám v šuplíku od každého operátora asi 10 předplacenek. Ale! Pokud člověk protlačí tu aktivaci skrze padající systémy, tak síť samotná zvládá v pohodě. LTE mi tu teď stabilně jede 25 Mb/s a LTE-A 80 Mb/s. A to je lokální špička (měřím je dlouhodobě).
Odesláno (upraveno)

Já jsem aktivoval ráno a net jede pořád v pohodě. Rychlost nemerim. A dokonce i app maká :D jo, všichni chtějí najednou surfovat neomezene.... Ale je, hodí se to. Ikdyz mám u paušálu 4,5gb

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno (upraveno)

Dnes, cca 3 minuty práce. včetně stažení a instalace appky muj T.m.. u kolegů v práci podobný čas. Takže za mě 1*

Upraveno uživatelem Radimk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...