Návštěvník km.kmk Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 (upraveno) Excel uz mam. Ja si to s nimi sjedu a pak napisu poutavou reportaz i s tim excelem. Cim vic jsem se hrabal v tarifecj, tim vic mi pred ocima naskakoval ten jeho ksift, jak mi podava ruku a suverenne rika, ze mi udelal optimalni nabidku a ja pak se smichem zjistuju, ze prepoctem kombinace tarifu, slev na hardware a mnozstvi dat mi nabidl horsi podminky nez konkurence ve flat tarifu na netu bez vyjednavani. Asi mam na cele napsany hejl :-))Kolik se takovymhle tyjatrem da pri tvem pouzivani mobilu usetrit? Stoji to vubec za ty nervy? Jestli se bavime o desetikorunach mesicne tak ani odpoved nechci. Ja teda nevim ale ja i vsichni okolo me, at rodina,tak kamaradi jsou v nejake "flotile" a plati mrzky peniz, stale stejny a vubec neresi komu kdy jak dlouho kolik dat atd. Ja nevim ale nejsou tyhle chlapsky hry na velikost ega jiz pravek? Upraveno 28. června 2018 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Poznam jeden firemny pausal na SK kde za neobmedzene hovory v ramci vlastnej siete, 100 minut inde a 5GB dat sa plati necelych 10 eur. (Alebo 10GB +3 evri) Vsetko aj data pouzitelne v ramci EU. Bez viazanosti, bez telefonu.Je to vela, malo? Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Kolik se takovymhle tyjatrem da pri tvem pouzivani mobilu usetrit? Stoji to vubec za ty nervy? Jestli se bavime o desetikorunach mesicne tak ani odpoved nechci. Ja teda nevim ale ja i vsichni okolo me, at rodina,tak kamaradi jsou v nejake "flotile" a plati mrzky peniz, stale stejny a vubec neresi komu kdy jak dlouho kolik dat atd. Ja nevim ale nejsou tyhle chlapsky hry na velikost ega jiz pravek?Jasny, dik za upozorneni. Jdu si radsi zabehat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 (upraveno) Poznam jeden firemny pausal na SK kde za neobmedzene hovory v ramci vlastnej siete, 100 minut inde a 5GB dat sa plati necelych 10 eur. (Alebo 10GB +3 evri) Vsetko aj data pouzitelne v ramci EU. Bez viazanosti, bez telefonu.Je to vela, malo? Sent via IPoACTo je myslím na SK dost slušná cena, já bych to bral hned. Upraveno 28. června 2018 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Zase po čase update:- jestli jste u operátora měsíc nebo deset let nehraje žádnou roli- nemá smysl volat nebo jít na pobočku s tím, že chcete jednat o ceně- pokud jste fyzická osoba nepodnikatel nemá smysl vycházet z jakýchkoliv veřejných nabídek nebo z informací od známých pod rámcovkou- pokud jste u O2 má smysl si zajít pro konkurenční nabídku k T-m a VDF (pozor si dejte, ať je nabídka na celé 2 roky!)- jediná cesta, jak dostat opravdu dobrý tarif u stávajícího operátora, je podat výpověď (je jedno, jestli máte čerstvý úvazek nebo vám právě končí smlouva)- nikdy nebrat dotaci na telefon (zabetonujete tím už tak nevýhodný tarif na celé 2 roky, pokud nechcete doplácet dotaci), pokud vám dají 2 a více tisíc na nový telefon, jedině s nevýhodným tarifem- je jedno, jak výpověď podáte- orientačně lze pořídit neomezené volání bez dat od 250 Kč, s daty 0,5-1,5GB 350,- Kč, 2-4 GB 400-450 Kč, 10 GB 500-800 Kč.- nikdy nekývněte na 1. nabídku, vždy je připravená další, nabízená s časovým odstupem- komunikujte slušně, v klidu, pokud máte pocit, že domluva není možná, zkuste zavolat zítra zase- nebojte se smluvních pokut, aktuálně tvoří 20% ze zbývajícího závazku- pokud už jste se domluvili na vám vyhovujícím tarifu, nebojte se ho za rok vypovědět zase (ceny se hýbou rychle) Hodně zdaru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Díky za rady Šimonovi,já se dostal na nabídku ,volné volání do všech sítí a volné sms +0.5 GB dat za 300kč /s daní/. Chce to jen říct,že chcete skončit a jít jinde . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Ja mam toto a nejak to neresim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Tak pokud to využiješ,proč ne,že.Mám 240min+1GB+SMS samo grátis za 430Ká a bohatě stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Jj, ty data skoro vytlucu, volam pet az sest hodin, hodne mk navysi vyuctovani i volani do zahr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Jasný,to pak asi joo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Pěti minutový rozhovor a nový tarif je na světě, neomezené volání a sms + 10GB za pětikilčo, tak se mi to líbí Jinak je to jak píše stosi, dokud člověk nedá výpoveď, tak se skutečně operátor moc nesnaží, repsektive prakticky vůbec, po výpovědi je rychlý obrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Hmm,dost dobrýý - yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Pěti minutový rozhovor a nový tarif je na světě, neomezené volání a sms + 10GB za pětikilčo, tak se mi to líbí Jinak je to jak píše stosi, dokud člověk nedá výpoveď, tak se skutečně operátor moc nesnaží, repsektive prakticky vůbec, po výpovědi je rychlý obrat.tak to je dobrý... Za měsíc začnu hrozit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Tohle je podle me fer nabidka, u koho jestli se muzu optat a pocitam ze pravnicka osoba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Já hrozil už nějakou dobu, respektive jelikož mi končila smlouva, tak mi věčně volali, že uděláme novou, ale podmínky na prd, tak jsem při třetím hovoru rovnou řekl, že dám výpověď a slyšel jen, že si to třeba ještě rozmyslím....no nerozmyslel a výpověď jsem podal. Hned druhý den už bylo vše jinak a nebyl problém s ničím Jasně jsem řekl, jaká je moje cenová hranice a co si za to zhruba představuju, že na obou stranách moc dobře víme, že možnosti jsou...ano možnosti jsou rozsáhlé. Předtím jsem měl klasický neomezený + 1,5GB taky za 500, v tu dobu nic moc lepšího ani nebylo, tak doufám, že když teď vyšlo toto, tak za další 2 roky už to bude neomezené i s daty a cena stejná, věřím, že se na to dostanu Člověk nesmí být líný, neoblomný při svých požadavcích a dotáhnout to až do konce a pak jde vše. Osobně mě tyto metody ala Arabský trh moc nebaví ale co, těch pár minut na telefonu za 2 roky mě nezabije a vyplatí se to. Osoba fyzická, žádné IČO, nic takového, operátor VF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Asi tak nějak, předplacenka nikoho extra moc nebere, chtějí aby se člověk upsal, protože tak ho mají alespoň trošku jistého. Samozřejmě pokud bys přecházel z předplacenky na paušál, tak ti asi taky nabídnou něco zajímavějšího, aby tě dostali tam, kam potřebují. Nebude to nejspíš extra zázrak, ale lepší než ofiko určitě ano, přípdně konkurence se vždy snaží, když k nim chce člověk jít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 (upraveno) ...by me zajimalo, jak tohle cely vzniklo. Jestli to tak funguje i jinde, ze proste cenik sluzeb je nesmyslnej blabol na strankach a vsechno se domlouva individualne. Jako nejak bych chapal, ze mit podpis na dva roky je pro ne hodnota, protoze s tim se da kseftovat pak dal, kdyz mam milion podpisama slibeno, ze mi behem dvou let prijde tolik a tolik penez, muzu ty podpisy hned ted okamzite nekomu prodat, nebo si za ne neco pujcit... ale to jako se vyplati kvuli tomu drzet obrovskej openspace se zoufalejma troskama se sluchatkama co od rana do vecera dohadujou, kolik kdo jim bude mesicne posilat?...ze jako kdyby byl pevnej cenik, mozna by vyvarili min, ale mozna furt vic, nez kdyz odectou naklady na tohle trapny dohadovani... Upraveno 2. července 2018 uživatelem Pirx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 To su tu same zlavy a specialne ponuky a operatori nemaju co zrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Kecy v kleci,většina molochů /rozuměj velkých firem/ jsou nenažraní včetně operátorů.Máme nejdražší volání v Evropě,nejdražší bankovní služby,nejdražší kilometr dálnic......Tak jaké ohledy ? Oškubat toho posledního zákazníka. A už na to prdím ,zavání to politikou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 (upraveno) Jen teda doplním, že ač ceny nezdravě vysoké, a aktivně proti nim bojuji. Tak infrastruktura na špici (aspoň něco, za ty prachy) - o takovém pokrytí LTE sítěmi (nejen jimi), si mohou kdekoliv jinde na světě nechat zdát. To samé se bude konat s 5G. Upraveno 2. července 2018 uživatelem stosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se